icon

Dá sa v päťdesiatke nájsť správna žena?

zahrie
26. mar 2024

Dufam ze ma nebudete lincovat , Nakolko Pravda je zločin a klamstvo je priorita .

V mojom 50 veku sa neda najst normalna zena? Moje stastie spociva v tom ze trafim zadanu,mentalne nevyzretu, bez charakternu ale ta ktora je klamarka fotkami alebo inak, alebo daleko od realneho vztahu. Vyskusal som vsetko ale nic .Mam vlastne byvanie, praca, pracovity som az az, bezne aktivity, nehnijem v bare senku obcas gaucink zahrada Varenie pecenie, kvety, vyzeram normalne, viem sa usmiat, komunikativny som . Zacinam to brat ze mojom veku uz Normalny chlap neznamena nic.Tie prave, su bud vydate, mozno stastne zadane alebo sa nevedia rozlucit s nefunkcnym vztahom. Alebo potom stastne slobobne? Uz zacinam hladat na sebe chyby, lenze ziadne nevidim, ani moje okolie nema nejake namietky. Manzela deti rodinu uz ziadna nechce. Ci uz len zacat zit pre polygamiu. Nedava mi tento system rozumu, ze normalny chlap je dnes nenormalny, a Hlupak je ideal.

pralinka25
27. jan 2025

@h2 akoze vazne psychopat toto. skoda ze sa ho neda aj z ulice do nejakeho zariadenia odstranit tak ako z konika.

h2
27. jan 2025

@pralinka25 Ja som ho nahlásila ráno (tie dva zmazané príspevky) a teraz by som ho nahlásila tiež, ale nestihla som. Som rada, že ho vymazali úplne a nie len príspevky. A nemám pre to žiadne výčitky, ale že vôbec!

bessie12
27. jan 2025

Inak damy, mne včera napísal správu. Že som jedna z milióna, ktorá nie je s mužom kvôli peniazom 🙈

demodun
27. jan 2025

@pralinka25 bojím sa, že za chvíľu bude naspäť.
Tieto kreatúry si tu asi dali zraz a objavili čaro MK.
Viesta to dobre napísala, kde inde by mohli vynadať toľkým ženám naraz

earlgrey
27. jan 2025

@bessie12 🤔 a mne nenapísal a to som sa ponúkla, že mu dám lásku krásku 🤣

h2
27. jan 2025

@bessie12 Sranda, ani ja nie som s mužom pre peniaze, ale mne nenapísal. Našťastie! 😄

pralinka25
27. jan 2025

@h2 ja som zas nestihla tie predosle prispevky

h2
27. jan 2025

@earlgrey Prepáč, asi som ti ho odplašila. Ale ty máš predsa Princa! A nie hocijakého, ale priam Krasoňa! 🤩😍♥️

demodun
27. jan 2025

@earlgrey ale on nechce lásku. On chce sex a prachy

h2
27. jan 2025

@pralinka25 Mám ich screenshotnuté. Chceš?

bessie12
27. jan 2025

@earlgrey nečakala som, že mi napíše 🤣 ale čo bolo za vulgárneho blázna ???
@h2 tebe by na 100% vynadal. Vlastne to už aj urobil, ale verejne a nielen tebe 🙈 sa predviedol psychopat 😂

h2
27. jan 2025

@bessie12 Takých ako on si tu, na MK, dávam, ako predjedlo! Nejaký zufalec zakomplexovaný pre mňa nie je žiadny súper.

demodun
27. jan 2025

@pralinka25 ja som stihla prečítať len ten ráno

bessie12
27. jan 2025

Mám taký pocit, že ešte o ňom budeme "počuť". Určite sa vráti. Takí blbci (takmer ) vždy sa sem vrátia pod iným nickom.

earlgrey
27. jan 2025

@h2 Hej mám 🤣 najkrajšieho, najlepšieho, najmúdrejšieho...len skoda, že ma ignoruje 🤣 ani buchty moje nechce...🤣

pralinka25
27. jan 2025

@bessie12 😀 si mu padla do oka. blahozelam a zvavidim 😅
inak je to vtipne. moj muz bol chudobny student ked sme sa spoznali a zacali randit. este ked som si ho brala nemal nic okrem idealov. zarabala som viac aj vlastny byt som mala. ale kedze som bosorka videla som v nom vsetky tie prasulky co mi casom da prstene a dovolenky .....😂 tak so m si ho vzala

earlgrey
27. jan 2025

@demodun veď to by som mu dala 🤣

earlgrey
27. jan 2025

@bessie12 Netuším, ale bavila som sa na jeho písmenách 🤣

simca06022011
27. jan 2025

@bessie12 fiiha :DDD
Inak mne pisal dnes :DDD ale neracila som odpisat na tu ss, pretoze, to bolo ako hrach o stenu hadzat.. taky nechapavy clovek, on si ide len svoje.. ale to je aj vekom a povahou . mysli si, ze je dokonaly, ale nejak to... okolie nevidi :D

bessie12
27. jan 2025

@h2 obyčajný chudák. To ako sa k vám správal veľa o ňom napovie. Tento si nikdy ženu nenájde. Ktorá by ho aj chcela. Možno jedine nejaká zúfalka podobného charakteru ako on.

bessie12
27. jan 2025

@earlgrey ja tiez 🤣🤣🤣 toľko krát som mu chcela ešte napísať, ale bola som v práci. A teraz, keď už som doma, tak už tu nie je 😂

bessie12
27. jan 2025

@simca06022011 co ti napísal? 😁😁
Jaaaj taky dokonalý ako Ivan. Aj pekný som, aj múdry som ... 🤣🤣🤣

pralinka25
27. jan 2025

@bessie12 to aj mna zaujima 😀 @simca06022011

h2
Autor odpoveď zmazal
simca06022011
27. jan 2025

@bessie12 a potom bude zuafla zena, pisat o par mesiacov nestatna co ma robit... ze jej chlap jej neda ani cent, ze ho musi zivit, lebo on vladze len polovicne uvazky a neustale sa stazuje a bla bla :D a z nicoho nic sa k nej sprava ako ku handre..
Mne toto rano napisal:
Ty mi vobec neuznas ze moja ex urobila nieco zle,zo zenskej solidarnosti.To my muzi sme zly, vy ste predsa perfrektne.Ked nechcela 3 roky sexovat ale nechala si platit najom, tak to nie je ani prostitucia to je vyuzivanie.Je nefer mat nieco za nic.Ci Ty si myslis ze je nutne aby do Teba muz pumpoval peniaze,aj ked Ty mu zato nic nedas ? Kde Vy zeny zijete. Sa spamatajte.Ziadna zena na fore nepovedala ze moja ex manzelka bola mrcha, iba ze zeny su v poriadku a chybu mam hladat v sebe.Teda nechcem byt nezdvorily ale narovinu, vam zenam hrabe? Nemate ziadnu sudnost ?

A to som mu pisala, ze zena sa s nim nerozisla kvoli prachom, ale kvoli inym dovodom, kedze az 3r bez sexu bol a az potom si vymyslela, ze chce davky a vysmarila ho :D a nepochopil. A nechapem, preoc by sme my nemali mat sudnost a neviem co... proste s jeho predpotopnymi nazormi, ze mu ma zena sluzit, sex poskytovat a klanat sa, panovi tvorstva, sa jej necudujem.

simca06022011
27. jan 2025

@pralinka25 vysie som skopirovala :D

earlgrey
27. jan 2025

@h2 Áno, toto som čítala...hrozné...

simca06022011
27. jan 2025

my zeny sme specialny druh, zijeme v inej realite :DD no...

demodun
27. jan 2025

@earlgrey ja by som ho aj na metle odviezla. Čo tam nejaká dovolenka 🤣

bessie12
27. jan 2025

@h2 preboha. To co je ??? Mizogyn jak vyšitý 🤮🤮🤮🤮 v ktorom storočí sa ten .... ako to len nazvať ?? To je jedno. Nech si každý doplní podľa seba. Kde sa zasekol ?? V stredoveku ?? Ci v tom starovekom Ríme, ktorý spomina ? ? 🤦‍♀️🤦‍♀️