Čo znamená veta od ženy?
Bol som s babou čo chcem na párty a ona mi tam povedala, či nejdem baliť nejáke ine ženy, tak som jej povedal, že môžem ju a ona sa zasmiala na tom, som teraz nejáky v pomykove z toho dosť
Nemala záujem.
Alebo si známy tým, že obiehas všetko naokolo.
@anonym_autor Ved ti dala jasne najavo, ze jej mas dat pokoj!
Chce mať od teba pokoj, ideš jej na nervy, tak radšej ju ani neskúšaj baliť bez šance u nej
Čo nebolo jasné?Ved zrozumiteľne formulovala otázku Bola to recnicka otázka, ktorá ťa mala donútiť zamyslieť sa nad tým, aby si šiel inú baliť.
Nemala zaujem, aby si ju balil a este ta aj vysmiala tak ked toto uz muz nepochopi tak neviem no … 🤷♀️
mne to zas nepríde žeby ťa nechcela. možno len bola z toho prekvapená a nechcela nahlas povedať že s tebou pôjde. Sú aj hanblivejšie typy žien. Ja som nikdy nedala okato najavo svoj záujem.
@anonym_autor poslala ťa slušne do riti
To sa nedá povedať bez kontextu, veľmi záleží, ako to podala. Napr. ak pri tom prevrátila očami, bola odvrátená od Teba, vyzerala znudene, tak sa Ťa chcela iba zbaviť a zasmiala sa na tom, že sa snažíš zbytočne. Ale ak vyzerala skôr nesmelo, trochu v strese, pozerala skôr do zeme, alebo na Teba, tak to bol iba test, či máš o ňu záujem a zasmiala sa, lebo ju potešila správna odpoveď.

@anonym_autor chcela sa ta zbavit a nepochopil si