Čo môže rozvedená žena ponúknuť bezdetnému mužovi?
Ahojte.. Ma vobec co rozvedena 40tnicka s malymi detmi ponuknut bezdetnemu chlapovi? Aj ked sa to rozbehne, nebude vzdy hladat nejaku mladsiu, Bezdetnu, alebo s krajsim telom? A je vobec sanca a aka ze sa to rozbehne?
To su teoreticke otazky, nechaj to vyriesit za teba zivot. Aj keby to po roku nevyslo, stale to bol pekny rok vo vztahu. Lepsie nez dalej sama a cakat na nieco, co mozno nepride. Jedna otazna vec je, co ked bude chciet vlastne deti. Ale to nech si riesi on, nie ty.
Co znamena 40tnicka? 41 rocna, co na seba dba, je stale velmi pekna zena. Nieco ine to je 47-48, tam uz mladost konci a bude to velmi dobre vidno.
@anonym_autor a koľko má ten chlap rokov? že hneď myslíš negatívne ,
on ti čo dáva?
To mas trochu znicene zmyslanie o sebe, predpokladam sposobene predchadzajucim vztahom. Vzdy je co ponuknut, vobec nejde o vek ani o deti, ide o to aka si. Pretoze bez ohladu na to ako vyzeras, alebo ze ci mas deti, ked sa na to budes pozerat takto, vzdy tu bude nejaka ina, ktora by mohla byt moznostou...
To su teoreticke otazky, nechaj to vyriesit za teba zivot. Aj keby to po roku nevyslo, stale to bol pekny rok vo vztahu. Lepsie nez dalej sama a cakat na nieco, co mozno nepride. Jedna otazna vec je, co ked bude chciet vlastne deti. Ale to nech si riesi on, nie ty.
Co znamena 40tnicka? 41 rocna, co na seba dba, je stale velmi pekna zena. Nieco ine to je 47-48, tam uz mladost konci a bude to velmi dobre vidno.
@anonym_35bf22 byť s niekým napr.rok radšej ako byť sama, je zvláštna úvaha. Ja by som sa na to takto urcite nepozerala. Do vzťahu treba aj niečo dávať, minimálne svoj čas, energiu. A toto obetovať už rovno s takýmto nastavením?
niektoré veci treba mať celkom urovnané už v začiatkoch. Nie je nič príjemné sa zaľúbiť a potom "po roku" o toho človeka prísť (ak keď jasné, že sa to stáva).
@anonym_35bf22 byť s niekým napr.rok radšej ako byť sama, je zvláštna úvaha. Ja by som sa na to takto urcite nepozerala. Do vzťahu treba aj niečo dávať, minimálne svoj čas, energiu. A toto obetovať už rovno s takýmto nastavením?
niektoré veci treba mať celkom urovnané už v začiatkoch. Nie je nič príjemné sa zaľúbiť a potom "po roku" o toho človeka prísť (ak keď jasné, že sa to stáva).
@anonym_40a152 Rok bol priklad, nechytat za slovicka, prosim. Mozu to byt 3 roky, 5 rokov. Lepsie ako samota. Cim neskor hladas, tym menej vhodnych ludi najdes. Plus roky idu a nikto nemladne.
@anonym_autor tak to musis ty vediet, ci mas co ponuknut, nie my..
@anonym_40a152 Rok bol priklad, nechytat za slovicka, prosim. Mozu to byt 3 roky, 5 rokov. Lepsie ako samota. Cim neskor hladas, tym menej vhodnych ludi najdes. Plus roky idu a nikto nemladne.
@anonym_35bf22 pre mna osobne samota nie je zlá. Ísť do vzťahu s vedomím, že veď čo, rok, dva, tri budeme spolu...len aby som nebola sama, je blbosť. Nie za každú cenu byť s niekým, a radšej si vybrať lepšie, pomalsie.
Ked samota nie je zla, tak na co si niekoho hladas a zostan rovno sama.🙊 Cim budes starsia, ty mensi zaujem budu mat muzi o zenu, ktorej samota "nevadi". Ak po 50tke uz nikoho nenajdes, samoty si uzijes 3 desatrocia este dost, to sa bat nemusis.
Ja som slobodná mamička s jedným dieťaťom a v 41 rokoch som si našla slobodného bezdetneho pohladneho chlapa. A čo som mu ponúkla? Ponúkla som mu vzťah so mnou, no najskôr som potrebovala zistiť, ako bude brať moje dieťa a aký vzťah medzi nimi vznikne, kedze mala len 4 roky. Po pár stretnutiach, výletoch som zistila , že naozaj sa snaží a má o nás záujem, áno o nás, pretoze moje dieťa je mojou súčasťou navždy 🥰😍. Už sme spolu 8 rokov, zatiaľ " len" zasnúbení, no sme šťastní a všetko klape ako má ....a dcérka ho volá ocko, kedze ten biologicky nemal záujem ...
@anonym_autor Naprav si sebavedomie a nic nikomu neponukaj 😉 Bud si sadnete, alebo nie...kazda manipulacia a "znasilnovanie" toho aby ste si sadli, bude viest neskor prvae k dovodom problemov vo vztahu. Takze ty sa staraj o to aby si nasla takeho co ti vyhovuje a nech sa on stara o to aby nasiel taku co mu vyhovuje. Je to uplne jednoduche.
Ked samota nie je zla, tak na co si niekoho hladas a zostan rovno sama.🙊 Cim budes starsia, ty mensi zaujem budu mat muzi o zenu, ktorej samota "nevadi". Ak po 50tke uz nikoho nenajdes, samoty si uzijes 3 desatrocia este dost, to sa bat nemusis.
@anonym_35bf22 neviem, či tvoj komentár patril mne, lebo tvoja odpoveď nadväzuje na môj príspevok. JA si nikoho nehladám, mám partnera, a našla som si ho ako rozvedená 40-tnicka s dieťaťom
@anonym_35bf22 neviem, či tvoj komentár patril mne, lebo tvoja odpoveď nadväzuje na môj príspevok. JA si nikoho nehladám, mám partnera, a našla som si ho ako rozvedená 40-tnicka s dieťaťom
@anonym_40a152 pardon, vypadalo to, ze to odpoveda autorka ... Ale aj tak, ak hovoris, ze samota je ok, ale aj tak mas niekoho, tak to nie je uplne cista a objektivna odpoved. 🙂
@anonym_40a152 pardon, vypadalo to, ze to odpoveda autorka ... Ale aj tak, ak hovoris, ze samota je ok, ale aj tak mas niekoho, tak to nie je uplne cista a objektivna odpoved. 🙂
@anonym_35bf22 v pohode
@anonym_autor že vraj, čo môže ponúknuť. Tak, toto je čo za úvahu? A čo si ty nejaký tovar v obchode, že sa ideš ponúkať? Však buď sa niekomu komplexne páčiš a považuje ťa za vhodnú partnerku, alebo sa nepáčiš. Veď tu predsa nejde o výpočet pozitív, a čím viac ich máš, tým väčšiu hodnotu na trhu máš. Však tu bola téma nejakej mladej ženy, 30 tničky, čo má byt bez úveru v BA, je z " dobrých pomerov" a nové auto, bezdetná, dobrú prácu, dokonca a nejakými vylepšeniami na tele a tvári, či čo a nevie si nájsť vhodného partnera. Možno keby hodila do zoznamu ešte 4 pozitíva, aj tak by si partnera nenašla. A sú ženy, čo si aj s 5 deťmi a bez bytu a auta nájdu lásku, tak nechápem o čom to píšeš.
@anonym_autor veď aj ty si môžeš hľadať krajšieho, úspešnejšieho😉aj ty aj on.Kazdy je vo vzťahu dobrovoľne a nič netrvá naveky.Ty musíš vedieť čo ponúkas.S takýmto nastavením si radšej nikoho nehladaj.Bud chce, alebo nechce.Ano, žena s deťmi má menej času a príležitosti a má ešte roky čo robiť okolo detí a nie je taká flexibilná ako chlap čo má deti cez víkend, alebo ich nemá vôbec.Co si ponúkla exovi?
tak ked si najdes 20 rocneho Adonisa so zdedenym majetkom mozes mat pocit menejcennosti, alepri beznych chlapoch dost zle rozmyslas
@hederamonstera tak porad.
@anonym_autor 40-ka potrebuje takéto rady?
stále sme sa nedozvedeli vek šťastného budúceho ocinka.
ak má vek 60+ starý bude ochkať radosťou.
- spoločné záľuby
- spoločný humor
- porozumenie
- tímovosť, pocit, že nie je človek na všetko sám
- vzájomnú starostlivosť
- rozhľad a inteligenciu
- zážitky
- kompatibilitu v sexualite
- schopnosť riešiť konflikty
- schopnosť konštruktívne komunikovať
- pocit lásky, domova a rodiny
- drive do života
- a čo ja viem čo ešte, každý sme iný
Ja neviem. Však ... Mne príde veľmi zvláštne pozerať na seba tak, že preboha čo mám ponúknuť keď mám 40 a deti. Všeličo predsa 🙂
Ja osobne muzmi tak trochu pohrdam. Su to jednoduchsie bytosti, ktorym staci mladost a krasa zeny.
Ja osobne muzmi tak trochu pohrdam. Su to jednoduchsie bytosti, ktorym staci mladost a krasa zeny.
@anonym_f8b331 🙂 toto mi zlepšilo náladu. Málokedy to dokáže taký krátky príspevok.
@anonym_f8b331 🙂 toto mi zlepšilo náladu. Málokedy to dokáže taký krátky príspevok.
@akodoma To ma velmi tesi 🙂
@anonym_autor ty od chlapa co ocakavas? Co detneho ci bezdetneho.
Ja som slobodná mamička s jedným dieťaťom a v 41 rokoch som si našla slobodného bezdetneho pohladneho chlapa. A čo som mu ponúkla? Ponúkla som mu vzťah so mnou, no najskôr som potrebovala zistiť, ako bude brať moje dieťa a aký vzťah medzi nimi vznikne, kedze mala len 4 roky. Po pár stretnutiach, výletoch som zistila , že naozaj sa snaží a má o nás záujem, áno o nás, pretoze moje dieťa je mojou súčasťou navždy 🥰😍. Už sme spolu 8 rokov, zatiaľ " len" zasnúbení, no sme šťastní a všetko klape ako má ....a dcérka ho volá ocko, kedze ten biologicky nemal záujem ...
@anonym_bc23e4 pokial biologicky nema zaujem, nechodi za nou, nestara sa tak je to v poriadku. Ale robit toto pokial otca ma a zaujima sa a stara sa o dieta , nie je v poriadku.
Málokto chce ženu s deckom na krku

Vies ponuknut len svoje telo? To je blbe