Dá sa v päťdesiatke nájsť správna žena?
Dufam ze ma nebudete lincovat , Nakolko Pravda je zločin a klamstvo je priorita .
V mojom 50 veku sa neda najst normalna zena? Moje stastie spociva v tom ze trafim zadanu,mentalne nevyzretu, bez charakternu ale ta ktora je klamarka fotkami alebo inak, alebo daleko od realneho vztahu. Vyskusal som vsetko ale nic .Mam vlastne byvanie, praca, pracovity som az az, bezne aktivity, nehnijem v bare senku obcas gaucink zahrada Varenie pecenie, kvety, vyzeram normalne, viem sa usmiat, komunikativny som . Zacinam to brat ze mojom veku uz Normalny chlap neznamena nic.Tie prave, su bud vydate, mozno stastne zadane alebo sa nevedia rozlucit s nefunkcnym vztahom. Alebo potom stastne slobobne? Uz zacinam hladat na sebe chyby, lenze ziadne nevidim, ani moje okolie nema nejake namietky. Manzela deti rodinu uz ziadna nechce. Ci uz len zacat zit pre polygamiu. Nedava mi tento system rozumu, ze normalny chlap je dnes nenormalny, a Hlupak je ideal.
@la_dolce_vita nam dnes rano doviezli😁😁😁
@la_dolce_vita tak, ale vidíme, že sa vie vynájsť nájde návod na YouTube.
Oprav si nadpis:
Da sa najst poriadna žena do 50ky s bojlerom?
@karolinakr 👍
@karolinakr 😲
@zahrie nechces nam tu dat svoje foto prosim?
Ešte šťastie že to nebol brojler 🤭🤣
Isty Milous v minulom rezime si to poplietol 🙂
Dievcata,ziadna sranda,rano vstanes a ziadna tepla voda.Vcera som objednal a rano o siedmej kurier volal,ze za 20.min.je u nas.
@zahrie Je ťažké pochopiť a zalubit sa do ženy s deťmi keďže bude rozvedená a mať zle skúsenosti z mužmi. A deti v 50 by som si určite nerobila nielen že je to nezodpovedné ale nezmysel takže sa treba prispôsobiť opačnému pohlaviu pretože vo vyššom veku sa nároky na lásku musia znižovať.No ak človek myslí negatívne tak to aj priťahuje/vyžaruje 🍀A chyby nám okolie nepovie pretože ľudia sa vo vzťahu nesprávajú ako v práci alebo s kamarátmi. Netreba len vo všetkých ženách hľadať chybu a porovnávať s ostatnými
Ahoj, napisem ti za seba.
Ja mam 44 rokov a mam vsetko, to co Ty, Dom so zahradou v Londyne, 5 rocna dieta, auto a dobry robotu.
Mala som velmi pekny vztah s manzelom, bohuzial zomrel.
Ja nehladam ziadnym vztah, som vyzreta Zena a majetky a statky ma nezaujima. Gramatika, chyby a stylistika ma nezaujima.
Co som ale hladala u muza a nasla u manzela a to je to, podstatne, co si Tu nenapusal.
Ambicioznost , nevyplakavanie, ziadana nenavist. Schopnost riesit problemy.
Mechanicka zrucnost, schopnost uspesneho DIY.
Dobry, pozorny partner, Otec pre dieta.
Schopnost orientovat sa v stresovych situaciach.
Zmysel pre humour
Dobra podpora pre partnera a dieta.
Easy be with.
A takto mozem pokracovat.
Zena po 40 hlada uspesneho muza, co uz ma co to za sebou. Statky su bezna sucast v tomto veku.
Drzim fi palce pri vybere partnera.
Aj mladi ludia maju velakrat problem najst si partnera. Myslim, toho praveho partnera. Niektori to vzdavaju a beru, co je...a potom to tak vyzera...same rozvody, nevery...atd. Jednoducho stretnut svoju druhu polovicku nie je jednoduche a niekomu sa to ani nepodari. No na druhej strane sa da prisposobit, hladat kompromisy a to tiez kazdy nedokaze. Nevzdavaj to, raz to pride....mozno prave vtedy, ked to vobec nebudes cakat

Od klamarok v strednom veku sme sa dostali k bojleru... 🙂