icon

Dá sa v päťdesiatke nájsť správna žena?

zahrie
26. mar 2024

Dufam ze ma nebudete lincovat , Nakolko Pravda je zločin a klamstvo je priorita .

V mojom 50 veku sa neda najst normalna zena? Moje stastie spociva v tom ze trafim zadanu,mentalne nevyzretu, bez charakternu ale ta ktora je klamarka fotkami alebo inak, alebo daleko od realneho vztahu. Vyskusal som vsetko ale nic .Mam vlastne byvanie, praca, pracovity som az az, bezne aktivity, nehnijem v bare senku obcas gaucink zahrada Varenie pecenie, kvety, vyzeram normalne, viem sa usmiat, komunikativny som . Zacinam to brat ze mojom veku uz Normalny chlap neznamena nic.Tie prave, su bud vydate, mozno stastne zadane alebo sa nevedia rozlucit s nefunkcnym vztahom. Alebo potom stastne slobobne? Uz zacinam hladat na sebe chyby, lenze ziadne nevidim, ani moje okolie nema nejake namietky. Manzela deti rodinu uz ziadna nechce. Ci uz len zacat zit pre polygamiu. Nedava mi tento system rozumu, ze normalny chlap je dnes nenormalny, a Hlupak je ideal.

Strana
z21
karolinakr
27. jan 2025

Ale ked sa tak človek zamyslí, prečo by si ženy mali zaslužit slobodu a postavenie v spoločnosti, vydobijat si ho a zasluhovať
Žena tak isto bola stvorena ako muž, obyva tuto planetu, nemusí nikomu nič dokazovať ani si vyprosovat. To je samozrejmosť, že ma rovnake prava i povinnosti
Moja mama by to rýchlo thomasovi vysvetlila a bola som vychovávaná tak, že sa ani za štipku nepovažujem menej ako chlap, ja vlastne nechapem, ked mi hocijaky chlap chce ukazať, že je dôležitejši Vždy pozeram ako blázon, lebo neviem o čom hovorí a autorita sa rozhodne neziskava ponižovanim ostatných.
Bohužial aj na anglickych forach som sa stretla občas s nejakym podivínom, ktory mal podobne názory
a bola som dost zhrozená

tibor555
13. júl 2025

@zahrie No a to ešte nemaš 6O ako ja ,keby som mal 50 tak vyskakujem a nemam problem po 60 tke ta chcu len tučne škarede ženy!!Dnes všetky ženy chcu o 10 rokov mladšieho ako su sami!

milanemila
13. júl 2025

@zahrie uz po prvej vete tvojho prispevku si mi zacal liezt na nervy a na po docitani celeho prispevku som pochopila, preco nemas nikoho 🤷🏼‍♀️
Vychadza mi z toho, ze ty si dokonaly a zeny su nesvojpravne a neschopne vidiet a ocenit tvoju dokonalost 🙈 mozno by bolo fajn mat aspon stipku sebareflexie…

Strana
z21