Dá sa v päťdesiatke nájsť správna žena?
Dufam ze ma nebudete lincovat , Nakolko Pravda je zločin a klamstvo je priorita .
V mojom 50 veku sa neda najst normalna zena? Moje stastie spociva v tom ze trafim zadanu,mentalne nevyzretu, bez charakternu ale ta ktora je klamarka fotkami alebo inak, alebo daleko od realneho vztahu. Vyskusal som vsetko ale nic .Mam vlastne byvanie, praca, pracovity som az az, bezne aktivity, nehnijem v bare senku obcas gaucink zahrada Varenie pecenie, kvety, vyzeram normalne, viem sa usmiat, komunikativny som . Zacinam to brat ze mojom veku uz Normalny chlap neznamena nic.Tie prave, su bud vydate, mozno stastne zadane alebo sa nevedia rozlucit s nefunkcnym vztahom. Alebo potom stastne slobobne? Uz zacinam hladat na sebe chyby, lenze ziadne nevidim, ani moje okolie nema nejake namietky. Manzela deti rodinu uz ziadna nechce. Ci uz len zacat zit pre polygamiu. Nedava mi tento system rozumu, ze normalny chlap je dnes nenormalny, a Hlupak je ideal.
@h2 Veď, mne už tiež niekedy modrý koník, príde pre určite typy chlapov, ako posledná šanca na zoznámenie.
@anna777115 Ten, ktorého mám ja na mysli, ju nenašiel na MK.
@h2 Tak, asi "nevydalo"...😂
@mabenn ja ti neviem...vraví sa, že zalubený muž sa zmení, alebo po velkom šoku ako po nehode, alebo operácii, ked si uvedomí aké sú hodnoty života. Ale to si nie som istá, lebo jeden bol aj po vážnej operácii a ten jeho stav prežije možno 1% ludí a prežil a aj tak nebol muž do vzťahu. Teda bol..ale do vzťahu, kde žena jeho záujmy zdiela a aj jeho štýl života. On nerobí kompromisy, a tak asi nerobil aj v minulosti.
@martinami274 zaujimavy postoj
No... ak si za posledných 30rokov nenašiel ženu, tak možno problém bude trosku v tom, ze si o sebe veľa myslíš a všetky zeny su zadane alebo klamarky. A jni3 50tnicka +- dinuz nehľadá muža na zakladanie rodiny. Ona ju už podľa všetkého ma a hľadá partnera na aktivity alebo ju už nechce a hľadá spoločnosť.
Ja poznam jedneho 50tnika, ktory je velmi podobny comu opisujes ( aj som zvazovala, ci to nie si, ale on uplne inak komunikuje).
Vyzera tak 35-40, pekny domcek s bazenom, ma precestovane, vseobecny rozhlad, naozaj dobra partia. Ale tiez spominal, ze zeny 35-40 s ktorymi siel na rande, mali vacsinou muza v zahranici. Jednoducho zmeskal vlak, lebo tie normalne a pekne su povacsine zadane. A zasa zit so zenou, ktora nesplna jeho kriteria, jeho horsie nez samota.
nečítala som komentáre ale poviem Ti, splňam všetko, som ideálna 😂 ale v mojom veku 49 už by som si chlapa do vzťahu nehľadala. Ešte tak nezáväzne - šport, výlety, dovolenky , ísť niekam spolu ale vážny vzťah, nie, toby som sa musela vééééééľmi zaľúbiť.
@zahrie
@h2 asi tak, vážime si svoju voľnosť a slobodu.
@mabenn v 50tke? nie
@ibatanecnica 😲
@zahrie smiem sa spytat ako vyzeral tvoj zivot medzi 30-50?mal si aj vazne vztahy ktore na niecom stroskotali alebo kde je pricina?
@zahrie zatvor ústa, pravda sa ťažko počúva čo ? Ale je to tak 😂
Inak rozmýášlam, ty máš 50. Hľadáš niekoho v tvojom veku, či mladšiu? Lebo ja byť mladšia, na čo by mi bol starý chren?
@simona92101 klamarky
@simona92101 nebol som mnich som sam 3r
Pripomínaš mi jedného zúfalca z MK, dámy budú vedieť. Len ten je o 25 rokov mladší. Tiež sú všetky ženy na vine, on je super partia len nikomu to zatiaľ nedošlo. V tvojom veku je mi takéto zmýšľanie zvláštne.
@martinami274 v rozpravke to bolo tak, ze Ivanko mal medvediu hlavu, ktoru vsetci, aj on videli, tzn jeho bublina pychy praskla (skor ci neskor praskne vzdy)...to ale nestaci...ziada sa urobit cin laskavosti zo skutocnych citov...to bola jeho jedina zachrana...realita je zrejme ina, ajked tieto archetypalne rozpravky (rovnako to je v kraska a zviera) obsahuju zrnko pravdy a navod, ludia toho nie su schopni, lebo to tam proste nie je
@zahrie sorry ale pises utrzkovito v hadankach.mna skor zaujimalo,ci si presiel aj vaznymi vztahmi,ci si sa venoval viac kariere,ci si mal urcite priority ktore bolo treba stihnut cojaviem do 40tky(kariera,dom,peniaze..),a tym si si mozno odohnal potencionalne zaujemkyne 🤷♀️ skus sa viac rozpisat,v com boli klamarky?
Mám suseda, 54 rocneho, pekny, sympaticky, slusne sa oblieka, ma moderny styl, je pracovity, vlastni velku vilu, ma peniaze, pracu, porobi doma, postara sa, uvari, napecie, sadi, kosi, nefajci, nepije, sportuje,...proste idealny chlap...za cely zivot mal len kratkodobe vztahy, z toho 2-3 roky v manzelstve. Ked ho stretnem, tak som z neho unavená uz po 5 minutach rozhovoru - vsetko vie, vsade bol, vychvaluje sa, je najmudrejsi na svete, vyvysuje sa, nema chyby, je dokonaly, ku slovu cloveka nepusti, vystaci si s monologom, zeny su evidentne menej v jeho ociach, uznava len 100%ńu dokonalost, jedna je taká, dalsia tamtaka.....myslím si, že keby ubral, tak by už davno partnerku mal..
Ja mám to tričko pekná som, aj variť viem 🙂
No nosím ho fakt doma, ty si ho kúp ;)
@mabenn ja som ho časom aj pochopila, chce taký vzťah aký ma. A som v podstate nechcela takého chlapa, aj , ked som sa zamilovala do neho. Ja mam 10 ročné dieťa, ja mam 49 rokov, tak to už mužov vo veku 50 rokov nezaujíma, chcu mať kludnejší život.
@h2 neviem presne, aku ma preferenciu na vek. Viem ze zvazoval i zenu s dietatkom.
A zas ja tie kriteria uplne chapem. Vyzorovo si predstav niekoho ako Pellegrini ( ale s normalnym charakterom a hetero :D), samozrejme ze sa nebude zaujimat o nejaku tetu. Ja mam 31 a je to aj podla mna fesak.
A samozrejme tiez nechce partnerku, co veri, ze vo vakcinach boli nanocipy a ine hoaxy.
Ale toto vidim u vela manzelovych kamaratov. Do 35, 40, si uzivaju zivot, cestuju, buduju karieru. A ti co sa po 40 zacinaju zobudzat zistuju, ze tie normalne 30+ su zadane a s 25 rocnymi si nerozumeju.
@simona92101 myslim si ze som sem neprisiel rozoberat svoj osobny zivot

@mabenn Nie, neverím, že v päťdesiatke, je človek schopný, takýchto zmien. A toto, ako sa vidí autor, je jeho osobnostná črta a tá sa nemení.