Dá sa v päťdesiatke nájsť správna žena?
Dufam ze ma nebudete lincovat , Nakolko Pravda je zločin a klamstvo je priorita .
V mojom 50 veku sa neda najst normalna zena? Moje stastie spociva v tom ze trafim zadanu,mentalne nevyzretu, bez charakternu ale ta ktora je klamarka fotkami alebo inak, alebo daleko od realneho vztahu. Vyskusal som vsetko ale nic .Mam vlastne byvanie, praca, pracovity som az az, bezne aktivity, nehnijem v bare senku obcas gaucink zahrada Varenie pecenie, kvety, vyzeram normalne, viem sa usmiat, komunikativny som . Zacinam to brat ze mojom veku uz Normalny chlap neznamena nic.Tie prave, su bud vydate, mozno stastne zadane alebo sa nevedia rozlucit s nefunkcnym vztahom. Alebo potom stastne slobobne? Uz zacinam hladat na sebe chyby, lenze ziadne nevidim, ani moje okolie nema nejake namietky. Manzela deti rodinu uz ziadna nechce. Ci uz len zacat zit pre polygamiu. Nedava mi tento system rozumu, ze normalny chlap je dnes nenormalny, a Hlupak je ideal.
@chodec15 to ano. ja nehovorim ze toto robia len chlapi. ja som tu uz extremne dlho a ano je to tak ze fakt vela krat clovek obetuje svoj cas, rady ponukne pomoc a zbytocne. nie je to o pohlavi ale osobnostiach
@h2 Husajn? 😁
@zuzanazu85 Hej. 😂 Husajn na metlu! To je niečo, ako "Havel na hrad".
Tuším už pôsobím, ako keby som si dala tie lysohlávky ja. 😲🤪
Ja že sa opäť zmenila téma,že odbočil 🤣.
@zuzanazu85 Debil zle odbočil? 🤣
@h2 mozno je to nakazlive 😂
@pralinka25 lysohlavky? áno 🤣
@demodun nikdy nevies. spory su nezbedne 😀
Ale voľakde som počula,že na tieto ,,stavy" funguje aj olizovanie nejakých žiab či čo 🤭🤣.
@pralinka25 Keď sa začnem vyjadrovať takto, tak ma upozornite, som nakazená 😲🤣:
@zuzanazu85 na olizovanie žiab nie je, 18-tky nechce 😉😯🤣
@demodun 🙏🤭🤣🤣🤣🤣
@demodun ale taky zajko

@pralinka25 olizovat zajkov, som nezachytila,veľa chlpov 🤭🤣🤣
@h2 mne to až teraz došlo,funguje tooo 🤭🤣🤣🤣
@demodun dosť uuuž 🤣🤣🤣🤣 och
@zuzanazu85 musis mat spravneho zajka a presvedcit ho na holiaci strojcek 😉 ze?
@demodun @h2
@pralinka25 hlavne to nehovor Kari 😁