icon

Dá sa v päťdesiatke nájsť správna žena?

zahrie
26. mar 2024

Dufam ze ma nebudete lincovat , Nakolko Pravda je zločin a klamstvo je priorita .

V mojom 50 veku sa neda najst normalna zena? Moje stastie spociva v tom ze trafim zadanu,mentalne nevyzretu, bez charakternu ale ta ktora je klamarka fotkami alebo inak, alebo daleko od realneho vztahu. Vyskusal som vsetko ale nic .Mam vlastne byvanie, praca, pracovity som az az, bezne aktivity, nehnijem v bare senku obcas gaucink zahrada Varenie pecenie, kvety, vyzeram normalne, viem sa usmiat, komunikativny som . Zacinam to brat ze mojom veku uz Normalny chlap neznamena nic.Tie prave, su bud vydate, mozno stastne zadane alebo sa nevedia rozlucit s nefunkcnym vztahom. Alebo potom stastne slobobne? Uz zacinam hladat na sebe chyby, lenze ziadne nevidim, ani moje okolie nema nejake namietky. Manzela deti rodinu uz ziadna nechce. Ci uz len zacat zit pre polygamiu. Nedava mi tento system rozumu, ze normalny chlap je dnes nenormalny, a Hlupak je ideal.

demodun
27. jan 2025

@simca06022011 on sa prekecol, že tieto blaboly počúval už v Anglicku. Takže ak to chcel aplikovať doma, ani sa nečudujem, že ho žena poslala kade ľahšie

simca06022011
27. jan 2025

inak takto dopadne viac muzov v novej dobe... bohuzial. Pocuvala som jedneho odbornika, a tam pisal, ze sa deje to, ze zeny nebudu potrebovat chlapov, chlapi nebudu mat co ponuknut.. proste stracaju take to svoje "som chlap a budete ma pocuvat" a vela ich konci potom s depresiami... velmi zjednodusene a skratene napisane samozrejme.
Toto si viem predstavit, ze by cakalo mojho chlapa keby som sa zdekovala, tiez by takto vyvadzal, na milion percent, lebo sam o sebe je fakt ... tutko :DDD a z domu nauceny "mamicka urobi" = zena ma spravit. A on iba co sa mi chce.

bessie12
27. jan 2025

@simca06022011 ako sa vola ten človek, ktorý je taky známy na nete kvôli tým jeho názorom o ženách ?? Ten mizogyn. Vypadlo mi jeho meno. Každopádne určite toto bude jeho vzor 🤮🤮🤮 uboziak 👎

demodun
27. jan 2025

@bessie12 inak vtipné je ako by tu ženu a deti chcel uživiť keď nezvládal prácu v obchode pri pokladni
Nakoniec by ho aj tak živila tá žena

pralinka25
27. jan 2025

@bessie12 tate ci tak nejak a on ma este nejakeho sandmana

pralinka25
27. jan 2025

tak toto je ten pripad kedy dufam v reinkarnaciu. a ze sa narodi ako zena pred 300 rokmi

karolinakr
27. jan 2025

@h2 už zas??

simca06022011
27. jan 2025

@bessie12 netusim...

bessie12
27. jan 2025

@demodun dobrá otázka. Možno žena by musela chodiť do práce a posielať mu výplatu na jeho účet. Medzitým sa starať o domácnosť, deti a o neho ...

earlgrey
27. jan 2025

@demodun 🤣 tvoja metla si nezaslúži, aby na nej sedel taký ... ehm...no vulgárne sa nevyjadrujem..ale kľudne si domyslí 😀

bessie12
27. jan 2025

@pralinka25 bingo. Toto divne stvorenie som mala namysli. Názory na ženy ma ako on.

pralinka25
27. jan 2025

neschopni muzi sa skratka boja. preto ta nevrazivost. kedysi to bolo take jednoduche. lenze naroky sa zvysili. uz chlap musi za nieco stat. a to je problem ked stoji za hovno ide tu z toho obvinovat zeny

demodun
27. jan 2025

@earlgrey ale veď by som ho po ceste, úplnou náhodou stratila 😉 Niekde veeeeelmi ďaleko 😁

bessie12
27. jan 2025

@pralinka25 však niekto musí byť vinný 😂

demodun
27. jan 2025

@earlgrey vulgárne len v rámci predohry? 🤭

demodun
27. jan 2025

@bessie12 no a pán dokonalý to byť nemôže. Za všetko vždy môže niekto iný

pralinka25
27. jan 2025

@bessie12 ja som ho nikdy nepocuvala len si pamatam ze bolo pisane ze ho zatkli a za co. nemala som chut pocuvat jeho reci. ale skor sa bojim ze vela neschopnych muzov prebera tuto retoriku. ja nastastie nemoznam v reale nikoho takeho.
nikto skutocne schopny a inteligentny sa nepotrebuje vyvrsovat na inom a je jedno ci ide o zenu, mladsieho mensieho slabsieho.

bessie12
27. jan 2025

@pralinka25 ja som len krátky chvíľu si ho pustila, aby som vedela co to je zač. Fuj. Až mi je nevoľno, ked si na to spomeniem. To jeho vyjadrovanie sa o ženách 🤢
Pre veľa mužov je vzorom. Bohužiaľ. Toto by skôr mal byť odstrašujúci príklad ako sa k ženám netreba a nesmie správať.

bessie12
27. jan 2025

@demodun no, len ten má od dokonalosti veelmi ďaleko 😁

pralinka25
27. jan 2025

@bessie12 ludia pre ktoych je on vzorom su rovnake nuly ako on.

simca06022011
27. jan 2025

@demodun myslim, ze podobne to bolo aj v uk, pretoze ak nepotiahol byvanie sam (a nevedel so poradit:D zdielane byvanie a kadeco) tak on jej fakt na ybvanie prispieval len, cize platila si kopu veci iste sama a nezivil ju. Ak jej bolo viac tisic libier, ako cely plat chlapa, tak vela sa nenarobil v tom londone (pisal ze robil len polovicny uvazok, brali davky, ale teda netusim v uk kolko je to hodin a tak prace).. popravede, aka davka moze byt viac ako cely plat muza niekde... ziadna. On jej asi prachy proste nedaval a takto to poriesila, zbavila sa ho a vybavene.
Vsetky davky si zobrala na seba a jemu uz nechodili potom.

h2
27. jan 2025

Vymažem to už, nech tu po ňom nezostane ani stopa. Snáď už všetci stihli prečítať.

karolinakr
27. jan 2025

vdakabohu že ho zrušili
teraz som si prečitala čo postla h2
to čo je za magora?
for real?
on normalne chce nadvladu nad ženami? finančnú?
a prečo?
začo?
on je niečo viac?
to kto vtlka mužom taketo hesla do hlavy?
on to myslel važne?
ja, že si prču robí, lebo take dristy nikto nemôže mysliet vážne?
ako sa opovažuje?
kde vzal tu drzost, taketo čosi verejne napisať !

bessie12
27. jan 2025

@simca06022011 a ze zeny su na peniaze. A on je čo potom ? 😂😂

demodun
27. jan 2025

@simca06022011 veď práve a on sa ide titulovat kráľom tvorstva. 🤦 Ako sa on chce postarať o rodinu. Veď sa pri prvom probléme zosypal a začal piť

karolinakr
27. jan 2025

všetky, ktoré máte dcéry, povinne prihlásiť na karate !

simca06022011
27. jan 2025

@karolinakr ale ved nech ma nadvladu! nech riadne zarobi, a zzivi si rodinu. Kludne mu zena bude doma varit a starat sao deti... :DDD ale na to musi zarobit, nie tutkat sa na polovicnom uvazku, alebo kolabovat za pokladnou za takmer "minimalku". Ak sa chce vratit 100rokov dozadu ok. Ale na to musi zarobit... lebo rodinu niekto zivit musi. Ale nie tutko, co ledva na najom zarobi, vlastne pre seba ani na to (ano beriem v uk, drahe), a ide davat kazne zenam.. D

demodun
27. jan 2025

@karolinakr lebo inak ako silou žiadnu ženu nezíska. Iba ako v praveku, ovalit po hlave a odvliect do svojej jaskyne
Inak si chudák nevrzne

pralinka25
27. jan 2025

@karolinakr lebo ak by zobral zenam vsetko len tak by mohla mat nula ako on nad nimi navrch. inak su vo vsetkom lepsie ako on a to je problem ktory nedokaze zvladnut. normalny clovek si povie ok budem na sebe pracovat a budem sikovnejsi lepsi .... on nie. on bude nulou a jedine ako bude mat navrch je ze z ostatnych spravi minus jednodtky.

earlgrey
27. jan 2025

@demodun ja vôbec 🤣 ale muž musí 🤣 v rámci predohry 🫢