Dal som jej prvú facku
Má partner dôvod na facku pokiaľ ho žena vyprovokuje a stále do neho búši a búši? Priznám sa a budem otvorený, vyhrážal som sa pri viacerých hádkach, že to urobím, ale urobil som to až dnes. Najradšej by som skočil do kanála. Ale partnerka je strašne tvrdohlavá a vie ma vyprovokovať do nepríčetna. Kvôli blbosti, nedá si povedať. Akokeby si o to koledovala. Nehádame sa aj 2 mesiace absolútne a potom príde nejaká úplná hlúposť a ani jeden nevieme ustúpiť. Co mam robiť… Som debil ja viem. Máme malé dieťa, chce odísť odo mňa… Bola to slabučká facka, ale ráta sa… Nechcel som to urobiť, citim sa zle…
takze Prva...hm, skoda ze si nenapisal, ze bola posledna.
Nemyslel som to tak, proste bola prvá a ja by som chodil kanálmi, nechcem aby odisla, je pre mňa so synom všetkým, bez nej som chudak a nemám nič…mrzí ma to veľmi, kiežby sa dal vrátiť čas, ale čo mám robiť? Ospravedlnil som sa, ona dookola si ide svoje ako som jej ublížil, ale ona niekedy nevie kedy je dosť, musí mať pravdu vo všetkom za každých okolnosti, nie je príjemne že musím byt niekedy ako poslušný psík. Inak je skvelá, všetko robí pre rodinu, o syna sa stará príkladne aj o nás, o domácnosť, je to snáď najlepšia žena akú som stretol, je veľmi múdra, ale má hlúpu povahu občas v tom, že si nevie priznať chybu a len rýpe akoby ma chcela vyprovokovať. Povedal som, keď chce odísť nech odíde že jej nebudem brániť, aj keď to nechcem, ale ak odíde, prosiť sa jej nebudem. Povedala, Vraj to nerobí pre to, ale kvôli nášmu synovi…nechcem aby odisla, ale nechcem aby sa cítila že je zas na koni, nie som jej poslušný pes, ja neviem či mi rozumiete …
Uprimne, moja sestra je ten typ zeny, ze to je uz niekedy aj podla mna na facku. Proste vie tak vytocit cloveka, ze az. Svagor je podla mna cisty svatec, moj muz povedal, ze s nou by to nedaval a musel by sa rozist. Lebo by to nedopadlo dobre. A to on nie je vobec konfliktny, ani sa nehadame, ale ona je niekedy tak toxicka, ze sa to neda s nou vydrzat.
Tym ale nechcem povedat, ze sa treba spustit a fackat druheho, to v ziadnom pripade. Len viem pochopit, co za psychicky stav to musel byt, ak do Teba skace.
Ja viem že by som ženu nemal udrieť, do boha ja to veľmi dobre viem, ale to je neskutocne ako niekto musí mať pravdu a poviem jej prosím ta prestaň a ona furt ide…
@anonym_autor Nie, nemal si to urobiť, ale verím, že sú ľudia ( väčšinou ženy), ktoré dokážu vyprovokovať do nepríčetnosti
No nemal si to robiť . Dúfam že to dieťa nevidelo.A že chce odísť nečudujem sa jej .Teraz si sypes popol na hlavu a nabudúce jej dáš silnejšiu.
@anonym_autor ja by som ti ju vrátila a s čo najväčšou silou 🤮
No nemal si to robiť . Dúfam že to dieťa nevidelo.A že chce odísť nečudujem sa jej .Teraz si sypes popol na hlavu a nabudúce jej dáš silnejšiu.
@anonym_7be7b6 Nechcem robiť nič také, ale čo ak ma znova vyprovokuje? Proste ona je skvelá a raz za niekoľko mesiacov jej švihne a ide si svoje… nechcem ab sa to stupňovalo
@anonym_autor ja by som ti ju vrátila a s čo najväčšou silou 🤮
@terezia74 Ved ona mi ju aj vrátila…
@anonym_7be7b6 Nechcem robiť nič také, ale čo ak ma znova vyprovokuje? Proste ona je skvelá a raz za niekoľko mesiacov jej švihne a ide si svoje… nechcem ab sa to stupňovalo
Porozmýšľaj nad tým pre dobro dieťaťa a neber to ako klišé či nebude lepšie ísť od seba.Vies nikto tu nepozná ako prebieha naozaj vaše spolunažívanie iba ty a ona .Nevedia to ani svokrovci ani súrodenci proste nikto len vy dvaja.A ak si myslíš že sa to môže opakovať lebo nerucis za seba že udržis nervy na uzde rozidte sa
Porozmýšľaj nad tým pre dobro dieťaťa a neber to ako klišé či nebude lepšie ísť od seba.Vies nikto tu nepozná ako prebieha naozaj vaše spolunažívanie iba ty a ona .Nevedia to ani svokrovci ani súrodenci proste nikto len vy dvaja.A ak si myslíš že sa to môže opakovať lebo nerucis za seba že udržis nervy na uzde rozidte sa
@anonym_7be7b6 Chcem udržať nervy na uzde, rodina je pre mňa všetko a bez nej som nikto, milujem ich, sú moje všetko… ale neviem či aj ona si vie priznať chybu, že rada provokuje a nie je tá najlepšia stále…
Fuj, čistý grc, každý kto sa obhajuje tým, že ho niekto provokuje🤢To presne robia nuly a násilníci a úplne úbohé je to od muža. Ste toxickí a pomoc by si mal vyhľadať ty aj ona ako extrémne afektívna, napriek tomu nie si muž, muž nebije slabších a nevyhovára sa na provokovanie, skutočný muž ochraňuje...
No v poriadku to určite nie je. My máme obcas tiez "talianske manželstvo", ale teda k fyzickému utoku nikdy nedošlo. Ak ostane, máš ponaučenie do budúcnosti. Vieš, že sa necháš vyprovokovať, tak treba odísť z hádky. Obaja vychladnete a snáď to budete vedieť vyriešiť.
Fuj, čistý grc, každý kto sa obhajuje tým, že ho niekto provokuje🤢To presne robia nuly a násilníci a úplne úbohé je to od muža. Ste toxickí a pomoc by si mal vyhľadať ty aj ona ako extrémne afektívna, napriek tomu nie si muž, muž nebije slabších a nevyhovára sa na provokovanie, skutočný muž ochraňuje...
@enmery Áno už si mi dala dosť, už stačí…
Nic zle si nespravil, prekrocila ciaru a ukazal si kto je panom. Ona sa vrati, ak by aj odisla. Takyto typ slepic nema kam utiect.
Facka nič nerieši, nabudúce(ak teda neodíde) buchni dverami, choď sa von predýchať, alebo na kofolu, pivo..
Alebo si zakusni do jazyka a nechaj jej 5 min slávy keď ju tak miluješ..
Máte dieťa, psychicky mu neskutočne ublížite a bude si traumu niesť celý život
@anonym_autor si kus uboheho kkta
Moj otec mlatil mamu hlava nehlava, po desatrociach tyrania skoncil v base. Naozaj som proti akemukolvek nasiliu, ale dokazem autora pochopit, lebo som sama zazila par zien, ktore by som najradsej prefackala. Mali sme dobreho kamarata a jeho partnerku. Zena si sama naordinovala mix tabletiek...ona donho hustila, hustila, fackala ho, skrabala do krvi,..raz ju odstrcil, ked uz dalej nemohol a spadla na postel a volala policiu, ze ju fyzicky napadol..zeny su vraj slabsie pohlavie, ale niektore su ozaj svine..
Pre autora, nabuduce radsej ujdi z bytu..chod sa prejst, zabehat..ujdi v strede hadky, nema to cenu.
Ale ten rozchod by bol lepsie riesenie, toto spravanie nie je normalne v zdravom vztahu. A hlavne si nikdy nehovor, ze bez nej si nic.
@anonym_autor Sama som zena a mala by som stat bezvyhradne na strane tvojej manzelky, ale poznam jednu pani, ktora tiez zila v nasilnom manzelstve - skoncilo sa rozvodom, co sa po rokoch ukazalo ako spravny krok. Kazdopadne, tato pani sama vyhladavala konflikty so svojim muzom, vulgarne mu nadavala, zosmiesnovala ho aj jeho rodinu. Necudujem sa, ze jej chlap struhol, vsak aj ja by som zrejme dala svojmu manzelovi poza usi, keby si ku mne takto dovoloval. Autor, sam posud, ci aj tvoja zena je taky pripad - potom chodte od seba, obaja si navzajom ublizite.
Ak je ale iba tvrdohlava, lebo tak to pises, a nechce sa ti prisposobovat, vazne sa zamysli nad tym, ci aj ona nahodou nevidi tak isto teba. Skus ako prvy spravit kompromis, mozno ju to motivuje spravit dalsi kompromis.
A skus ju presvedcit na terapiu. Ak neprivoli, najdi si psychoterapeuta na zvladanie hnevu. Snad to tvoji zenu presvedci, ze si odhodlany pracovat na sebe a vasom vztahu.
Podľa mňa nieje, tak skvelá, keď rada provokuje😅
Neviem čo chceš počuť
Ona provokuje,ty jej vylepis
A nič sa nevyriešilo,iba to, že odíde a na vine si len ty
Niesom za facky ale niektoré ženy su fakt tragédia a je jedno, že raz za čas
Podľa mňa si jej mal vylepit a ty ju nechať, keďže to došlo do takého extrému
Mňa keby tak vytočila ženská,uz snou niesom lebo to nikdy neskončí tie provokácie a môže byt aj panenka Mária, nepatrí to do vzťahu
Ani facky ani provokovat
Urcite to je láska ako hrom že?si robíte zle a to je ten dôkaz lásky 😅
Máte dieťa a ani jednému z vás to neva
Obaja na terapiu a určite by ste nemali byt spolu
ozaj kde bývate v prenajme mate svoje byvanie je čisto tvoje alebo čisto jej.Ak máš partnerku a bola by to tvoja manželka tiež by si ju zbil.Neverím že to bude iba raz muž ktory ženu miluje ju nikdy neudrie.
Pojdem tu sama jedina proti davu, samozrejme dat facku nebolo spravne, ale niektore zeny fakt nemaju brzdu a myslia si, ze mozu vsetko, lebo su zeny a potom to takto dopadne
@anonym_autor dufam, ze odide este dnes aj s dietatom a ani sa za tebou uz neobzrie
@anonym_autor Uz ked si jej trafil, tak sa zbal a chod . Pokial byva ona u Teba , tak zbal ju a koniec. Toto nieje normalny vztah. Muz nema mlatit zenu. Pokial zena fyzicky utoci,ma si byt vedoma, ze sa jej to moze vratit. Takze tu ani jeden nema rozum.
Nemam pocit, ze by tento chlap bol nejaky nasilnik. Uletela mu trpezlivost, lebo partnerka donho busila, tak mu rupli nervy a nenechal si to a teraz si sype popol na hlavu. Ale opakujem, v ziadnom pripade to neschvalujem, mal sa ovladnut, ale to mala aj jeho partnerka a nie donho busit a mysliet si, ze je to ok. Lenze, ak sa jej fackou vyhrazal viackrat, asi je to hysterka, ktora sa asi neda len tak zastavit
Nemam pocit, ze by tento chlap bol nejaky nasilnik. Uletela mu trpezlivost, lebo partnerka donho busila, tak mu rupli nervy a nenechal si to a teraz si sype popol na hlavu. Ale opakujem, v ziadnom pripade to neschvalujem, mal sa ovladnut, ale to mala aj jeho partnerka a nie donho busit a mysliet si, ze je to ok. Lenze, ak sa jej fackou vyhrazal viackrat, asi je to hysterka, ktora sa asi neda len tak zastavit
@anonym_612f72 Ber túto nulu domov, pochopíš. Tvrdá životná lekcia je naj.
@enmery Dakujem za lakavu ponuku 😀 , ale ja mam svojho manzela a mozes mi verit, ze som donho nikdy nebusila, on sa mi nikdy nevyhrazal fackou a ani mi ju nikdy nedal
Neviem teraz ci si myslela jeho,alebo ju?))))
@anonym_autor nikto nemá právo nikoho bit. Si pablb.

@anonym_autor sú ženy ktorým facky nevadia. Nabudúce bude ďalšia a keby len facka, bohužiaľ to máš v sebe.