Čo znamená jeho zmätočná reakcia?
ahojte, potrebovala by som poradiť, alebo aspoň počuť názor, že čo si o tomto myslíte, lebo ja sa v tých mužoch nevyznám :D Už dlhšie som slobodná..cca pred 3 mesiacmi som stretla jedného muža, najskôr som ho ani nejako extra neregistrovala, nie je to môj typ, ale tým, že je milý, skromný, na mňa zapôsobil..vedela som, že sa mu páčim, tak som teda súhlasila aj so stretnutím.. boli sme spolu pár x vonku, keďže aktuálne kvôli pracovným povinostiam je mimo mesto. Ale v skratke rozumiem si sním, je trošku hanblivý, čiže je to trošku ťažsie. Pýtal sa má aké mám plány na tento víkend..napísala som, že máme firemný večierok a idem tam aj s kolegyňou (pozná aj ju) ale že v sobotu budeme mať voľno, tak budem rada, keď príde a stretneme sa..dáme obed atď.. (to miesto bolo 1 hod od jeho aktuálneho domu) on nato, že dobre, že si dáme vedieť, že si napíšeme..písali sme si o tom už viac x , že teda tento víkend by sme sa mohli vidieť, keďže to nemá ďaleko a mohol by prísť.. ešte som mu napísala v piatok, že sa teším na stretnutie..v sobotu ráno som mu napísala, že či teda príde, aby som sa aj ja vedela zariadiť, kedže ma bude čakať dlhšia cesta domov.. a on mi na správu že či príde odpísal toto :hmm kam mam prísť? a čo tam ako? :D ....no ostala som ako obarená..Keď som sa s niekým stretávala tak muž bol ochotný prísť za mnou aj väčšiu diaľku, len aby ma videl pár minút..nepoviem, že by som mu to dnes napísala len tak..ale bavili sme sa o tom. Čo si o tom myslíte? Ja som ani neodpísala, pretože neviem čo si o tom myslieť..má alzhaimera ?
Autorka, ak som správne pochopila, tak dotyčný sa ti ani nejako extra nepáči. Ja by som ho pustila z hlavy.
@lonely66 och, prepáč ja neviem načo je dobrý tento výsluh..stačí si prečítať 5 riadok, kde píšem, že sme už viac x boli spolu vonku, takže asi to videohovor nebol🙂 prosím prečítaj si a ak nevieš napísať svoj názor, nepíš..nemyslím to zle, aby tu nedošlo k hádke, to naozaj nepotrebujem
Je to ťuťko, ktorému by si celý život robila mamu. Ani komunikovať nevie. Treba Ti takého? Mňa by nebavilo robiť partnerku, matku a dohadovať sa s dospelým mužom a on sa potom tvári ako padnutý z čerešne. A nevšímaj si, že si niekto neprečítal tvoj text poriadne. To sa tu stáva bežné, že niektorí ľudia nečítajú s porozumením.
Mozno mal vypite tak to zahral do blba.
Blbec kašli na neho a už mu ani nepíš, zjavne nemá záujem tak hra blbeho asi ma 12 rokov, pre mňa by skoncil
Ja by som sa mu uz neozvala. Však to je úplný dement keď ti takto napísal. Kašli naňho kým je čas, on ma asi takú povahu a to nevedie k ničomu dobrému.
Len cakal kedy sa ozves, aby zo seba spravil blbecka. Teraz ti nemusi vysvetlovat, ze to nechcel rozvijat. Aj to je sposob, blby ale vypovedny. Zabudni na neho, neozyvaj sa. Ked sa nejak preberie k zivotu a bude ta kontaktovat, este by som ho vzala na milost, ale toto bola forma kopaciek, si myslim. 🌠
A keď si mu piatok písala, že sa tešíš na stretnutie, co ti odpísal?
Preto nemam rada vypisovanie, lebo vsetko moze vyzniet inac. Ok mohol reagovat inak ale aj ty si mu mohla napisat alebo rovno zavolat ze ci to mysli vazne ze ste to riesili…ako ak si rozumiete, he ti sympaticky tak ja by som urcite kvoli tomuto nanho nekaslala. Zeny tu pisu ako keby po uliciach chodia schopni chlapy, dnes je to sakra tazke najst niekoho fajn a ak toto je dovod podla zien na zahodenie a odsudenie ze je tutko tak konecna.
Nechcel prísť...a to sa odvtedy ani neozval?ani by som mu nepísala ty si šoférovala 4 hodiny a jeho lutujes, že zle cesty atď a mal to hodinu.
@sandrasstini Hej, potom tu ženy ťuťkov píšu celé nešťastné, ako nevie komunikovať, rozhodnúť, zapnúť práčku, opatriť deti, kým ona je chorá, povedať svokre na rozum a tak by sa dalo pokračovať. Žena má byť žena a nie niekomu hrať vychovávateľku, matku a ešte aj muža v domácnosti. Ty si s takým pokojne kaz život.
mna by zaujimalo, kto z vas kolkokrat spomenul to stretko. skus si mozno pozriet komunikaciu, ci si to "netlacila" skor ty (este ked je aj introvertny) a on len pritakaval (cim ho nechcem ospravedlnit, len hladam mozne vysvetlenie). kamoske sa stalo podobne, mali sa niekde stretnut, ona si to viackrat overovala (bola iniciativna) a nakoniec typek v ten den, ked to malo byt, vobec nenapisal, a ona doma oblecena upravena a nic z toho. (inak bol to blb, takze vlastne fajn🙂)
@enmery to ako z tejto jedne veci vies odhadnut ze nevie zapnut pracku, zeby mu robila vychovavatelku, matku a vsetky ostatne veci hej? Tak to klobuk dole aku mas super schopnost odhadnut ludi 😀
@sandrasstini Prosím Ťa, dohodnem sa s dospelým človekom s občianskym preukazom na stretnutí a on mi odpovie ako tento a ešte, že čo tam? Aj ho autorka tak opísala. Radšej sama, ako byť s takýmto kusom. Ale chápem, že ty potrebuješ hocijakého, hlavne nech je. 😙
A tie témy si nevymýšľam ja, to tu píšu zúfalé ženy, ktoré všetko prehliadali a potom dúfali v zmenu. Aj keby sa dohadujem s kamoškou na obede a stretku a ona mi v ten deň namiesto "prepáč, nemôžem alebo niečo mi do toho prišlo" /tak komunikujú zrelý neťuťkovia/napíše ako polo retard kam a čo tam,.tak si pomyslím, či jej neurobili lobotómiu.
@deedol Ale tak toto nepochopím...ja som poznala muža, napísal, stretneme sa dajme tomu v pondelok, dcéra mala byť v škôlke a on, že by prišiel ráno a išli by sme niekam na raňajky... bol piatok, tak mu píšem, že v nedeľu sa dohodneme...lebo nerada plánujem, keďže mám dieťa a radšej sa dohadujem deň vopred...súhlasil..v nedeľu sme si písali, nepadla otázka stretnutia...samozrejme mne to pri dcére vyfučalo z hlavy...k tomu v nedelu k večeru bolo dcére tak zlé, že som s ňou utekala na pohotovosť...prišli sme domov dosť neskoro, ešte okolo rozrušenej dcéry som riešila veci, uložila ju do postele...zaspala samozrejme s ňou úplne vyčerpaná...v pondelok ráno sa zobudil na zvonenie mobilu a pozerám, že to on, zdvihla som a že kde som..tak vravím, že dcére nie je dobre, spali sme...nešla do škôlky...a on na mňa vybehol, že ma čaká v aute, že sme mali ísť na raňajky...tak akože nech sa nehnevá, ale nedoholi sme sa vôbec...áno, bolo to spomenuté, že sa dohodneme...ale kontkrétna dohoda nepadla a ja za to nemôžem, že to bral ako samozrejmosť...tak urazený odišiel...😃
@enmery ved ok nebola to najvhodnejsia reakcia ale za to vyvodi definitivny verdikt ze to nema zmysel? Ok kazda mame iny nazor berem to, ale presne aj vdaka tomu ake dve poznamky si mi utrusila, som si urobila tiez nazor na teba 🙂
@autorka tak napisem, co by touto odpovedou docvaklo mne ... ta odpoved ma sexualny podton. Viac krat ste sa stretli, zistil, ze nie si uplne hrr do urcitych veci, ale uz mu dochadza trpezlivost, hlavne ked ma hodinu cestovat len kvoli kave. Mna by to od neho odradilo. Odradila by ma aj ta odpoved, znie primitivne, casom by si zrejme prisla aj na tuto jeho vlastnost..radsej ruky prec..
@tilonka vidíš kľudne môže byť aj takto , toto mi vôbec nenapadlo :D teraz keď to čítam, akože dáva to zmysel , že to mohlo byť aj preto
Evidetne nema taky zaujem ako si ocakavala, kasli na neho. Za mnou raz prisiel chlap na rande z Popradu do Nitry na otocku a v noci domov. Kto chce najde si sposob a hlavne nevymysla si take detinske reakcie a vyhovorky. Ukazal sa ako nespolahlivy clovek.
Alebo sa pýtal, čo máš v pláne, aký program, či kávu, či niečo iné...a kde, možno myslel konkrétne miesto, adresu atď. 😃
Písala si o ňom, že je hanblivý. Nemohol to myslieť tak, kde konkretne sa stretnete a aký je ďalší plán?
@grof_monte_christo O tom si písali dni predtým, vedel aj kde a aj čo, že spolu pôjdu na ten obed.
@grof_monte_christo Viem si to predstaviť nejako takto..
Ahoj. V piatok idem na večierok do Trnavy, v sobotu sa môžme stretnúť pred tým ako pôjdem domov...atď.atď.atď. sobota ráno..ahoj stretneme sa dnes?
Odpoveď...a kde to a čo tam?...či niečo v tom zmysle...takže možno sa pýtal na konkrétne miesto..keďže pojem Trnava je široký...a čo tam mohlo znamenať plán...😃 ale to som už ja spomínala v komente pred tebou.
Ale keďže autorke sa aj tak nepáči, nie je jej typ, tak to proste odignorovala...keby chcela...odpovie...a aj on sa mohol ozvať..čiže sú si rovní 😁
@enmery Tak je to odpoved od veci... to je jasne. Len sa mi nechce veriť, ze to mohlo mať sexuálny podtón, keďže je podľa vyjadrenia autorky hanblivý. Ešte by som zvažovala, akou rýchlosťou odpísal na jej správu.

A co tam ako? No hovno s makom.. toto by som mu napisala. A spytala by som sa, ci ma akutnu stratu pamate. A podla toho, co by na to odpisal, pripadne neodpisal, by som sa zariadila. Mozno to myslel ako nejaky zart, mozno sa mu nechcelo a mozno uz s tebou nechce nic riesit. Ale urcite by som to nenechala tak, ze by som tuto spravu odignorovala a on tiez dalej cusi, lebo ty si mu neodpisala. Jak male deti, sorry 🤷♀️