Čo znamená "nemáš čo ponúknuť"?
Co by ste si mysleli o chlapovi, ak by Vam napisal: "davno mi nemas co ponuknut" ?
Prečo na neho takto, čo keď práve autorka je až otravná. Absolútne nevieme v akom kontexte toto.
@gribka1 aj keby bola akokoľvek otravná, netreba ju takto urážať a takto sa vyjadrovať... ale ako hovorím, nevedia sa vyjadrovať a takýmto ľuďom je to jedno. Preto tej slečne radím, nech si hľadá radšej iného chlapa, lebo tento neni hodný nič a nemá ani o ňu záujem
Ze uz nechce byt s tebou a nemas mu co ponuknut. Napriklad podporu, mozno sa s tebou nudi, nemate nic spolocne. Ludia vo vztahoch jeden druhemu davaju, podporuju sa, posuvaju, nielen beru. A berie to tak, ze ty mu uz nic nedavas a on to asi len taha. Alebo sa ho rovno opytaj, nepozname ako je to medzi vami.
Nic. Hlada nieco ine, nez mu mozes poskytnut. Iny chlap by ta zas na rukach nosil, vsetci sme rozni, aj zeny, aj muzi.
Ak je to partner - nasiel si milenku
teraz trošku na odľahčenie, raz tu písala baba, že nemohla robiť oral, že jej to bolo moc veľké a ju nadúvalo a chalan sa s ňou rozišiel s vetou, že mu nemá čo ponúknuť 😀
Je to pasivna agresia a miesto pomenovania konkretnych veci to napise tak aby sa ta dotkol este s dodatkom davno, aby zdoraznil, ze to skusal aj ked uz to nemalo vyznam.
Treba nato sirsi kontext ale aj ja pouzivam toto spojenie-nie priamo danej osobe.
Je to ako ked sa rozhodujes ci dietatu das odklad alebo pojde do skolky-uz mu ta skolka nema co ponuknut🙂
Tvoje kapacity-emocionalne, financne, sexualne, kamaratske atd., ho proste nikam neposuvaju…
Ale napisal tak ako posledny hulvat😃
@gribka1 aj keby bola akokoľvek otravná, netreba ju takto urážať a takto sa vyjadrovať... ale ako hovorím, nevedia sa vyjadrovať a takýmto ľuďom je to jedno. Preto tej slečne radím, nech si hľadá radšej iného chlapa, lebo tento neni hodný nič a nemá ani o ňu záujem
@pjosa Lenže nevieme, aké vyjadrovanie má autorka, z čoho to vyjadrenie pramení.
O ňom.nic, len ti slušne napísal, že ťa nechce.
Objektivne by som prehodnotila, ci je to pravda, alebo je to debil. Ani v jednom pripade by som nepovedala nic, nie je co, uzavrete
Chýba tu kontext, ale tak ako je to napísané mám dojem že tu nejde partnerský vzťah. Keby žili v spoločnej domácnosti tak jej to povie a nevypisuje.Vzbudzuje to dojem že sa nepoznajú. Mne to príde ako keby na zoznamke osloví napr. 60 ročná pani , 30 ročného muža za účelom vzťahu. Takáto reakcia by dávala v tomto kontexte zmysel.
na obranu toho pana (nech to mame vyvazene), podla mna ho uz davno zaradila do friend zone a on je z toho frustrovany. Alebo hlada nieco divoke, na co ona neni takze to s nou nepojde.
Ale hej, zbytocna pasivna agresia a pokus o zhodenie druhej osoby.
By som mu napísala, ze Kk..tom ako ty ani nič neponúkam 😂😂😂

....je to blbec...netreba banovať. Dnes sa ľudia nevedia vyjadrovať, sú bez citu...každému sa to raz vráti. Hlavu hore, príde ďalší a oveľa lepší.