icon

Dá sa v päťdesiatke nájsť správna žena?

zahrie
26. mar 2024

Dufam ze ma nebudete lincovat , Nakolko Pravda je zločin a klamstvo je priorita .

V mojom 50 veku sa neda najst normalna zena? Moje stastie spociva v tom ze trafim zadanu,mentalne nevyzretu, bez charakternu ale ta ktora je klamarka fotkami alebo inak, alebo daleko od realneho vztahu. Vyskusal som vsetko ale nic .Mam vlastne byvanie, praca, pracovity som az az, bezne aktivity, nehnijem v bare senku obcas gaucink zahrada Varenie pecenie, kvety, vyzeram normalne, viem sa usmiat, komunikativny som . Zacinam to brat ze mojom veku uz Normalny chlap neznamena nic.Tie prave, su bud vydate, mozno stastne zadane alebo sa nevedia rozlucit s nefunkcnym vztahom. Alebo potom stastne slobobne? Uz zacinam hladat na sebe chyby, lenze ziadne nevidim, ani moje okolie nema nejake namietky. Manzela deti rodinu uz ziadna nechce. Ci uz len zacat zit pre polygamiu. Nedava mi tento system rozumu, ze normalny chlap je dnes nenormalny, a Hlupak je ideal.

zahrie
autor
26. mar 2024

@mamutka ale upozornujem ze psov mam doma na dvore nie v posteli, ako aj kocky mam na mysi ne spoteli ako to uz dneska je bezne

pralinka25
26. mar 2024

@zahrie hm. mam 42 a popravde cim viac pises tym menej by som mala napriklad chut pokracovat v spoznavani. kazdym dalsim prispevkom skor odradzas ako prilakas. je uplne fuk ze mas dom, auto a chodis na dovolenky 4x do roka a lyzovat do rakuska.
si sam ale netusis co inym na tebe vadi. mozno keby si viac pocuval vedel by si to a mohol by si na sebe popracovat.
nemas ani za mak zmyslu pre humor, pise sa s tebou extremne tazko, tazko ti rozumiet a necitas s pochopenim. mas svoju mantru tej sa drzis. nuz chlapce ty asi tak skoro ziadnu zufalkynu nenajdes.

la_dolce_vita
26. mar 2024

@pralinka25 veru, mne tiez tento prejav neimponuje ☹

zahrie
autor
26. mar 2024

@pralinka25 sme ludia sme roznorodi, nemozeme rovnaky, ja tvoj nazor akceptujem

pralinka25
26. mar 2024

@zahrie lenze tu nejde o roznorodost. ano sme, ale pozri kolko roznych zien ti tu napisalo to iste dokonca vo veku o ktorom hovoris. nezda sa ti ze nieco na tom asi bude? lebo inak by si uz niekoho asi mal ci?

marcellka32
26. mar 2024

@zahrie musíš vedieť aj počúvať druhého, nielen ja ja ja..a ďalej nikto
Vzťah je o kompromisoch u 2 ľudí..skús sa zamerať na seba a nehladaj dokonalosť

zahrie
autor
26. mar 2024

@pralinka25 neviem ako to je, ale nic podstatne som sa tu od tych zien nedozvedel posmesnost nenavist zavist, to je asi tak cele. clovek sa uz len zasmeje, sem tam odpovie prijme kritiku , a necha to tak lebo to naozaj nema vyznam , ci aj tu sa mylim? ale som clovek omyliny a mylit sa je ludske, ale pre fenisky som nic iba kopa odpadu

zahrie
autor
26. mar 2024

@marcellka32 nikdy som nehladal dokonalost, to je len iluzia, tu. a kompromisy, ja hovorim ked nezalejem kvety tak pokapu, tak je to aj vo vztahu, su odpovede na ktore je uplne zbytocne odpovedat

hugger
26. mar 2024

"Everybody lies"
Dr. House

Neverim ze @pralinka25 ma 42 😊
A neverim že @zahrie nie je OMG alebo Ondro

zahrie
autor
26. mar 2024

@hugger it doesn't matter what those people pretend to be,

zahrie
autor
26. mar 2024

@hugger i ked anglicakov nemusim

pralinka25
26. mar 2024

@zahrie vidis to zbytocne negativne. aj kritika ta vie posunut vpred. vsetky tie komentare by ti mohli co to dat. nehovorim ze su vsetky napisane privetivo ale ako pises sme rozni. ja som to napriklad ako kritiku nemyslela. ja myslim ze by si nasiel koho hladas len musis vyjst z ulity. vsetci mame na sebe co zlepsovat

zuzanazu85
26. mar 2024

@zahrie ooj, ešte aj volič Harabina,či Kotlebu,či Fica 🤭.

minka201
26. mar 2024

@zahrie Tak aspoň tu si dostal veľa podobných reakcií na tvoj písomný prejav a celkovo na to, ako sa prezentuješ. A to stojí za zamyslenie sa. @pralinka25 ti dobre píše. A skús trošku filtrovať... Na koníku si niekedy ženy spravia srandu, podpichnú, niektoré sú celkom ostré, tak trochu bosorky, ale ruku dám do ohňa za to, že nikto ti tu nechce zle...... práve naopak.

zahrie
autor
26. mar 2024

@zuzanazu85 ja som tu stal 1989 urcite ma toto nevie nadchnut

zahrie
autor
26. mar 2024

@pralinka25 nekdo si mysli ze je dokonaly a to ja niesom

pralinka25
26. mar 2024

@hugger 😘 no a za chvilku uz 43 🙈 spravime party 😉 . zevraj existuje hugo drink napisala @karolinakr
P.S. bud su vsetci pribuzni alebo je v matrixe diera 😀

zahrie
autor
26. mar 2024

@minka201 mna to nemoze zozculit , moze kazda vyjadrovat co chce a prejavovat co chce ja im to akceptujem

minka201
26. mar 2024

@zahrie Tu nejde o to, či to chceš akceptovať. Tu ide o to, či si z toho chceš aj niečo zobrať k srdcu.. Čo si vlastne očakával od komentárov pod týmto príspevkom? Rady? Tipy? Či si sa prišiel len posťažovať?

simona92101
26. mar 2024

@karolinakr toto je top komentar 👌🤣🤣🤣

simona92101
26. mar 2024

@zahrie za mna je toto fake tema.alebo si par odpovedami behom chvile objasnil,kde je u teba problem 🙈

zahrie
autor
26. mar 2024

@minka201 nikdy som sa nestazoval , ani ked som ostal sam z malymi detmi, to co som ocakaval od toho tu bolo iba dvoch pripadoch, s tych 225reakcii

zahrie
autor
26. mar 2024

@simona92101 ja no problem

minka201
26. mar 2024

@zahrie A čo si teda očakával?

zahrie
autor
26. mar 2024

@minka201 nieco ine

minka201
26. mar 2024

@zahrie Nemôžeš odpovedať konkrétne?

zahrie
autor
26. mar 2024

Na co mam odpovedat?? na blbosti???

pralinka25
26. mar 2024

@minka201 podla mna ocakaval ze sa mu nejake ozvu.

zahrie
autor
26. mar 2024
minka201
26. mar 2024

@zahrie Ja ti dávam konkrétnu slušnú otazku: Prečo si založil túto diskusiu a čo si od nej očakával? Na to je také ťažké slušne odpovedať?