icon

Dá sa v päťdesiatke nájsť správna žena?

zahrie
26. mar 2024

Dufam ze ma nebudete lincovat , Nakolko Pravda je zločin a klamstvo je priorita .

V mojom 50 veku sa neda najst normalna zena? Moje stastie spociva v tom ze trafim zadanu,mentalne nevyzretu, bez charakternu ale ta ktora je klamarka fotkami alebo inak, alebo daleko od realneho vztahu. Vyskusal som vsetko ale nic .Mam vlastne byvanie, praca, pracovity som az az, bezne aktivity, nehnijem v bare senku obcas gaucink zahrada Varenie pecenie, kvety, vyzeram normalne, viem sa usmiat, komunikativny som . Zacinam to brat ze mojom veku uz Normalny chlap neznamena nic.Tie prave, su bud vydate, mozno stastne zadane alebo sa nevedia rozlucit s nefunkcnym vztahom. Alebo potom stastne slobobne? Uz zacinam hladat na sebe chyby, lenze ziadne nevidim, ani moje okolie nema nejake namietky. Manzela deti rodinu uz ziadna nechce. Ci uz len zacat zit pre polygamiu. Nedava mi tento system rozumu, ze normalny chlap je dnes nenormalny, a Hlupak je ideal.

karolinakr
27. jan 2025

@earlgrey vy chodte do separé kútika

karolinakr
27. jan 2025

@earlgrey s Krasoňom napravo a Thomasom naĺavo 🙂

veronika2021
27. jan 2025

@ibatanecnica to je sice pravda ale maju aj viac rozumu 😁a to muzov nelaka,radsej tu mladu,zivotom nevyslahanu,plnu idealov o chlapoch🙈

earlgrey
27. jan 2025

@karolinakr komu zmazali tému? 😀 neposielaj nás do kúta...🤣 veď nič zlé nerobíme...zatiaľ

thomas1975
Odpoveď bola odstránená
h2
27. jan 2025

@thomas1975 Najprv som ťa mala za blázna, ale teraz vidím, že ľudia, ako ty, patria skôr do basy, ako do blázinca.

demodun
27. jan 2025

@thomas1975 už mi je jasné, presne chcela tvoja žena rozvod. Peniaze boli len zámienka.

stevvvka
27. jan 2025

Akí sú niektorí muži priehľadni.
Roky nevedia prísť na to, prečo sú bez ženy, a nám stačí 5 príspevkov... Jesitnost a ego kričia na ďaleko...

karolinakr
27. jan 2025

@earlgrey Thomasovi - Ako nájsť partnerku v svete plnom nástrah

earlgrey
27. jan 2025

@karolinakr jaaaj to som nečítala 🤣

earlgrey
27. jan 2025

@h2 zmazali ju...

h2
27. jan 2025

@earlgrey Áno, tiež som to nečítala. Ale podľa toho, čo písal v tejto, o nič sme neprišli.

earlgrey
27. jan 2025

@h2 určite nie 🤣😀

demodun
Autor odpoveď zmazal
princkrason
27. jan 2025

@earlgrey jasne ti moja bokovka rychla

h2
27. jan 2025

@demodun Ja nie, ďakujem. 😖

nekonecna_katastrofa
27. jan 2025

@earlgrey
@h2 Ani nechcite vediet. To bolo same zena ma nechala, praca, kolabs, praca, kolabs, praca, kolabs, alkohol....Zeny chcu prachy, liecenie, zoznamka, zaplatim si stetku....Jaaaaj a sice mal predtym 56 zien (podla mna bud ich nadrogoval alebo neviem ako k tomuto cislu dosiel), ale teraz 13 rokov zrazu nema sex.

demodun
27. jan 2025

@nekonecna_katastrofa 👍 perfektne zhrnuté

h2
27. jan 2025

@nekonecna_katastrofa Áááá, teraz si spomínam, toto som včera začala čítať. Ale potom ma to už nebavilo.

earlgrey
27. jan 2025
karolinakr
27. jan 2025

v praci odpadaval, lebo nemal doplnenú hladinku, toto ste zabuddli spomenúť, že je norton

earlgrey
27. jan 2025

@nekonecna_katastrofa zaujímavé 🤣 ani sa nečudujem, že má také názory na ženy

thomas1975
Odpoveď bola odstránená
pralinka25
27. jan 2025

@thomas1975 ukludni sa. vsak napisala len to co ty sam.

demodun
27. jan 2025

@pralinka25 co zase sme mu ublížili? 😲

nekonecna_katastrofa
27. jan 2025

@pralinka25 čo mi napísal?

h2
27. jan 2025
h2
27. jan 2025

@nekonecna_katastrofa Nestihla som prečítať, ale tie predošlé zmazané správy som videla a asi buď rada, že si to nečítala.

pralinka25
27. jan 2025

@nekonecna_katastrofa bolo to hnusne a vulgarne a ja som ho nahlasila. nezvyknem to robit. vlastne asi som nahlasila len raz v zivote chodca a teraz tento prispevok. nebudem ho opakovat. je fajn ze to zmazali. on to urcite neurobil.