Dá sa v päťdesiatke nájsť správna žena?
Dufam ze ma nebudete lincovat , Nakolko Pravda je zločin a klamstvo je priorita .
V mojom 50 veku sa neda najst normalna zena? Moje stastie spociva v tom ze trafim zadanu,mentalne nevyzretu, bez charakternu ale ta ktora je klamarka fotkami alebo inak, alebo daleko od realneho vztahu. Vyskusal som vsetko ale nic .Mam vlastne byvanie, praca, pracovity som az az, bezne aktivity, nehnijem v bare senku obcas gaucink zahrada Varenie pecenie, kvety, vyzeram normalne, viem sa usmiat, komunikativny som . Zacinam to brat ze mojom veku uz Normalny chlap neznamena nic.Tie prave, su bud vydate, mozno stastne zadane alebo sa nevedia rozlucit s nefunkcnym vztahom. Alebo potom stastne slobobne? Uz zacinam hladat na sebe chyby, lenze ziadne nevidim, ani moje okolie nema nejake namietky. Manzela deti rodinu uz ziadna nechce. Ci uz len zacat zit pre polygamiu. Nedava mi tento system rozumu, ze normalny chlap je dnes nenormalny, a Hlupak je ideal.
Ten bude rád ak si ho nejaká babička adoptuje ako syna a nie 18-49 žena.
Mne, sa najviac páči, tá veta "už začínam hľadať chyby na sebe, ale žiadne nevidím". Táto veta, ho charakterizuje, to je jeho profil. Nacistická, samoľuba, chodiaca dokonalosť, pre ktorého sa zrejme ešte žena nenarodili, aby ho bola hodná.
@anna777115 presne toto som si z celého všimla aj ja....ťažko potom hľadať a nájsť.
@anna777115 V slove "narcistická" ti vypadlo písmenko R. Teda, aspoň dúfam. 😲😲😲😂
@h2 v tomto prípade ...no neviem 🤭🤣
Iba blázon by si v takom veku chcel dobrovoľne dodrbat život cudzou osobou.
Áno, áno vypadlo mi písmenko, nebol to zámer...😂
@thomas1975 mám pre teba novinku!
Väčšina žien, ktoré tu píšu, máju niekoľkoročný, fungujúci vzťah. Nikoho nehľadajú a zrovna tieto 2 ktoré si spomenul, majú trefné komentáre. Zjavne trafili do čierneho 😉
@thomas1975 tomasko ja netusim na aky moj koment reagujes ale mozno by si sa mal uvedomit ty. si agresivny nasrany na cely svet a vybijas si to na neznamych ludoch na fore. to je hrdinske. mozno si daj dokopy zivot a nemusis tu prskat jed a siru.
ja mam 20 rocny fungujuci vztah. o mne nevies zhola nic tak si daj pohov. keby si bol spokojny vo svojom zivote nemusis sa chovat ako idiot na internetovom fore. 😘
@pralinka25 nový profil. Dnes založený. To bude nejaký nudiaci sa troll.
@thomas1975 co to ty tu furt trepes. my nikoho nehladame a h2 uz toboz nie. ukludni sa. pouzi lieky co ti predpisali na ataky alebo na nervy a uzkosti a daj sa do kludu
@bessie12 ale vies co v poslednych casoch sa to tu hemzi narusenymi ludmi ja sa obavam ze je skutocny. asi by sa na prihlasenie mali robit psychotesty. 🙈
@thomas1975 to si sa sem registroval len preto, aby si útočil na iných užívateľov MK ??? V takom pripade tu dlho nepobudneš. Zatiaľ si užívaj svojich 5 minút slávy.
@pralinka25 vsimla som si to. Možno sú to platení provokatéri, respektíve aspon čast z nich 🤔
@bessie12 to by bol asi aj ten lepsi pripad. lebo ak je take mnozstvo psychoptov je to desive
@thomas1975 ja som úplne v pohode 😂 zastávať si muža co tvrdí že nemá chybičku ale nevie si xrokov nájsť ženu.. všetky klamú ( nedozvedela som sa v celej diskusii čím), sú také a onake... je smiesne. A mimichodom vytrhol si si z textu jedno slovo... také typické. Nie nie je zúfalej preto ze hľadá ženu a ani som to nenapísala takto.
Ešte k tomu, co si pralinke napísal 😂 kedysi kedysi... kedysi by si umrncany fnucko tiež ženu len tak nenašiel... A hlavne bolo to kedysi. Dnes sú iné ženy, iná spoločnosť... Nestaci, ze " su" a nejaka sa teda pre nich najde, lebo uz si ženy poradia aj bez nich. Kľudne môžeme preberať...
@thomas1975 Tomáško, zmýlil si si stránku, toto nie je zoznamka, je to diskusné fórum, primárne určené ženám. Čiže my tu nikoho nehľadáme, tu už väčšina žien chlapa má a ak aj nemá, tak určite ho nepôjde hľadať na fórum, plné žien. Ty si sem prečo zablúdil? Dvíhať si ego nadávaním tu prítomným ženám?

@h2 tak široký rozptyl tu radia často, ale teda toto je už hodne 😲