Dá sa v päťdesiatke nájsť správna žena?
Dufam ze ma nebudete lincovat , Nakolko Pravda je zločin a klamstvo je priorita .
V mojom 50 veku sa neda najst normalna zena? Moje stastie spociva v tom ze trafim zadanu,mentalne nevyzretu, bez charakternu ale ta ktora je klamarka fotkami alebo inak, alebo daleko od realneho vztahu. Vyskusal som vsetko ale nic .Mam vlastne byvanie, praca, pracovity som az az, bezne aktivity, nehnijem v bare senku obcas gaucink zahrada Varenie pecenie, kvety, vyzeram normalne, viem sa usmiat, komunikativny som . Zacinam to brat ze mojom veku uz Normalny chlap neznamena nic.Tie prave, su bud vydate, mozno stastne zadane alebo sa nevedia rozlucit s nefunkcnym vztahom. Alebo potom stastne slobobne? Uz zacinam hladat na sebe chyby, lenze ziadne nevidim, ani moje okolie nema nejake namietky. Manzela deti rodinu uz ziadna nechce. Ci uz len zacat zit pre polygamiu. Nedava mi tento system rozumu, ze normalny chlap je dnes nenormalny, a Hlupak je ideal.
@h2 Mmmm obárek 🤤🤣🤣🤣
@zuzanazu85 že ty si oblizla tú žabu 😲😲
😄
@demodun nesmieme to brať tak veľmi vlažne, pretože život aj tak nedobrzdí 😁🤣
@zuzanazu85 😲😲😲😄
Mojím chrápaním je ešte naučiť sa Dankovu ústny otvor 🤭😁🤣. Váš?
@zuzanazu85 no ja až taká inteligentná nie som, toto nezvládnem 😲😲😜
@demodun Ale tu asi už nik nie je integrovaný 🤭🤣.
poslednú stranu prosím preložiť do slovenčiny
@karolinakr čomu nerozumieš?
Ty si neoblizovala tú žabu,😲??😄
Kedysi témy na MK zakladali ľudia. Potom sa pridali troli, chatgpt a najnovšie myzoginny ufnukany generátor náhodných slov.
@karolinakr 🤭 musíš byť len správne vstavaná a budeš impertivovaná 🤣.
Nerozumiete humru 😉😁
Ženy včera som sa trocha pomotala po zoznamkach, kôli prieskumu a natrafila som na jeden text úplne identický s autorovym úvodným príspevkom. Takže, sa mi potvrdili domnienky, že autor si tu rozhodil siete a prišiel si sem hľadať tú pre neho pravú partnerku. Veď posúďte sami...
Nedá, sa mi odoslať ta príloha toho inzerátu, škoda.
@anna777115 nevieš urobit screenshot?
@karolinakr To mám len mi to nechce odoslať tu na modrom koní.
Niektoré ho prekukli skôr,preto ten ,,odvaz" 😉😁
no 18 ročná ....... neviem čo by takej vedel 50tnik ponúknuť. Iba ak by mal prachy. Starý chren pre ňu. Predpokladám, že žene 45+ by sa ani neozval
začínam na sebe hľadať chyby, lebo žiadne nevidím 😂😂😂
@anna777115 omg to je super inzerat, urcite sa idu vsetky potrhat napisat...
Ty kokos, tak on má 49, ale žena má mať 18-49. Čiže 18 ročná mu nevadí, ale 50 ročná už áno???
Ináč, ja som poznala jedného, ktorý hovorieval, že má rád otvorených ľudí. Ale on bol patológ. 😲😂
@h2 no vieš, do postele je lepšia asi mladšia. Len si hold ,,mladík,, neuvedomuje, že aj telo 50 ročného muža už nemá čím očariť a hlavne tú 18tku
@h2 tak predsa ,aj tie žaby 😲😁
Podarilo sa.
No, žienky, čo hovoríte, že je to on...😂
@anna777115 skúša na všetky strany
@anna777115 jasné, že je to on.
@zuzanazu85 tak teda aj žabky majú to šťastie ho uloviť 🤔😲😲

Kam to dať ten čipok? 😲😲🤭🤣🤣🤣