Dá sa v päťdesiatke nájsť správna žena?
Dufam ze ma nebudete lincovat , Nakolko Pravda je zločin a klamstvo je priorita .
V mojom 50 veku sa neda najst normalna zena? Moje stastie spociva v tom ze trafim zadanu,mentalne nevyzretu, bez charakternu ale ta ktora je klamarka fotkami alebo inak, alebo daleko od realneho vztahu. Vyskusal som vsetko ale nic .Mam vlastne byvanie, praca, pracovity som az az, bezne aktivity, nehnijem v bare senku obcas gaucink zahrada Varenie pecenie, kvety, vyzeram normalne, viem sa usmiat, komunikativny som . Zacinam to brat ze mojom veku uz Normalny chlap neznamena nic.Tie prave, su bud vydate, mozno stastne zadane alebo sa nevedia rozlucit s nefunkcnym vztahom. Alebo potom stastne slobobne? Uz zacinam hladat na sebe chyby, lenze ziadne nevidim, ani moje okolie nema nejake namietky. Manzela deti rodinu uz ziadna nechce. Ci uz len zacat zit pre polygamiu. Nedava mi tento system rozumu, ze normalny chlap je dnes nenormalny, a Hlupak je ideal.
@thomas1975 ach jaj, a je to tu.
Detinske pokusy o manipulaciu.
Ani predpovedat ta nemusim.
Najprv zacnes s rypanim, potom sa ides tvarit, ze ti ide len o diskusiu na urovni. 🙂 Ty trdielko milene, jednoduche.
Z teba by mal Sandy radost. Osobne by ti zrusil follow.
Dobre, pannu beriem spat. Ostan pri Zahradkarovi.
Vysledky z urody ti prinesu vdacnu radost z vlozenej starostlivosti a energie, doplnia endorfiny a zelenina ti nebude odvravat.
A kedze rastlinkam prosieva rozpravanie sa s nimi, mozes im porozpravat zazitky s 56 milenkami spred 13 rokov a kludne v 4 jazykoch.
Co vies, mozno ti z toho vyrastie belgicka mrkva a francuzsky hrasok. 🙂
Navrhujem časopisy pre slobodných:
1.Krimi revue
2.Tajomné záhady
3.Epocha - 100 najväčšich vrahov storočia
@thomas1975 Ja nie som ako tieto beštie 😀 napíš mi...bude nám dobre...
Akurát som si prečítala, sánka mi odišla
@earlgrey Povedz, že si pri peniazoch a máš v suchu
Toto nebol ten
🥺🥺🥺
?
@karolinakr Ale veď láska nie je o peniazoch 😀 nepleť tu peniaze, koho zaujímajú 😉
@thomas1975 to ty si prisiel na mamickovske forum dourazat zeny. ja som o tvojej existencii nemala ani paru kym si ma neoznacil.
keby si sem prisiel inak dostal by si aj ine rekcie. je tu par muzov a zaujimave ze oni problem nemaju s mamickami ani mamicky s nimi.
ja presne viem co znamena pokora. ty asi nie. nepoznas ma nevies o mne zhola nic. viem presne co je to si vazit niekoho. bez ohladu na pohlavie rasu narodnost a vierovyznanie. clovek si vsak uctu a respekt musi zasluzit. a nie, nezasluzi si ho tym, ze bude kydat na vybranu skupinu ludi ktorych vobec nepozna len preto ze ma skusenost s jednou zenou, ze bude kopat a nadavat a ponizovat kazdeho. preratal si sa. prehodnot svoj zivot svoje postoje a svoj pohlad na svet. pretoze inak sa potopis sam.
@thomas1975 laska sa neponuka, to si nekupis ani nevyrobis na ziadost... proste bude niekoho milujes alebo nie, bud ta iskra preskoci, alebo nie. Ked ine, tak bohuzial. A ked uz je, velmi lahko blbym pristupom o nu prides.
AK je pre teba to ze ludia sa aj miluju a nie len stretavaju za ucelom "vymeny penazi, za nejaky pozitok" novinka, tak si mal naozaj smutny zivot.
@thomas1975 Nesnažím sa ťa presvedčiť, ja ti to názorne ukážem. Teda ak chceš...😉
@earlgrey dobre na ňom zajazdi, aj zabudne, čo chcel povedať a komu nadávať
@karolinakr 😀 jasné...priviažem ho k posteli a budem si robiť s ním, čo len chcem...zabudne na celý svet...😀 len si musím zbaliť kufrík s pomôckami...do KE to ďaleko nemám...vlastne ja som z KE 🤣🤣🤣
@thomas1975 Smetie? Urazat muzov? Preco? Poznam kopec muzov, co su muzi.
A nie to, co chodi po mamickovskom fore a place, ze zeny su k nemu bakane.
Neohana sa mizogynom ako svojim vzorom, nevyzdvihuje sa v snahe ziskat prevahu.
Ja prevahu nad tebou nepotrebujem. Ja sa iba zabavam na tom pechoreni. Lebo to zabavne je. Pripomina trucovity zachvat u trojrocneho dietata.
Normalne sa ukludni, prestan sa lutovat, ako mas u zien smolu, prestan hladat u kazdeho dovody, preco ti krivdia, ked ty si ten najbystrejsi.
Ak zalozis svoj zivot na mojkani si svojej krivdy, tak v takej bezutesnej bubline budes aj zit. Je to tvoj vyber.
Rozhodni sa sam, ci si hodnotny muz, alebo trucovite dieta.
No a teraz dakujem za vyplnenie casu pocas varenia obeda pre rodinu na zajtra. Je hotovy, tak pre zatial sa rozlucime.
@moonlight1210 🤣🤣
@thomas1975 Trošku si drzý, nemyslíš?! Ani nie trošku, ale celkom dosť. Prídeš si sem urážať a píšeš, že nie si zvedavý na niekoho rozumy, ako keby na tie tvoje tu bol niekto zvedavý. O ženách nevieš, ani hovno, máš v sebe nejaké traumy, podľa ktorých hádžeš všetky do jedného vreca. Buď taký dobrý a vyrieš si to inde, tu to nikoho nezaujíma.
@thomas1975 A tebe dal kto právo?! Si arogantný nevychovaný vulgárny hulvát a ešte sa divíš, že ťa žiadna žena nechce. 🤮
@thomas1975 Arogantný, namyslený, ohrdnuty muz takto reaguje. Zmeň prístup alebo doma plač do vankúša. Proste absolútne ti utekajú jasne viditelne veci, peniaze su len zlomocek toho co sa okolo teba deje, ale ty si na ne nafixovany.
A nie ženy ti za to nemôžu 😂 ale tebe tu v diskusiách nie je ani rady ani pomoci.. čiže škoda písať.
@thomas1975 pozri toto nieje tvoja tema. Boli sme tu davno pred tebou. Prisiel si sem urazat tak neviem kto tu je navyse
@princkrason Zlato, pamätáš ako si sa ma opýtal ako som víkendovala a čo mám nové? a adminy nás zrušili a vymazali komentáre...a tu kukaj ako sa správa muž k ženám a nechávajú to...Takže od dnes si nadávame ok? bude to ako predohra 😘😀
a prečo mu zmazali tému? 🙂