icon

Čo znamená, keď ex partner naháňa ženy?

4. nov 2024

Ahojte.. pred 2 mesiacmi sme sa rozišli z ex a teraz mám pocit že bali každá ktorá mu príde do cesty tak tú balí ..čo sa ku mne dostáva.. nie že by ma to nejak zaujímalo len asi som cele 2 roky žila s niekým o kom som si myslela niečo iné než je? Čo si týmto chlap kompenzuje? Alebo mu tak strašne chyba sex?

sevrin
4. nov 2024

Ano kompenzuje si tú bolestivú stratu ako o teba prišiel.

minenkak
4. nov 2024

Ako čo by si mal kompenzovať je slobodný, môže prehnúť každú ktorá to dovolí

minenkak
4. nov 2024

@sevrin 🤣😄👏

h2
4. nov 2024

Ste 2 mesiace rozídení. Prečo ťa zaujíma, čo robí? Logicky si chce niekoho nájsť, tak skúša.

nyusika
4. nov 2024

nic si tym nemusi kompenzovat. akurat oze konecne robit verejne to, co doteraz robil tajne

viestta
4. nov 2024

Nie, ze by ta to nejak zaujimalo, ale nejako ta to zaujima... Vsak nez zbali hoc aj poulicnu lampu, je to jeho problem, nie tvoj

deti95060810
4. nov 2024

áno asi ti chce ukázať aký je pre iné ženy neodolateľný a vlastne o čo si ty prišla ..... mužské myslenie.

zelenina1
4. nov 2024

a?

zelenina1
4. nov 2024

@deti95060810 "muzske myslenie" 🙂 .... Ja zas poznam X pripadov, ked sa zena rozisla s chlapom - a zrazu sa zahadne o seba zacala starat, zacala cvicit, schudla a chodila vyskerena od ucha k uchu. Co si tak asi dokazuje.... tss "zenske myslenie"

rorino
4. nov 2024

A čo ťa potom?je ex,nerieš ho

martinka13
4. nov 2024

Nerieš....

basullinka
4. nov 2024

Tak ak Ti to je jedno, nerieš. Ale asi Ti to nie je jedno ...

h2
4. nov 2024

@deti95060810 Ale prosím ťa, rozišli sa pred 2 mesiacmi. Myslíš, že si bude hľadať novú priateľku nie preto, že nejakú sám chce, ale preto, aby bývalej ukázal?

deti95060810
4. nov 2024

@h2 áno mužská ješitnosť...

h2
4. nov 2024

@deti95060810 Čiže človek, ktorý si po rozchode hľadá nový vzťah, to podľa teba robí na truc bývalému? Alebo len mužov sa to týka?

majka35
4. nov 2024

nie je to jeho vec? myslím, že ťa to zaujíma, keď to riešiš. A názov témy ma vystrašil, že je to nejaký uchylák a pritom je to slobodný, zdravý muž

autor
4. nov 2024

Len ma zaujíma či to bol celý čas on.. a pri mne sa len pretvaroval.. možno tajil veci ..

betulinka1
4. nov 2024

Dobieha zameškané 😉

majka99999
4. nov 2024

Co tajil? Ze ma rad sex so zenami? Ci prezentoval sa, ze si jeho trebars tretia zena, a on nestrieda, ze ma sex len vo vztahu? Je slobodny a ocividne aj pritazlivy pre zeny, kedze dobrovolne roztiahnu nozky. Po 2 rokoch si skratka chce uzit, neznamena, ze podvadzal pocas vztahu. Ked si zena 2 mesiace po rozchode zacne s kolegom, mohla ho mat rozpracovaneho skor, ale nemusela. Asi ste sa kvoli dacomu rozisli, mozno ta kriza trvala dlhsie, uz nebola tak casto postelna gymnastika... Ked 2 roky jes len cokoladovy jogurt, tak ta laka, ze zrazu mozes aj vanilkovy, jahodovy, marhulovy, nugatovy, tiramisu, jablkovo-skoricovy....
Neanalyzuj a pohni sa dalej, ludia, co ti tieto reci hovoria, by mali byt pouceni, ze dotycny ta uz nezaujima. Ibaze by zaujimal a bavi ta analyzovat a mysliet si, ze v noci place do vankusa. Ze samotu a zufalstvo, ze nie ste spolu, zahana inymi zenami. A najlepsie, urcite su vsetky nizke stihle brunety s malymi prsiami a velkym zadkom ako ty, takze urcite stale mysli na teba pri sexe (ten typ zeny je samozrejme vymysleny, ale je to snad jasne, co myslim).
PS presnejsie odpovede dostanes, ak popises trocha vas vztah a hlavne kto s kym a preco (aj akym sposobom) sa rozisiel.

h2
4. nov 2024

Nechápem. Akože popri tebe mal naháňať iné ženy? Alebo o čo vlastne ide? Vadí ti, že si hľadá novú babu a neplače za tebou celé mesiace?

vanilkovazmrzka
4. nov 2024

Ze konecne robi to, co chce, ale vo vztahu sa musel ovladat. Nemusi mat nutne s kazdou sex predsa.

h2
4. nov 2024

@majka99999 Ale ja ani nikde nevidím, že by mu nejako rozťahovali nôžky. Proste sa len snaží zbaliť nejakú babu. A keď nezaberie jedna, skúša ďalej. Možno od rozchodu ešte ani nemal sex.

ukgirls
4. nov 2024

mozno si hovori,ze horsie uz mat nemoze tak skusa..alebo dobieha zameskane .. co my vieme ake to bolo medzi vami

gerber58
4. nov 2024

Keby ťa to tak nezaujíma nevypytuješ sa tu na fóre. Môžeš byť už len rada, že ho nemáš na krku ty 🙂 ale xxx ďalších, ktoré balí

majka99999
4. nov 2024

@h2 to je mozne, ze zatial len skusa, ocividne mu chut nechyba. Niektori ludia spracuju rozchod takto, niekto sa stiahne a chce byt chvilu sam. Osobne som skor z tej druhej skupiny, uzivala by som si akurat zivot osamote. Ja som introvert, mne sa ulavilo po kazdom rozchode a nech si dotycny robi, co chce, nech pretiahne aj polku mesta, nesledujem, nastastie uz 14 rokov mam toho isteho. Ale ktovie, mozno by som bola prekvapena, ze co je zac v skutocnosti a co by robil po rozvode. 🤣 To by som musela aspon trocha sledovat, kedze mame deti.