icon

Dá sa v päťdesiatke nájsť správna žena?

zahrie
26. mar 2024

Dufam ze ma nebudete lincovat , Nakolko Pravda je zločin a klamstvo je priorita .

V mojom 50 veku sa neda najst normalna zena? Moje stastie spociva v tom ze trafim zadanu,mentalne nevyzretu, bez charakternu ale ta ktora je klamarka fotkami alebo inak, alebo daleko od realneho vztahu. Vyskusal som vsetko ale nic .Mam vlastne byvanie, praca, pracovity som az az, bezne aktivity, nehnijem v bare senku obcas gaucink zahrada Varenie pecenie, kvety, vyzeram normalne, viem sa usmiat, komunikativny som . Zacinam to brat ze mojom veku uz Normalny chlap neznamena nic.Tie prave, su bud vydate, mozno stastne zadane alebo sa nevedia rozlucit s nefunkcnym vztahom. Alebo potom stastne slobobne? Uz zacinam hladat na sebe chyby, lenze ziadne nevidim, ani moje okolie nema nejake namietky. Manzela deti rodinu uz ziadna nechce. Ci uz len zacat zit pre polygamiu. Nedava mi tento system rozumu, ze normalny chlap je dnes nenormalny, a Hlupak je ideal.

zahrie
autor
26. mar 2024

@karolinakr ale toto nieje zoznamka

karolinakr
26. mar 2024
ibatanecnica
26. mar 2024

@zahrie radšej pravidlá slovenského pravopisu. Tá tvoja neznalosť irituje aj mňa. Tiež by som nešla na rande s chlapom, ktorý má v jednej vete niekoľko pravopisných - základných chýb.

h2
26. mar 2024

@belle_vie Prečo myslíš, že žena nad 40 musí byť "teta"? On už tiež nie je najmladší, aby si mohol vyberať, že chce len o 10+ rokov mladšiu. veď môže, ale nech sa potom nediví, že žiadnu nemá.

karolinakr
26. mar 2024

@zahrie furt ti to nedochadza? tymto argumentujú všetci - toto nie je zoznamka,..

toto je forum pre ženy, tak ked nie tu, kde si chceš hladať babu? na gay zoznamke.?..čo su niektori chlapi pribrzdení?
maš 50 rokov tak nejakeho filipa musiš mať, ty možeš klasť nevinne otazky a pritom sa predať.,.čo na tom nechapeš, mam ťa vyučovať zvadzaniu?
to si mal vdieť v 17, nie teraz na oneskonerom rychliku nahaňať vlak, čo ti ušiel 😀

vroni
26. mar 2024

Isteže sa dá. Otázka je, čo vieš ponúknuť (nie mne, ja som celkom spokojná s tým pánom, čo s nami býva). Že máš strechu nad hlavou? Aj väčšina žien má. Že sa rad bavíš v záhrade? Ženy, ktoré to baví tiež, dávno maju vlastnú záhradu. Niečo, čo by ťa odlišovalo od davu ufrlanych päťdesiatnikov, ktorým svet upiera miesto riaditeľov vesmíru. V texte sa nič podobné nezjavilo. Ocením u muza rozhľad, zmysel pre humor, zaujímavý koníček, do istej miery aj zápal pre povolanie, ale pricetne zeny pod 40 nebudú v drvivej väčšine chcieť zakladať rodinu s päťdesiatnikom a nad 40 na dom a záhradu ulovis len zufalky.

zahrie
autor
26. mar 2024

@vroni 😲

martinami274
26. mar 2024

@vroni veľmi dobre napísané 🙂

ibatanecnica
26. mar 2024

@zahrie prosím ťa čomu sa stále čuduješ. Veď napísala iba pravdu.

ibatanecnica
26. mar 2024

@vroni u mňa by zavážili city. Keď nie sú city, je len priateľstvo.

hugger
26. mar 2024

@anna777115 @h2

Určite MK nie je ani posledná ani márna šanca na zoznámenie. V skutočnosti je tu veľa príjemných a inteligentných žien.

Možno aj tento pán by mal šancu keby sa odprezentoval trochu skromnejšie.

zahrie
autor
26. mar 2024

@hugger Dakujem zatal mi nikto nenapisal spravu, iba verejny koment nenavist, to som mohol ist na fb tam tiez iba komentare preferuju.

anna777115
26. mar 2024

@zahrie Zle, si to vysvetľuješ. To, nie sú nenávistné komentáre, ale reakcia na tvoj príspevok. Lebo, si sa hneď na začiatku zle odprezentoval. V reálnom živote môžeš byť super vtipný, príťažlivý, charizmatický chlap ale bohužiaľ v písomnej forme ti nejde komunikácia.

zahrie
autor
26. mar 2024

@anna777115 to je len uhol pohladu a nazor tvoj a inych, ja to akceptujem

martinami274
26. mar 2024

zahrie - ano , niektoré komenty možete vnímať ako nenávisť, ale možno sme len my ženy už unavené z rečí mužov. My sme niečo dokázali..a teda nie je to založenie Facebooku, aby sme boli milionárky. Ale máme svoje domovy, svoju prácu a aj, ked sa niekedy polutujeme , tak za chvílku za dvihneme a ideme dalej. A to asi očakávame od muža. Nie ľutovanie sa, ak sa to nepodarí ten vzťah, tak ide sa dalej aj bez vzťahu. Skrátka pozbieraj sa a bude to dobre a nájdeš ženu. Je to klišé..ale pravdivé...čo vyžaruješ, to priťahuješ.

zahrie
autor
26. mar 2024

@martinami274 ano uz som to tu napisal v uvode pravda je zlocin klamstvo je priorita, normalny chlap nie nic a hlupak je priorita,

anna777115
26. mar 2024

@zahrie Vieš, ale toto je diskusné fórum a tu inak prebieha komunikácia, ako na zoznamke. Veď, skús nejaké seriózne zoznamky, nemyslím tým pokec. Vždy, je nejaká šanca a verím, že na teba tá pravá niekde čaká a naplní to chýbajúce v tvojom srdci a zároveň, aj v živote.

minka201
26. mar 2024

@zahrie
Ty mi veľmi pripomínaš chalana, ktorý tu prispieval pod nickom omg1992. Tento chalan je od teba o 20 rokov mladší, ale svojim uvažovaním ste si veľmi podobný. Skús si vo vyhľadávaní nájsť jeho diskusie... Tiež sa vyjadruje o ženách ako tých chybných. Všetky sú zlé, vychcané, klamárky, ktoré nevedia oceniť dobrého slušného chlapca. On je skromný, tichý, pracovitý fajn chalan. Mal celý zoznam nárokov na tú pravú. Ale keď som sa ho spýtala, aké sú jeho slabosti, v čom nie je dobrý (troška sebareflexie), tak ma odfajčil, že nie som jeho frajerka aby som ho spovedala...
A podobné reakcie vidím aj u teba. Vraj tu nechceš riešiť svoje súkromie... Nechceš napísať nič konkrétne, hoci si tu anonymne registrovaný len tento mesiac... Tak sa ťa spýtam na rovinu, ale neber to v zlom: Prišiel si sa nám sem v podstate len posťažovať, aké sú ženy mrchy? Chceš poľutovať? Ak áno, nebudeš prvý chlap, čo kvôli tomu prišiel na modrého koníka.

martinami274
26. mar 2024

@zahrie a ešte jedno múdro ale pravdivé..ak robíš stále to isté, tak dosiahneš stále to isté. Takže kludne si opakuj svoje vety, nedostaneš sa dalej.

zahrie
autor
26. mar 2024

@anna777115 keby vedely vsetky zo zonamiek co potrebuju tak tu urcite niesom.

ibatanecnica
26. mar 2024

@zahrie ver mi, že ženy vedia čo chcú. A hlavne tie, ktoré sú v tvojom veku. Ale očividne pre teba vhodné nie sú, asi pristaré že?

zahrie
autor
26. mar 2024

@minka201 ja som si nikdy nepotreboval roky zapret, ani som tu nevyspoval pod inym nikom, ani nic podobne , ked si das do google vsetko ti ukaze ako tu linciju sikaniu zeny muzov odsudzuju, a pritom sem prisly len ako ja, keby som bol zenska by to bolo fajn, ale ja nemam proti feministkam nic, ani to ked pisu co pisu, mna to skratka nevie rozculit, iba sa na tom smejem aka nenavist tu je.

h2
26. mar 2024

@zahrie Keby si tu prestal dokolečka omieľať túto mantru "pravda je zlocin klamstvo je priorita, normalny chlap nie nic a hlupak je priorita", možno by si jej prestal veriť a bol by si normálny chlap do života. 🙄

zahrie
autor
26. mar 2024

@ibatanecnica takych odpovedi uz tu napisaly, a na to ja neviem odpovedat, ked si date hnet odpoved

zahrie
autor
26. mar 2024

@h2 Mne osobne este ziadna neukazala ze je to realite inak,

minka201
26. mar 2024

@zahrie Ešte niečo: Aké spätné reakcie dostávaš od žien, o ktoré prejavíš záujem? Ako sa o tebe vyjadrujú? Hovoria ti, prečo nemajú záujem konkrétne o teba? Vyčítajú ti niečo?

personality
26. mar 2024

Dá sa určite sa dá. Napríklad ja mám 39. A určite pri dnešných chlapoch budem normálneho hľadať aj do 50tky 😀

h2
26. mar 2024

@zahrie Tak načo si vôbec hľadáš ženu, keď sme všetky také hnusné klamárky??? 🙄

zahrie
autor
26. mar 2024

@personality ja poznam 39r ktore preferuju iba 30r aj menej

ibatanecnica
26. mar 2024

@zahrie vieš čo? Ja už odchádzam z tejto diskusie, fakt mi veľmi vadí tvoja neznalosť gramatiky. A skladba viet, vyjadrovanie.... Pre niekoho možno povrchné, pre mňa dosť podstatné.