icon

Čo ženy najviac odradí na mužoch?

16. nov 2025

Damy, predstavte si, ze mate zaujem o nejakeho muza. Mozno ste s nim aj na rande. Lenze potom urobi alebo povie nieco, co vas uplne odradi a stratite zaujem. Co to je?

Strana
z2
anonym_48e98e
18. nov 2025

Cigarety, zlý pravopis 🤷🏼‍♀️🤣

sabinami
18. nov 2025

@anonym_autor u mňa arogantné správanie či nezdvorilé a potom zženštilé črty 😆 ako napríklad sed s prekrizenymi nohami, precitlivenosť či prehnaná kontrola svojho výzoru

derdia
18. nov 2025

@anonym_autor najviac neupravenost, mastne vlasy, smrad...a spinave zuby🤢
To je najhorsie.
Akykolvek by clovek bol ale ak je spinavy je to strasne.

gerrwie_girl
18. nov 2025

Hlúposť, pravopisné chyby, lenivosť, chlastanie, fajcenie

tiezjedna
18. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_2809ac "vzdelany, inteligentny, atraktivny" ale opytal sa jednu blbu otazku a automaticky si ho odhodila ako handru. Ty si nikdy v zivote netrepla nieco nevhodne?... damy ked toto robite tak potom sa nestazujte na MK ze si neviete najst dobreho chlapa

@anonym_autor dobrý chlap nekladie blbé otázky...😉

tiezjedna
18. nov 2025
@anonym_d40aaa

@betulinka1 presne, žiadna ma nechcela, lebo mám fóbiu zo zubnej ambulancie a upratovanie nie je moja záľuba. Tak žijem sám a môžem si každý mesiac odskočiť na zájazd do exotiky.

@anonym_d40aaa takže máš hnusné zuby a prevádzkuješ sexuálnu turistiku?? Či čo si nám chcel povedať?😉

jana35798
18. nov 2025

Ma spinave nechty, sprava sa ako buran, je držgroš a mizogyn.

basska_b
18. nov 2025

Neskutočná, táto diskusia. Toto ľudstvo tuším pokračuje ďalej len vdaka mlčiacej nenáročnej väčšine 🤣

anonym_6680eb
18. nov 2025

Za mna su to povrchne veci.. Ved spinave nechty moze mat z roboty, ak robi nejake remeslo. Zuby by mi tiez vadili, ale vzdy sa to da vyriesit.
Nepotrebujem krasne jablcko so zhnitym vnutrom.
Horsie su povahove vlastnosti, ak je nezodpovedny, nadava, kritizuje, manipuluje.

enmery
18. nov 2025
@anonym_d40aaa

@betulinka1 pri zoznamovaní som naznačil, že nerád upratujem a už prestali mať ženy záujem o bližšie zoznámenie. Že si platím gazdinú čo mi upratuje dom som im na prvom rande nespomenul. Záhradu si kosím sám, to ma baví. Pranie, žehlenie aj varenie ma tiež baví. Píšem o vážnom zoznámení nie o nezáväznom, s tým problém nemám.

@anonym_d40aaa Odpovedz úprimne, keby Ti aj žena povedala, že neupratuje rada?Vyhodil by si pomoc, alebo očakával platbu od nej celú alebo polovicu alebo upratovanie len preto, že je zena, aj keď má 100%prácu ako ty? Asi taký je tvoj argument, na to žiadna slabý muž neodpovie, presne ako ty....

anonym_d40aaa
18. nov 2025

nepotrebujem ženu, aby mi upratovala, to bolo presne opačne, to ženy stratili záujem, lebo nerád upratujem. Platím gazdinú sám a nepotrebujem žiadny príspevok od ženy.

anonym_d40aaa
18. nov 2025
@tiezjedna

@anonym_d40aaa takže máš hnusné zuby a prevádzkuješ sexuálnu turistiku?? Či čo si nám chcel povedať?😉

@tiezjedna žiadnu sexuálnu turistiku, chodím cez cestovky na rôzne zájazdy, len píšem, že som v pohode, aj keď podľa tunajších kritérií by ma žiadna nechcela.

anonym_d40aaa
18. nov 2025
@betulinka1

@anonym_d40aaa tak zle hladas. Je kopec báb, co podla mna rado pojde do zahranicia s tebou. Kamos robil vo Svajci a tiez chodil malo domov, baba ho tu cakala, potom za nim prisla, takto boli rok, potom ostala tehu, ostali tam az do 3 rokov dietata a potom sa vratili domov. Kupili si dom bez uveru, maju uz dve deti, obaja pracuju. Kedze nemaju uver, prijem im uz pekne staci ma vsetko co potrebuju. Ale je pravda, ze kamos mal 35 rokov (mozno aj viac) , ked si konecne nasiel normalnu babu, co akceptovala jeho zivotny styl. Doteraz si pamatam jeho vetu, ze kamosi sa uz rozvádzajú a ja nemam este ani vážnu znamost. A ja som mu povedala, ze neboj, co si zelas, to sa ti splní. A sup, do roka uz bol cely stastny, ze konecne normalna baba pre neho.

@betulinka1 nepôsobím v zahraničí na jednom mieste a nie stále v rovnakom štáte, lietam podľa potreby do rôznych štátov.

estellas
18. nov 2025

Celkovo hrubé správanie k iným ľuďom.
Veľmi nemám rada keď vidím ako muži pľuvajú na chodník. 🤢

anonym_5e668d
19. nov 2025

@anonym_autor ked zacne riesit politiku , ked schvaluje lgbt chorych ludi, ked pachne, ked ma dlhe nechty

Strana
z2