Dá sa v päťdesiatke nájsť správna žena?
Dufam ze ma nebudete lincovat , Nakolko Pravda je zločin a klamstvo je priorita .
V mojom 50 veku sa neda najst normalna zena? Moje stastie spociva v tom ze trafim zadanu,mentalne nevyzretu, bez charakternu ale ta ktora je klamarka fotkami alebo inak, alebo daleko od realneho vztahu. Vyskusal som vsetko ale nic .Mam vlastne byvanie, praca, pracovity som az az, bezne aktivity, nehnijem v bare senku obcas gaucink zahrada Varenie pecenie, kvety, vyzeram normalne, viem sa usmiat, komunikativny som . Zacinam to brat ze mojom veku uz Normalny chlap neznamena nic.Tie prave, su bud vydate, mozno stastne zadane alebo sa nevedia rozlucit s nefunkcnym vztahom. Alebo potom stastne slobobne? Uz zacinam hladat na sebe chyby, lenze ziadne nevidim, ani moje okolie nema nejake namietky. Manzela deti rodinu uz ziadna nechce. Ci uz len zacat zit pre polygamiu. Nedava mi tento system rozumu, ze normalny chlap je dnes nenormalny, a Hlupak je ideal.
no tak toto zacina vyzerat ze niekomu fakt nezaberaju lieky. ved to tu uz nema hlavu ani patu. 😲
@moonlight1210 treba si precitat tu hystoriu ak skutocna bola nie google dava rozum
Tak a nakoniec sme pochopili všetky tu, prečo asi nemáš šťastie na ženy a potrebuješ odborníka .
Pani moji, asi blbne konik. Najprv vidim svoj prispevok trikrat, a ked jeden z toho zmazem, zmazu sa vsetky tri. Hm.
@zahrie historiu.
A vobec netusim, o akej inej historii hovoris. Mas pocit, ze 1968 sa nestal?
@moonlight1210 skoda plytvat casom a slovami. tu niet pomoci (a to nehovorim casto teda)
@pralinka25 ale jeho reakcie vysvetluju, preco zatial kazda mu dala kosom a drzia si ho zeny maximalne vo friend-zone.
Po precitani par jeho reakcii by som si ho i ja radsej drzala neutralne od tela.
Spadal by do skupiny “Hlavne nenadvazuj ocny kontakt a davaj kratke odpovede”, ako u nas hovorime (aby sa nahodou nechytil a nechcel rozpravat.)
@zahrie “treba si precitat tu hystoriu ak skutocna bola nie google dava rozum”
Ale beztak by ma zaujimalo, kde si tu skutocnu historiu poznal teda ty. Mas asi blizko k 100 rokom, tipujem. Aby by si mal v case druhej svetovej aspon 15, nech by si trochu sirsie vnimal svet.
@chodec15 a napriek tomu pise dalej a zhadzuje sa viac a viac. dno prerazil uz na druhej strane a ide dalej
@chodec15 lenze tebe sa zda tento styl komunikacie v poriadku? on ma problem so zenami kopec zien rozneho typu mu povedalo preco a ide si svoje. skratka ako hrach na stenu.
si vezmi kedze si tu dlhsie ako malo sa stava ze sa tu zeny na niecom zhodnu. a tu takmer jednohlasne. nesvedci to o niecom?
@chodec15 napisali sme naraz. teda tvoj posledny prispevok sa mi zobrazil az ked som odoslala svoj. tak keby sme sa drzali temy on by isto nasiel aj taku co by s nim suhlasila aj v rusoch ale ...
ludia sa oberaju o stastie takymi blbostami 🙄
tu by aj clovek pomohol poradil ale co z toho ked prijimac na druhej strane je pokazeny

tiez kukam na t suvislost s rakovinou 😲 @karolinakr @demodun ale ja nechapem ani tie jeho emotikony