icon

Čo ženy najviac odradí na mužoch?

16. nov 2025

Damy, predstavte si, ze mate zaujem o nejakeho muza. Mozno ste s nim aj na rande. Lenze potom urobi alebo povie nieco, co vas uplne odradi a stratite zaujem. Co to je?

Strana
z2
sszuzu8
16. nov 2025

Ak je nezdvorily k čašníkom napr. Ak má rasistické reči alebo ak prejavuje akýmkoľvek spôsobom netoleranciu k narodnostiam k vierovyznaniu alebo lgbt skupine. Keď sa vyjadruje ako dlaždič alebo ma sexuálne narážky. Keď si obzerá ženy okolo a hodnotí ich. Keď pluve na zem alebo potahuje sople do seba 🤢 keď rozpráva ale mu nerozumiet (susle alebo hovorí potichu - mam trolinku slabší sluch než je bežné takže pre mňa je to stále že " prosím?... Čože?.. Nepočula som"... Určite aj x ďalších veci. Keď je každá ex hlúpa p**a a všetko bola ich vina. Keď sa ľutuje. Keď mu volá mamička.

anonym_d995fb
16. nov 2025

@anonym_autor napisem.moje poradie ako vyhodnocujem
- zla hygiena, zanedbany, toto je nieco co nedam, mastne vlasy, zle zuby, spinave nechty, neudrziavane strnisko, smrad, prepotene oblecenie
- nezaujme ako clovek, nie je to len o vyzore ale aj o gestach, style reci, celkovy prejav
- no a potom spoznavam a otukavam, na com.sa smeje, co ho nastve, o com hovori, ako pocuva ako reaguje na rozne situacie.

sissy27
16. nov 2025

@anonym_autor no v prvom rade ak vidim (nedajboze citim) zanedbany chrup alebo spinave nechty, to by som asi ani tu kavu nedopila.
No a potom je to spravanie - vsade bol vsetko videl a kde nebol tam sa chysta, vsetko vie a ma lepsie, ohovara svoje ex, zbytocne vela rozprava o peniazoch (bud ich ma tolko, ze nevie co s nimi alebo fnuka ako je vsetko drahe), nevhodne sa sprava k personalu kaviarne / kina / cohokolvek, a otvorene priznam, ze by mi vadilo, ak by bol fanusikom fica a spol. Nemusime mat na vsetko uplne rovnaky nazor, ale ak su tie nazory a zivotne postoje diametralne odlisne, tak tade proste vlak nejde.

anonym_bd1dd4
16. nov 2025

Velmi zavisi od vekovej kategorie, ale take vseobecne podla mna:
- pouziva narativ ako „vsetky zeny su rovnake, zlatokopky, k**vy, ..”
- akekolvek prejavy nasilia, agresie v pripade, ze by sa nase nazory na nieco nezhodli
- financny negramot, exekucie, zgrloš, mamonár - v skratke, akykolvek nezdravy vztah k financiam
- nesamostatny v zivote, mamickin maznacik, neschopny si nic v zivote zariadit sam
- keby sa nestara o seba a svoje zdravie, nechodi na preventivky, ma pokazene zuby, nosi oblecenie niekolko dni po sebe smradlave prepotene, spinave.. jednoducho na prvy pohlad zanedbany..
-pravidelny a nadmerny konzum alkoholu, inak za mna nulova tolerancia fajcenia a drog
- keby si mysli, ze sa moze ku vsetkemu vyjadrovat ako keby je znaly problematiky, pritom je mimo odbor a trepe blbosti
- ak by prenho vzdelanie nebolo dolezite, alebo aspon taka vseobecna inteligencia, rozhladenost su zaklad
- akekolvek naznaky, ze mu ide len o sex, prip. perverznosti, to nepatri na prve rande..
- ak by sa nespraval ako gentleman, nezaujimal sa o mna, rozpraval len o sebe, nebol schopny rozvijat konverzaciu, nebral ohlad na to, co chcem ja..
- ak by nebol rodinny typ, nikdy by nechcel mat deti, zaroven ja ako mlada, slobodna a bezdetna uprednostnujem tiez bezdetneho

anonym_99f570
16. nov 2025

@anonym_autor To, ze idem s nejakym muzom na rande neznamena hned, ze mam o neho zaujem. Je to moznost, ako toho muza spoznat osobne. Takze nic konkretne, co ma odradi sa ani nemusi odohrat, skor nenastane to povestne kliknutie, ze wau, kde bol tento muz cely ten cas.. v case neosobneho pisania si toho muza nejako subjektivne predstavis... tak ta len jednoducho sklame realita pri osobnom stretnuti

amdornik
16. nov 2025

akonáhle zacítim, že dotyčný manévruje prvkami manipulácie a prejavuje sa čo i len mierne narcisticky, rande-nerande, odchádzam. a áno, v mojom veku a s mojimi skúsenosťami by som ho dokázala vyňuchať aj na prvom stretnutí.

lucyluska
16. nov 2025

@anonym_autor pesimizmus..tendencia k negativizmu, skritizovať poznámkami ženu na prvom stretnutí, vulgarnosť, ja ja ja, macho typ, aj keď mi kvet prinesie ...akoby niečo zato chcel, cigarety... zbytočne reči o hlúpostiach, zhnité zuby (aj to sa stalo)

cyberk
Autor odpoveď zmazal
anonym_01971b
16. nov 2025

@anonym_autor dá mi za pravdu, že je sebecky 🤣 a ešte sa zvykol nahnevať za nič🙈 nemal dôvod. To je hrozný chlap. Pretože chce ženu manipulovať, chce, aby sa mu žena neustále vnucovala, líškala, ospravedlňovala…. Za mňa je to hrôza, odpudivé. A bez chrbtovej kosti mi potvrdil, že je sebecky🙈 viac som ho nechcela ani vidieť….

domkakvet
16. nov 2025

@anonym_autor prejavy mamickara, manipulatora, narcistu, prichod s kvetom na prve rande.

betulinka1
16. nov 2025

@anonym_autor reci Akoze cely svet je proti nemu a on je chudacik, ake su zeny hnusne a ako ho kazda podvádzala. Ked pocujem toto, druhe rande by uz nebolo. A samozrejme chýbajúce zuby, spinave oblecenie, bordel v aute a bordel v domácnosti.

anonym_d40aaa
16. nov 2025
@betulinka1

@anonym_autor reci Akoze cely svet je proti nemu a on je chudacik, ake su zeny hnusne a ako ho kazda podvádzala. Ked pocujem toto, druhe rande by uz nebolo. A samozrejme chýbajúce zuby, spinave oblecenie, bordel v aute a bordel v domácnosti.

@betulinka1 presne, žiadna ma nechcela, lebo mám fóbiu zo zubnej ambulancie a upratovanie nie je moja záľuba. Tak žijem sám a môžem si každý mesiac odskočiť na zájazd do exotiky.

betulinka1
16. nov 2025
@anonym_d40aaa

@betulinka1 presne, žiadna ma nechcela, lebo mám fóbiu zo zubnej ambulancie a upratovanie nie je moja záľuba. Tak žijem sám a môžem si každý mesiac odskočiť na zájazd do exotiky.

@anonym_d40aaa kazdy sa boji zubárov. Je to normalna vec. Treba prekonat. A upratovat nemusis. Su tetušky na upratovanie, raz za 10 dni si zavolaj a vyglancuje ti byt, vyperie a pozehli. Neboj ostatne ti aj na exotiku a potom aj na erotiku 😉

anonym_2809ac
16. nov 2025

Moja skúsenosť 12r dozadu. Rande prvé a posledné. Dovtedy príjemné písanie, vzdelaný, inteligentný chalan, atraktívny. Stretli sme sa večer , prešli mestom a išli do podniku. Nie čajovňa, nie kaviareň, skôr slušnejší pub. Dali nám nápojový lístok a nechal si prvú vybrať mňa. Vybrala som si pohár vína. On ine...ale veta,ktorá vo mne ukončila rande: - to bežne takto pijavas alkohol?
... Keď sa mi následne ešte ozval,už som mu len zapriala veľa šťastia v živote.

enmery
16. nov 2025
@anonym_d40aaa

@anonym_d40aaa A ty si myslíš, že pre značnú časť žien je upratovanie záľuba??? Som sa dobre pobavila, chudáčik....

anonym_d40aaa
17. nov 2025
@betulinka1

@anonym_d40aaa kazdy sa boji zubárov. Je to normalna vec. Treba prekonat. A upratovat nemusis. Su tetušky na upratovanie, raz za 10 dni si zavolaj a vyglancuje ti byt, vyperie a pozehli. Neboj ostatne ti aj na exotiku a potom aj na erotiku 😉

@betulinka1 pri zoznamovaní som naznačil, že nerád upratujem a už prestali mať ženy záujem o bližšie zoznámenie. Že si platím gazdinú čo mi upratuje dom som im na prvom rande nespomenul. Záhradu si kosím sám, to ma baví. Pranie, žehlenie aj varenie ma tiež baví. Píšem o vážnom zoznámení nie o nezáväznom, s tým problém nemám.

betulinka1
17. nov 2025
@anonym_d40aaa

@betulinka1 pri zoznamovaní som naznačil, že nerád upratujem a už prestali mať ženy záujem o bližšie zoznámenie. Že si platím gazdinú čo mi upratuje dom som im na prvom rande nespomenul. Záhradu si kosím sám, to ma baví. Pranie, žehlenie aj varenie ma tiež baví. Píšem o vážnom zoznámení nie o nezáväznom, s tým problém nemám.

@anonym_d40aaa tak isto nie kvoli upratovaniu, tam bude asi viac toho 😉😉😉 tiez nerada upratujem ale mam vzdy upratane 🤣🤣

anonym_d40aaa
17. nov 2025
@betulinka1

@anonym_d40aaa tak isto nie kvoli upratovaniu, tam bude asi viac toho 😉😉😉 tiez nerada upratujem ale mam vzdy upratane 🤣🤣

@betulinka1 no nemali záujem o mňa aj preto, že som viac v zahraničí ako doma a ony chceli partnera čo bude doma každý deň. Ale nesťažujem sa, vážny vzťah by som už nechcel.

zuzanka.zuzu
17. nov 2025

keď nezaplatí alebo rozrátava na polovicu prípadne moje/tvoje 🙈 ja fakt nie som finančne odkázaná na nikoho, ale proste platí muž 🤷

anonym_e11448
17. nov 2025

@anonym_autor schvalovanie nasilia, nacismus, fasizmus, rasismus, mizogynia, sexizmus, schvalovanie lubostnych a sexualnych vztahov s detmi,
victim-blaming, prilisny tlak ohladne nabozenstva,
krutost

anonym_e11448
17. nov 2025
@zuzanka.zuzu

keď nezaplatí alebo rozrátava na polovicu prípadne moje/tvoje 🙈 ja fakt nie som finančne odkázaná na nikoho, ale proste platí muž 🤷

@zuzanka.zuzu ja normalne vzdy platim svoju polovicu, ak sa druhy clovek ponukne ze chce platit, tak ok. ovela viac ma trapi co rozprava a ako

zuzanka.zuzu
17. nov 2025
@anonym_e11448

@zuzanka.zuzu ja normalne vzdy platim svoju polovicu, ak sa druhy clovek ponukne ze chce platit, tak ok. ovela viac ma trapi co rozprava a ako

@anonym_e11448 však si plať 🤷😀 ja som písala čo by vadilo mne. reči nie, na toto mám úspešný filter ešte pred rande

anonym_51952d
17. nov 2025

@anonym_autor cigarety. Tá nervozita keď si ešte nezapali, tie stavy keď sa snaží prestať a aj tak sa k tomu vráti. Ten smrad zatuchnuty, ktorý on už necíti a ešte si myslí že voňavka to prekryje takže cítiš smrad a vôňu dokopy, no lákavé.

betulinka1
17. nov 2025
@anonym_d40aaa

@betulinka1 no nemali záujem o mňa aj preto, že som viac v zahraničí ako doma a ony chceli partnera čo bude doma každý deň. Ale nesťažujem sa, vážny vzťah by som už nechcel.

@anonym_d40aaa tak zle hladas. Je kopec báb, co podla mna rado pojde do zahranicia s tebou. Kamos robil vo Svajci a tiez chodil malo domov, baba ho tu cakala, potom za nim prisla, takto boli rok, potom ostala tehu, ostali tam az do 3 rokov dietata a potom sa vratili domov. Kupili si dom bez uveru, maju uz dve deti, obaja pracuju. Kedze nemaju uver, prijem im uz pekne staci ma vsetko co potrebuju. Ale je pravda, ze kamos mal 35 rokov (mozno aj viac) , ked si konecne nasiel normalnu babu, co akceptovala jeho zivotny styl. Doteraz si pamatam jeho vetu, ze kamosi sa uz rozvádzajú a ja nemam este ani vážnu znamost. A ja som mu povedala, ze neboj, co si zelas, to sa ti splní. A sup, do roka uz bol cely stastny, ze konecne normalna baba pre neho.

sevrin
17. nov 2025
@anonym_2809ac

Moja skúsenosť 12r dozadu. Rande prvé a posledné. Dovtedy príjemné písanie, vzdelaný, inteligentný chalan, atraktívny. Stretli sme sa večer , prešli mestom a išli do podniku. Nie čajovňa, nie kaviareň, skôr slušnejší pub. Dali nám nápojový lístok a nechal si prvú vybrať mňa. Vybrala som si pohár vína. On ine...ale veta,ktorá vo mne ukončila rande: - to bežne takto pijavas alkohol?

@anonym_2809ac fúha, tak to ťa ukážkovo zhodil 😅
Mala si mu teda odpovedať, že bežne nie, ale ako si zbadala jeho, proste si si musela niečo naliať 😅

autor
17. nov 2025
@anonym_2809ac

@anonym_2809ac "vzdelany, inteligentny, atraktivny" ale opytal sa jednu blbu otazku a automaticky si ho odhodila ako handru. Ty si nikdy v zivote netrepla nieco nevhodne?... damy ked toto robite tak potom sa nestazujte na MK ze si neviete najst dobreho chlapa

anonym_2809ac
17. nov 2025
@sevrin

@anonym_2809ac fúha, tak to ťa ukážkovo zhodil 😅
Mala si mu teda odpovedať, že bežne nie, ale ako si zbadala jeho, proste si si musela niečo naliať 😅

@sevrin veru táto poznámka prišla nečakane a nezmohla som sa na nič takto pohotove 🙂

enmery
17. nov 2025

Beriem to tak, že zuby, hygiena, intelekt je ok, ak.s nim idem von. Baby tu vymenovali veľa, s mnohými súhlasím a ja dodám svoju skúsenosť. V aute vytiahol mobil a otvoril instagram a tam samá polonahá "midelka" a poslal srdiečka či čo. /nemám insta/
Kino, film, zase to isté, otvoril insta a scrolloval a všetko len polonahé modelky a srdiečka😂
Film som si užila, ten dotyčný mi píše aj po rokoch a je sám a krachlo mu manželstvo. Prečo asi.😂

anonym_2809ac
Autor odpoveď zmazal
ivik4
18. nov 2025

Žgrloš, narcista
A zapach z ust 😆

Strana
z2