Čudná obhajoba nevery. Skutočne nevera začína až pri styku?
Ahojte,
prichádzam s chúlostivou témou, ďalšou z mnoha. Nemažte ma prosím, nie som školák, čo sa nudí, ani úchyl.
Ako by ste reagovali, na odôvodnenie chlapovej nevery. Ževraj on s ňou styk nemal. Že sa jednalo iba o láskanie sa v posteli, ale neprišlo k styku. A nevera že začína až vtedy, keď príde k samotnému styku ( penetrácii).
Nezmohla som sa na slovo.
Ďakujem
Že ten chlap je extrémne vymlety. Je mi ho ľúto
Nevera buď je, alebo nie je. Dačo medzi tým nepoznám. Takže s týmto by u mňa tvoj drahý neuspel.
@anonym_autor tak chlapec skúsil či mu na to skočíš. Podarilo sa?
@bomba36 Nie. Nech si nemyslí, že mám 5 rokov.
Prečítaj mu čo povedal Ježiš v kázni na vrchu o cudzoložstve
Evanjelium podľa Matúša 5:27-28
Tak prečo tu o Tom základas tému?? Do nevidenia a čau. Niet čo riešiť, koniec.
@anonym_autor takže si ho poslala za druhou? Je to len frajer alebo máte aj spoločné záväzky?
@bomba36 Nie je to manžel. Je to priateľ. A deti spolu nemáme. V tomto prípade našťastie.
Ako poslat do haja, toto nepotrebujes. A niekto tu spominal nejake navozenske veci, no asi by som porusila 5 prikazanie keby mi to chlap povie 😂
A to, ze neprislo k styku, chce dokazat ako?😂 naozaj ma to zaujima😄
@luccys asi ze dobra fajka nie je nevera 😂
@anonym_587e58 Prečítala som si. Hriech začína už myšlienkami.
@anonym_autor tak za mna to ma dost popletene... ked za neveru povazuje az konkretne zasunutie do inej zeny... cize on by nemal problem keby si kohokolvek vyfajcila? ved to nie je styk... velmi nevyzrety nazor a typek uplne mimo... to je nieco v style, ze on nic, ta dotycna mu spadla rovno na postaveny ud
Mne raz jeden ex tvrdil, ze bola u neho jedna baba, s ktorou isiel 3x von popritom, ako bol so mnou vo vzťahu, ale ze nic neprebehlo 🤣🤣 jasnee
Autorka a ako si prišla na to, ze tvoj priateľ sa s niekym mojkal v posteli?
@anonym_autor tak za mna to ma dost popletene... ked za neveru povazuje az konkretne zasunutie do inej zeny... cize on by nemal problem keby si kohokolvek vyfajcila? ved to nie je styk... velmi nevyzrety nazor a typek uplne mimo... to je nieco v style, ze on nic, ta dotycna mu spadla rovno na postaveny ud
@anonym_1360f3 Podla mne toto povazuje za kriteria nevery len u neho🙃
@anonym_e3d221 Bol nasiaknutý parfémom ženským a ja taký nepoužívam.
Preco si sa nezmohla na slovo? Vy ste sa dohadovali na tom, co je pre koho uz nevera a co este nie? Pre niekoho je nevera sex, pre niekoho bozk, pre niekoho uz pomyslenie na ineho. Zjavne vsak mate obaja rozdielne hranice
Ako by ste reagovali - opýtala by som sa či ma má za úplne blbú alebo je blbý on.
Pýtalo by sa zverejniť meno aj tvar toho chudáka nech každá vie co je zač
Preco si sa nezmohla na slovo? Vy ste sa dohadovali na tom, co je pre koho uz nevera a co este nie? Pre niekoho je nevera sex, pre niekoho bozk, pre niekoho uz pomyslenie na ineho. Zjavne vsak mate obaja rozdielne hranice
@catca25 Pretože ma zarazilo akého debila zo mňa urobil.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Teda ,koli netere by som sa na neho nevykaslala,ale preto čo si o mne mysli
Vtipalek chlapec
@anonym_e3d221 Bol nasiaknutý parfémom ženským a ja taký nepoužívam.
@anonym_autor iba sa laskali? Povedala by som ze super, tak teda ideš vyfajcit susedovi lebo ta uz pol roka zvádza, a ze nech nema obavy, k penetracii nedôjde, max oral.... ze snáď do hodinky si doma.
Ženy ja neviem ci to uz je vekom ale ja by som tych chlapov uz tak posielala do prdele jedna radosť.
Mat tak ten rozum pred 20r 👍
@anonym_587e58 Prečítala som si. Hriech začína už myšlienkami.
@anonym_autor samozrejme, zacina sa v hlave a my katolici to vnimame dokonca tak, ze chlap aj zena "podvedie" uz v tom momente, ked slinta nad inou zenou alebo muzom, teda manzelkou a manzelom.
Ale ja by som ani nemusela zakladat diskusiu, aj ked odmyslim tieto nabozenske veci, tak uz to, ze sa stretne s cudzou zenou za ucelom, ze sa ide bozkavat atd., tak to je nevera a nediskutujem o tom.
Zažila som podobnu vyhovorku, no nie som padnuta na hlavu. Stal sa z neho bývalý priateľ.
@anonym_autor nevera zacina v hlave, v tom ze uprednostnuje inu zenu ako tu svoju.
Chapem, ze Ta to zarazilo, lebo ma divnu predstavu nevery.
@anonym_587e58 Toto myslíš naozaj, alebo je to sranda??? Toto keby som niekomu prečítala, tak ma posle na psychiatriu.😂
Nevera sa začína tam, kde sa v prítomnosti inej ženy chová inak ako keby som tam bola s ním.

Ze uz by to nebol priatel