Dá sa v päťdesiatke nájsť správna žena?
Dufam ze ma nebudete lincovat , Nakolko Pravda je zločin a klamstvo je priorita .
V mojom 50 veku sa neda najst normalna zena? Moje stastie spociva v tom ze trafim zadanu,mentalne nevyzretu, bez charakternu ale ta ktora je klamarka fotkami alebo inak, alebo daleko od realneho vztahu. Vyskusal som vsetko ale nic .Mam vlastne byvanie, praca, pracovity som az az, bezne aktivity, nehnijem v bare senku obcas gaucink zahrada Varenie pecenie, kvety, vyzeram normalne, viem sa usmiat, komunikativny som . Zacinam to brat ze mojom veku uz Normalny chlap neznamena nic.Tie prave, su bud vydate, mozno stastne zadane alebo sa nevedia rozlucit s nefunkcnym vztahom. Alebo potom stastne slobobne? Uz zacinam hladat na sebe chyby, lenze ziadne nevidim, ani moje okolie nema nejake namietky. Manzela deti rodinu uz ziadna nechce. Ci uz len zacat zit pre polygamiu. Nedava mi tento system rozumu, ze normalny chlap je dnes nenormalny, a Hlupak je ideal.
@pralinka25 Ja som ho nahlásila ráno (tie dva zmazané príspevky) a teraz by som ho nahlásila tiež, ale nestihla som. Som rada, že ho vymazali úplne a nie len príspevky. A nemám pre to žiadne výčitky, ale že vôbec!
Inak damy, mne včera napísal správu. Že som jedna z milióna, ktorá nie je s mužom kvôli peniazom 🙈
@pralinka25 bojím sa, že za chvíľu bude naspäť.
Tieto kreatúry si tu asi dali zraz a objavili čaro MK.
Viesta to dobre napísala, kde inde by mohli vynadať toľkým ženám naraz
@h2 ja som zas nestihla tie predosle prispevky
@pralinka25 Mám ich screenshotnuté. Chceš?
@pralinka25 ja som stihla prečítať len ten ráno
Mám taký pocit, že ešte o ňom budeme "počuť". Určite sa vráti. Takí blbci (takmer ) vždy sa sem vrátia pod iným nickom.
@bessie12 😀 si mu padla do oka. blahozelam a zvavidim 😅
inak je to vtipne. moj muz bol chudobny student ked sme sa spoznali a zacali randit. este ked som si ho brala nemal nic okrem idealov. zarabala som viac aj vlastny byt som mala. ale kedze som bosorka videla som v nom vsetky tie prasulky co mi casom da prstene a dovolenky .....😂 tak so m si ho vzala
@bessie12 fiiha :DDD
Inak mne pisal dnes :DDD ale neracila som odpisat na tu ss, pretoze, to bolo ako hrach o stenu hadzat.. taky nechapavy clovek, on si ide len svoje.. ale to je aj vekom a povahou . mysli si, ze je dokonaly, ale nejak to... okolie nevidi :D
@simca06022011 co ti napísal? 😁😁
Jaaaj taky dokonalý ako Ivan. Aj pekný som, aj múdry som ... 🤣🤣🤣
@bessie12 to aj mna zaujima 😀 @simca06022011
@bessie12 a potom bude zuafla zena, pisat o par mesiacov nestatna co ma robit... ze jej chlap jej neda ani cent, ze ho musi zivit, lebo on vladze len polovicne uvazky a neustale sa stazuje a bla bla :D a z nicoho nic sa k nej sprava ako ku handre..
Mne toto rano napisal:
Ty mi vobec neuznas ze moja ex urobila nieco zle,zo zenskej solidarnosti.To my muzi sme zly, vy ste predsa perfrektne.Ked nechcela 3 roky sexovat ale nechala si platit najom, tak to nie je ani prostitucia to je vyuzivanie.Je nefer mat nieco za nic.Ci Ty si myslis ze je nutne aby do Teba muz pumpoval peniaze,aj ked Ty mu zato nic nedas ? Kde Vy zeny zijete. Sa spamatajte.Ziadna zena na fore nepovedala ze moja ex manzelka bola mrcha, iba ze zeny su v poriadku a chybu mam hladat v sebe.Teda nechcem byt nezdvorily ale narovinu, vam zenam hrabe? Nemate ziadnu sudnost ?
A to som mu pisala, ze zena sa s nim nerozisla kvoli prachom, ale kvoli inym dovodom, kedze az 3r bez sexu bol a az potom si vymyslela, ze chce davky a vysmarila ho :D a nepochopil. A nechapem, preoc by sme my nemali mat sudnost a neviem co... proste s jeho predpotopnymi nazormi, ze mu ma zena sluzit, sex poskytovat a klanat sa, panovi tvorstva, sa jej necudujem.
@pralinka25 vysie som skopirovala :D
my zeny sme specialny druh, zijeme v inej realite :DD no...

@h2 akoze vazne psychopat toto. skoda ze sa ho neda aj z ulice do nejakeho zariadenia odstranit tak ako z konika.