Dá sa v päťdesiatke nájsť správna žena?
Dufam ze ma nebudete lincovat , Nakolko Pravda je zločin a klamstvo je priorita .
V mojom 50 veku sa neda najst normalna zena? Moje stastie spociva v tom ze trafim zadanu,mentalne nevyzretu, bez charakternu ale ta ktora je klamarka fotkami alebo inak, alebo daleko od realneho vztahu. Vyskusal som vsetko ale nic .Mam vlastne byvanie, praca, pracovity som az az, bezne aktivity, nehnijem v bare senku obcas gaucink zahrada Varenie pecenie, kvety, vyzeram normalne, viem sa usmiat, komunikativny som . Zacinam to brat ze mojom veku uz Normalny chlap neznamena nic.Tie prave, su bud vydate, mozno stastne zadane alebo sa nevedia rozlucit s nefunkcnym vztahom. Alebo potom stastne slobobne? Uz zacinam hladat na sebe chyby, lenze ziadne nevidim, ani moje okolie nema nejake namietky. Manzela deti rodinu uz ziadna nechce. Ci uz len zacat zit pre polygamiu. Nedava mi tento system rozumu, ze normalny chlap je dnes nenormalny, a Hlupak je ideal.
@zahrie ak si takto nastaveny, ze my zeny sme klamarky a neveris, ze je realne stretnut slusnu fajn zenu, tak to je fakt tazko radit ☹
@la_dolce_vita polis otazku ihnet si na nu odpoveies, tak na co mi tu pises, nechapem
@zahrie pisem to preto, aby nehadzal vsetky zeny do jedneho vrecia... nie je to take zle, ako to vnimas, tak hlavu hore!
@la_dolce_vita ty si tu jednu odpoved napisala normalnu, potom linc posmesky, podpora, a teraz ta zere svedomie,? mna nezere nic, aani tie prekuracky a nic, ako som napisal vedel som co to tu bude, necakal som lutost ani nic, vyjadril som to som doteraz spoznal, ..........ale ziavne nevie nekdo citat prekruca. budis berem, nemam co ktomu osobne dodat
@zahrie urcite som ta nechcela urazit, ved bud trosku nad vecou, je to len debata a trosku humoru nam nezaskodi 🙂.. ale dobre, uz ti dam pokoj..
@la_dolce_vita ja sa neviem urazit ja nemam zadne ogo. mne je to jedno pis co chces je demokracia,
Toto nemoze byt realna osoba.
@natalienka12 kto?
Ty! Vymysleny troll aby to tu zase prudilo.
@natalienka12 neeee ja ze som daky presity transrodovy alebo hybrid, ale som ja stale len muz, aspon sa tak cicim uz 50r skoro teda
Nuz, vselijaki ludia su na svete, aj pre takych ako ty slnko svieti.
@natalienka12 😲
Pripadáš mi ako pacient čo ušiel z liečebne. Škoda reagovať.
@januska12323 😲
@h2 😂👍 neviem,ale ja vždy ked ho niekde vidim a plus tie jeho ,,perly",ten sa tu ozaj hodil -Danko 😁
@zahrie 🫨
@pralinka25 drink Hugo je perfektny, odporucam vyskusat :D

@pralinka25 omg má asi stroj času... Prísahám vačku 🤦🤦🤦