Dá sa v päťdesiatke nájsť správna žena?
Dufam ze ma nebudete lincovat , Nakolko Pravda je zločin a klamstvo je priorita .
V mojom 50 veku sa neda najst normalna zena? Moje stastie spociva v tom ze trafim zadanu,mentalne nevyzretu, bez charakternu ale ta ktora je klamarka fotkami alebo inak, alebo daleko od realneho vztahu. Vyskusal som vsetko ale nic .Mam vlastne byvanie, praca, pracovity som az az, bezne aktivity, nehnijem v bare senku obcas gaucink zahrada Varenie pecenie, kvety, vyzeram normalne, viem sa usmiat, komunikativny som . Zacinam to brat ze mojom veku uz Normalny chlap neznamena nic.Tie prave, su bud vydate, mozno stastne zadane alebo sa nevedia rozlucit s nefunkcnym vztahom. Alebo potom stastne slobobne? Uz zacinam hladat na sebe chyby, lenze ziadne nevidim, ani moje okolie nema nejake namietky. Manzela deti rodinu uz ziadna nechce. Ci uz len zacat zit pre polygamiu. Nedava mi tento system rozumu, ze normalny chlap je dnes nenormalny, a Hlupak je ideal.
@pralinka25 Koho chceš oklamať? Ty nehľadáš fešáčiska v uniforme. Ty hľadáš fešáčiska BEZ uniformy. 😲😂
@zuzanazu85 🤣🤣🤣😲
@karolinakr 👉🏻👌🏻😲
@zahrie uz vieme preco si sam.. :DDD 50tnik fungujuci na emotikonach, reaguje na spravy co ani nie su pre neho, mysli si ze je poloboh, k tomu este rusky orientovany s gramatikou priam exotickou.
Bud trol, alebo niekto zufaly.. a to teda ja nezvyknem v temach konstatovat. Dufam, ze sa dobre zabavas.. mal by si ist ako salony lev radsej do podnikov alebo na zoznamky ohurovat svojou dokonalostou damy :D
@h2 🤣🤣🤣🤣 ja si asi cvrknem 🤣
@simca06022011 nooo trol zaujimavy postoj. 🤷♂️
@h2 😂 uz som asi stara na to aby ma tvoje emotikony dostali do rozpakov :DDDD ale aspon som sa zasmiala... ked uz je dnes den blbec :D
@zuzanazu85 dam ti plenku po vnucatach tu mi ostali pampersky
@simca06022011 mna zas nevedia nadchnut tie vase reci 🤷♂️
@zahrie teba nemusia, tu uz debata zije svojim zivotom asi :D
🏃♀️🏃 💃🤺 🤦♀️🍆 🍌😡
@h2
@karolinakr To je tvoj sexuálny život? 😲😂
@zuzanazu85 mame smolu. hrozny svet toto 🙈😲😀
@karolinakr kto toto nezazil si moze s toho robit hlupu srandu. Kamarat mi umrel na rakovinu pred ocami. Kolko ludi deti a slobodnych tam chodi. Kto to to nezazil. A robi s toho srandu je hlupy
@h2 nie môj, jeho
@zahrie z akej rakoviny si ja robim srandu? čo ti šiši?

@karolinakr 😲😲😲😲 opísané 🤭