Čo znamená, keď chlap povie o žene, že je ako nálepka na Audi a BMW?
Co znamena ked chlap povie o zene,ze je ako nalepka na audi a bmw?
Znamena to, ze ma 20 a kupil stareho bavoraka, ktoreho bude teraz s kamosmi servisovat a 3x do tyzdna umyvat na rucnej umyvarke.
😁metaforicky chlap.. Asi tak že: je zbytočna a špati ako nalepka na takom peknom aute.
Alebo tak že sa len obzerá za chlapmi čo maju take auto..
Nasiel si inu o nejaky cas sme s kamaratom pridali foto na fb a on mna takto okomentoval neviem ako to chapat
tiez si myslim ze zbytocna v tomto kontexte pretoze samotne typy aut su take ze pozriem a vidim ze nepotrebujem k tomu ten znak no.
ze ta moze vymenit ako nalepku 🙂)))) ale ocividne si chlap potrpi na znacke auta 🙂)
Ale teraz vazne. Trapny komentar, asi ho mrzi ze uz zahrievas sedacku v inom aute. 😀
Asi že na BMW sa nálepky nemajú lepiť, tak by som povedala, že ako niečo čo prekáža.. rozhodne to nie je nič lichotivé a chlap čo takto komentuje verejne bývalú priateľku je asi dost prostoduchy.. 🤷
Och bože. Takto vypisovať komentare na FB je ozaj smutné.
Tak by som mu odpisala do správy, že ,, za to ty si ako MHD, nemáš problém zviezť každú a vždy stojíš, keď vidíš zastavku " ..😸
A nech ti už nič radšej nekomentuje
on napíše prostoduchú, nezdvorilú sprostosť a ty sa nad tým prostoducho zamýšľaš - načo? Nechce ťa, tak čo ťa trápi, čo tým myslel (ak vôbec myslel)?
Tak mne to príde že mal namysli že sa lepis na drahé autá BMW Audi atď.... Toto mi z toho logicky vychádza

Čo tomu predchádzalo?