icon

Čo znamená, keď je žena považovaná za 10/10?

1. feb 2025

Ahojte ako si predstavujete zenu co je "ina liga" alebo 10/10. Bola tu pred nejakym casom taka debata ze jednej zene povedal muz o inej ze je ina liga. Tak sa zamyslam. Co to podla vas znamena, co si pod tym predstavite, koho by ste tak nazvali, ze vyssia liga. Da sa aj vlastnou snahou vypracovat? Ci ked ma niekto taky vzhlad uz tak bude vzdy napr 2/10?

Strana
z2
stanulienkat
1. feb 2025

Ina (1.) liga podla mna-inteligencia, sarm, vzdelanie, vyzarovanie, samostatnost, postava, krasa, uroven, spravanie....
A ak je skareda? Tak uz to nie je 1. liga. Je to len sikovna baba.

hankab
1. feb 2025

Pre B.Kollara je vyssia liga napichana barbie s 5-kami kozami. Pre Jozka z Hornej Dolnej taka, co vie poorat rolu. Pre Jakuba z Presova zenska, co vie varit, tuzi po rodine a porodi mu 4 deti. Velmi individualne.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
tinka_1807
1. feb 2025

"iná liga" pre každého môže znamenať iné vlastnosti ženy. Pre jedného chlapa to môže byť chudá žena, ktorá je submisivna, vari, upratuje a podriaďuje sa mužovi.
Pre iného chlapa to môže byť žena s plnsimi tvarmi, sebavedomá, plná energie. Pre iného zase štíhla, ale nízka, ktorá je riadena "manažérka", má všetko naplánované. Pre iného taká, ktorá je maximálne spontánna ... Proste buď sama sebou a ten, pre ktorého budeš 10/10 si t a potom nájde

maranta_leuconeura
1. feb 2025

Ano, su prirodzene nadherne zeny, ktore splnaju nejaky ten standard krasy zapadnej kultury, zvacsa stihle, vysoke, symetricke, pekne do tvare, rovne zuby, maly nos, pestovane ruky atd. A aj tie mozu byt inteligentne, vtipne, empaticke, skvele aj ako osoby. Tak podla mna to je 10/10 pre vacsinu ludi, aspon taka je statistika.

Ale ked mas velky nos, fuzy a capate nohy, neznamena to, ze si nenajdes dobreho partnera. Ak nemas na plastiky co by ta zmenili vyzorovo, tak sa zameraj na to, co vies ovplyvnit, zvacsa su to tvoje vlastnosti, spravanie sa k druhym a pod. Pre niekoho stale mozes byt 10/10, to, ze sused by o teba bycikel neoprel ta potom uz trapit nemusi 😉

zuzanka.zuzu
1. feb 2025

krása je v očiach pozorovateľa a závisí čo si práve ten konkrétny pozorovateľ cení na druhom 🤷

cimage
1. feb 2025

To je tazko takto vseobecne povedat. Kazdemu sa paci nieco ine a kazdy preferuje nieco ine. Ja mam tiez zeny v okoli, ktore su pre mna ina liga, vzhladom, zivotom, vyzarovanim, atd, ale moj muz to tak nevidi. Tazko povedat aj na vzhlad co je ina, vyssia liga. Niekto preferuje naturalny vzhlad a niekto da prednost upravenej zene. To iste plati aj opacne, ze kazdej zene sa paci iny muz. Popracovat na sebe sa da vzdy, lebo to zdrave sebavedomie je dolezite. Kto by obdivoval zenu, ktora sa sama nema rada a vyzaruje to z nej na 100km. Ufnukany muz asi tiez vela vody nenamuti.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
basulaak
1. feb 2025

Muzi vacsinou myslia na krasu ked take vypustia z ust. Co si budeme…

lilith_p
Autor odpoveď zmazal
kiki68
1. feb 2025

Mne to par muzov povedalo, ale podla mna mysleli to aka som podivna kombinacia vlastnosti a zovnajsku. Ale pre kazdeho to moze byt nieco ine. Mne nejaki muzi povedali aj ze som total exotika 😂😂😂 mysleli tym to iste 😂😂😂

kiki68
1. feb 2025

@kittykat22 presne toto raz mne povedali dvaja muzi „ problem je, ze si pekna a nie si blba „ 😂😂😂 Ale naslo sa aj pre mna, niekto, kto to zvlada. Ako, mna sa vacsina muzov vzdy vraj bala, nepovedali to vacsinou priamo, ale dostalo sa to ku mne. Ja som mala dojem, ze nejak asi zle skoncim, alebo budem sama obklopena mackami 😂 Tak som si nasla muza, ktory je Podla mna podstatne viac smart ako ja a bolo. On sice tvrdi opak, ale ja mu to nezeriem 😀

lucia13022023
1. feb 2025

Pre každého to znamená niečo iné. Veľmi pekne to opísala kocka vyššie. Každý má iné nároky.

stanulienkat
1. feb 2025

Mnohé máte pravdu, že každý považuje za inú ligu niečo iné. Ale iná, alebo prvá liga je apriori o prvotriednej kočke, ktorá má úroveň. Nie je to o malej a tučnej, čo vie dobre variť . Je to o babe, ktorú keď vidíte v meste nahodenu, tak vidíte že sa nezahodí s hociakým chlapíkom a že si vybera len hrozienka.
@hankab Boris Kollár hlavne nemá prvú ligu😁 On má len ligu. Je to jedno aká, hlavne nech má veľkú papuľu a dieru medzi nohami a umelé cecky. To sú jediné jeho požiadavky na zenu. U nich ale prudko pokrivkava intelekt a charakter. On ich má len miesto umelej anči. Takže tam by som vlastne o žiadnej lige ani nerozprávala. To sú len chodiace vagíny.

fairyy
1. feb 2025

@kittykat22 tiez mam tuto skusenost ... a vacsinou pomaha oslovit chlapa...teda necakat na oslovenie ...vsetkym kamoskam co mali tento problem som toto poradila a ono to vyslo... len proste to bohuzial nema taky ten romanticky nadych a vsetko je tak na zaciatku akosi naopak

maria1989
1. feb 2025

Mozno to znamena to, ze si dotycny uvedomuje, ze by tu zenu nedostal.

bloger
1. feb 2025

Tak ale záleží od toho, že čo pod tým myslel. Môže to znamenať hocičo.

hankab
1. feb 2025

@stanulienkat tak ano, ale autorka narazala na nedavny prispevok, ked chalan svojej frajerke hovoril o znamej, ktora je “prva liga”. A pre kazdeho je prva liga nieco ine. Ta, ktoru ty povazujes za prvu ligu (krasna zena na urovni) by mozno 200tisic muzom neucarovala, lebo proste nie je ich typ. Ani kazdy chlap totiz nie je na urovni a nehlada si preto intelektualku, ktora ovlada 3 jazyky a zaraba 5000€.

“Prva liga” je pre mna niekto, na koho by som si vlastne ani netrufla, lebo takemu cloveku nemam co ponuknut. Napr. chlap, ktory denne sportuje, stara sa o seba az na natolko, ze ma vzdy dokonaly uces, ma vzdelanie na vyssej urovni (napr. tituly zo zahranicia), stale na sebe maka, ma skvele vztahy s celou rodinou, je stale vysmiaty, ma xy zalub a je spolocensky. Rovnako to plati pre zenu.

zuzikak
1. feb 2025

pane boze mna by skor zaujimalo, ze kto vymyslel toto debilne ligovanie ludi. Pre niekoho moze byt super krasna zena ideal, pre niekoho zas vobec nebude atraktivna. Kazdy ma iny vkus a preto bude druheho cloveka aj inak hodnotit. Kto pravdivo potvrdi aka som liga ? 😀 a ako zvysit svoje skore znamena co ? Viac sa malovat, inak sa obliekat ? Dat si nebodaj plastiku ? Och....Prosti autorka netrap sa nejakym hodnotenim. Je potrebne sa starat o vlastnu hygienu, slusne, cisto a pekne sa obliekat (jasne, ze ked pracujem v kancelarii nebudem chodit do prace v teplakoch a pod.) , ak si chces davat make-up tak si ho davaj a ten spravny partner sa najde. Niekoho zaujmes v sportovejsom obleceni, niekoho zas v elegantnom. A nie, nebude navzdy 2/10 lebo nikdy nevies kto hodnoti. Pre niekoho bude 10/10 a vzhlad sa vzdy da upravit (ako som uz pisala vyssie)

veve889
1. feb 2025

@maria1989 presne toto som chcela ist napisat. Podla mna to pre chlapa znamena, ze sa jedna o zenu, o ktoru by mal zaujem, ale vie, ze by u nej nemal ziadnu sancu.

ibaja29
1. feb 2025

@lilith_p fuj ta jw umela neskutocne 🤣 ale hej chlapom sa to paci..no pre mna ina liga je ked je zena pekna normalne a stara sa o seba a nie ze ma uz v mladom veku xy zakrokov ktore jej k tomu dopomohli. No to uz je teraz taky standars. Plus dobry filter spravi tiez svoje 😆

anketkarka
1. feb 2025

@autorka uznávanie nejakého skupínkovania a hodnotenia je pre mňa choré. Na otrokárskom trhu sa obodovala hodnota otroka podľa jeho účelu, na ktorý ho chcel pán kúpiť. To naozaj sa v dnešnej dobe idú ľudia takto ponižovať, že ešte toto hodnotenie druhých alebo samého seba budú rozoberať čo i len v myšlienkach??? Ľudia majte úctu k sebe samému a k druhému. Každý človek je originál, a keď si uvedomuje svoju sebahodnotu, tak sa takýmto blbosťami nebude zapodievať.
@autorka jedine na čom potrebuješ popracovať je v tom, že sa každý deň budeš na seba pozerať ako na 10 z 10, a potom to budeš vyžarovať aj do okolia. Akonáhle pripustíš túto bodovaciu hru tým, že ohodnotíš niekoho ↕️, tak znižuješ aj svoju sebahodnotu o hodnotu ľudskosti a vraciaš sa na otrokársky trh.

kofa77
1. feb 2025

pre mna su "ina liga" modelky, take tie ozajztne, nie z Miss Horny Mirosov 2019...
videla som neiktore na zivo a naozaj je to liga ina. priemer je priemer, horsi, lepsi, furt priemer.. a potom su skarede, no, lebo su aj skarede, nemyslim, ze pekne su vsetky, nie su. samozrejme, nic to nehovori o charaktere, intelekte, povahe apod. cisto ide len o vyzor

zuzitko74
1. feb 2025

Podľa mňa sú všetky tie ,,ligy" len pre súťaživých ľudí, ktorí sa neustále s niekým porovnávajú a radi víťazia.

rozculena
1. feb 2025

nečítam všetky komentáre.....ale podľa mňa,keď chlap povie o žene,že je to iná liga,tak myslí to,že na ňu nemá.

karolinakr
1. feb 2025

ked vyzera jak topmodelka, alebo miss - taku, čo si zoberie hokejista futbalista, milionar a mafian - dokonale krasna, ktoru mu bude každy zavidieť, žiadna škareda, ale od prirody krasavica

mamina7070
1. feb 2025

za mna je to skor ina spolocenska vrstva ze na nu proste nema ten dany clovek

karolinakr
1. feb 2025

taka Natalia Kočendova napriklad

barborachors
2. feb 2025

@karolinakr úplna tuctova priemerne pekna baba, poriadne vymachlena plus filtre. Nech ukaze foto ráno bez makeupu a filtrov. Takýchto báb ti spravím za kybel, ked ich profi nalicim a ucesem. Samozrejme v každom ohlade musi byt baba štíhla no tu sa bavime o tvari na foto.

nikijezikova
2. feb 2025

Ja keď by som povedala o niekom ze je to iná liga ,tak tým myslím niekoho o kom môžem len snívať 😀 ze proste taky by o mňa nezakopol😀

Strana
z2