icon

Dal som jej prvú facku

21. feb 2026

Má partner dôvod na facku pokiaľ ho žena vyprovokuje a stále do neho búši a búši? Priznám sa a budem otvorený, vyhrážal som sa pri viacerých hádkach, že to urobím, ale urobil som to až dnes. Najradšej by som skočil do kanála. Ale partnerka je strašne tvrdohlavá a vie ma vyprovokovať do nepríčetna. Kvôli blbosti, nedá si povedať. Akokeby si o to koledovala. Nehádame sa aj 2 mesiace absolútne a potom príde nejaká úplná hlúposť a ani jeden nevieme ustúpiť. Co mam robiť… Som debil ja viem. Máme malé dieťa, chce odísť odo mňa… Bola to slabučká facka, ale ráta sa… Nechcel som to urobiť, citim sa zle…

Strana
z3
anonym_552946
21. feb 2026

@anonym_autor to sa pýtaš vážne? 👎

amonet
21. feb 2026

mas si najst taku pri ktorej sa dokazes ovladat alebo ostat sam. nie neexistuje ziaden dovod preco udriet zenu alebo dieta

doriiis
21. feb 2026

A prvé, čo ti napadlo je sa prísť pochváliť sem. Tak to určite. Troll jak vysity

anonym_41ee53
21. feb 2026

Pozri nech je hadka mala ,velka neviem aka ,facka ani ine ublizenie je NIE. Mne ak by muz ako kolvek ublizil koniec. Ona nie je tvoj majetok ani nic. Nemas pravo.

enmery
21. feb 2026

Choďte od seba. Toto je toxické správanie...a bude sa zhoršovať.

anonym_c79c87
21. feb 2026

vinu na tom male obaja hadate sa provokujete... po pravde s muzom som sa za 20 rokov manzelstva hadala rad a to som radsej odisla z domu vyventilovat sa ako nevhodne reagovat... kedze sa hadte pravidelne niekde je problem, mali by ste sa zamysliet obaja nad svojimi zivotmi a hlavne vela komunikovat bez urazok a vyhrazok

pralinka25
21. feb 2026

kvoli dietatu saie je nic co by malo vidiet. nauc sa zvladat svoje emocie. to chce terapiu. nie normalni ludia sa nefackaju

luciaruz
21. feb 2026

Ísť už do fyzického ataku je absolútne neakceptovateľné za všetkých okolností. Vy ste toxicki jeden pre druhého. Rozidte sa kym nie je neskoro.

anonym_e86226
21. feb 2026

@anonym_autor si slaboch chlape 👎 keď si bude o facku koledovať 150kg a 2m vysoký chlap tiež Ťa vyprovokuje? Tiež povieš, že si o tom koledoval? Zmuž sa!

januska12323
21. feb 2026

Obidvaja ste urobili chybu a zrejme opakovane len teraz si ju aj udrel. Riešte svoje správanie kým sa to nenaučí aj dieťa.

sisamisaaa
21. feb 2026

Koniec...

anonym_1f60a5
21. feb 2026

@anonym_autor partnerka má vie vyprovokovať do nepríčetna. Omyl, veľký omyl. Ty sám si sa vyprovokoval, ty sám si zodpovedný sa svoje správanie, svoje reakcie. Je to tvoje konanie a nikto iný za neho nie je zodpovedný len a len ty. Keď ťa vyprovokuje šéf, vodič autobusu, alebo sused, tiež im dáš po papuli? Asi nie, vieš sa ovládať, ale žena je hold žena, tá ťa vyprovokuje. Si len obyčajný slaboch, sr.č. dúfam, že ťa pošle do ri.i.

motylik2559
21. feb 2026

@anonym_autor Uz si sa jej fackou vyhrazal aj predtym parkrat ako pises, uz aj to je cez a nieto jej ju este aj dat. To,ze ta dokaze do nepricetna vyprovokovat je jedna vec, ale udrzat emocie aspon ako tak na uzde je druha. Nemal si to riesit fackou, ale napr. ze by si sa siel na polhodinu-na hodinu von niekam prejst a vychladnut. Necudujem sa,ze chce odist od teba, kedze ocividne zila aj v strachu, ked si sa jej tymto co si uz aj realne spravil niekolko krat vyhrazal. Ty zrejme tiez budes dobry nervak a ktovie ako to bolo naozaj. Ci ona "nepritvrdila" vytacanim teba do nepricetna z pocitu strachu,ze jej facku ozaj das. Kazda zena je ina, jedna by reagovala po takej vyhrazke,ze sa stiahne a nepovie uz radsej nic a ina zas,ze nakrici od strachu este viac, kazda ma ten obranny mechanizmus inde. Poviem ti, ze som rada, ze chce tvoja zena odist, ani ja by som nebola s takym aky si ty🤷‍♀️

kiki68
21. feb 2026

No za mna rozist sa, nemozu byt spolu ludia, co si nevedia ustupit a vytacaju sa do nepricetna.

motylik2559
21. feb 2026
@anonym_1f60a5

@anonym_autor partnerka má vie vyprovokovať do nepríčetna. Omyl, veľký omyl. Ty sám si sa vyprovokoval, ty sám si zodpovedný sa svoje správanie, svoje reakcie. Je to tvoje konanie a nikto iný za neho nie je zodpovedný len a len ty. Keď ťa vyprovokuje šéf, vodič autobusu, alebo sused, tiež im dáš po papuli? Asi nie, vieš sa ovládať, ale žena je hold žena, tá ťa vyprovokuje. Si len obyčajný slaboch, sr.č. dúfam, že ťa pošle do ri.i.

@anonym_1f60a5 👏👏👏 velmi dobre napisane

jblheart
21. feb 2026

@anonym_autor Ako by povedal známy komik Bill Burr - je blbosť tvrdiť že neexistuje žiadny dôvod udrieť ženu ! Práve naopak, tých dôvodov môže byť kopa... ale naozaj jej ublížiť sa nikdy nemá a máš si udržať svoje nervy na uzde.

anonym_bd858f
21. feb 2026

Ty v tom mienis pokracovat? Kedze hovoris o prvej facke

anonym_f2e369
21. feb 2026

Mne tiež taký bulo ako ty vylepil - vtedy bol ešte manžel. Dôvod - prach na garníži. Mali sme malinké bábo, a on poriadne "nadrúzganý" a arogantný.
O krátky čas sa situácia zopakovala - tentoraz to nebola garníža, ale žiarlivosť.
To bol posledný nás spoločný deň.
Odvtedy prešlo veľa rokov. Naše dieťa je už dávno dospelé. So svojim otcom sú neznámy ľudia.
Ak budeš pokračovať, môžeš dopadnúť podobne.

anonym_c471ff
21. feb 2026

nedá si povedať? Ona nie je pes, ty kus 💩

anonym_93666d
21. feb 2026

zena nema ziadne pravo do teba busit a hulakat a rovnako ani ty sa nechat vyprovokovat ... kedze sa hadate castejsie sudit podla vyhrazok uz davno ste mali ist na poradnu alebo od seba - v zaujme dietata .. neviete najst spolocnu rec ani ty a ani ona... na vyhrotenej situacii mate rovnaky podiel viny a aj ked sa to nezda mnohe zeny si hold koleduju o jednu vychovnu-tym to tu nepodporujem a ani niesom za..ale viem ,ze vela zien su proste harpie kt si myslia,ze su zakonom chranene... kazdopadne dajte si pauzu skuste na sebe zapracovat a ak to nepojde radsej od seba -aby ste si doma nevychovavali maleho nasilnika... a aby ste sa kvoly nemu este ako rodicia dokazali do buducnosti spolu normalne porozpravat v jeho zaujme

ivicatolic
21. feb 2026

@anonym_autor dal si jej prvú.....aj poslednú 👎👎👎

alickapusinka
21. feb 2026

Tak v prvom rade by som odišla a facku by som riešila cez policiu. Toto je len začiatok žiaden ale žiaden nároky si nemal jej dať facku akým právom. Rodičia ju nevychovali pre niekoho kto ju bude biť. Keby toto si urobil mojej dcére tak si v base. Toto je len začiatok dalej bude čo vyprovokovala ťa je normálne.Ja som vydata ale keby mi muž čo dal slabu facku už by som pri ňom nebola.Toto nema žiadne ospravedlnenie.Zbytočne to tu píšeš nikto nebude na tvoje strane. Každa z nás aj chlap čo je tu Ti povie svoj názor.Verím tomu že čím skôr odide tým to bude pre nu lepšie.Nebude žiť ani dieťa v toxickom vzťahu.Dúfam že už je odsťahovana.Ak ma rozum odide a nikdy sa nevráti.Toto bude len začiatok taký ako TY si vždy najde dôvod.Mala som takeho debila čím skôr som odišla tým to bolo lepšie.Nikdy ani keby mi dal miliardu nikdy by som sa nevrátila.Raz násilnik vždy nasilnik.

anonym_40e129
21. feb 2026

nakladate mu ako keby to pomohlo. Ved on vie ze neurobil dobre, uvedomuje si to, trapi ho to……….on sa nechvali podka mna hlada riesenie. Ak to zalezi na priatelke tak chod za psychologom na terapiu. Urcite ma tvoha agresia pricinu v detstve a to treba riesit lebo sa to zhorsi. Naozaj to pomaha ale netreba to becgavat iva tak ale treba to riesit. Neurobil si dobre ale je super ze si to uvedomujes a dufam ze to chces aj riesit

anonym_4a9c20
21. feb 2026

Nie nemá. Nemalo sa to stať. Niekedy sú emocie silnejšie. Dôležité je, že ťa to zrejme trápi. Inak by si to tu nepísal. Držím palce aby ste sa zmierili. Neznamená to hned, že si násilník. Vždy sa dá začať znova a s láskou. Bez násilia.

kristina98z5
21. feb 2026

@anonym_autor choré

anonym_4034d3
21. feb 2026
@anonym_4a9c20

Nie nemá. Nemalo sa to stať. Niekedy sú emocie silnejšie. Dôležité je, že ťa to zrejme trápi. Inak by si to tu nepísal. Držím palce aby ste sa zmierili. Neznamená to hned, že si násilník. Vždy sa dá začať znova a s láskou. Bez násilia.

@anonym_4a9c20 áno je násilník. Pre mňa, koniec okamžite.

enmery
21. feb 2026
@anonym_4a9c20

@anonym_4a9c20 Znamená. 2 metrovému boxerovi, ktorý by ho provokoval, by zázračne nedal, bol by posratý až za ušami. Okrem toho sa jej týmto vyhrážal, je to lúzer a násilník a zbabelec. Na slabších si dovoľujú len nuly.

anonym_5c900d
21. feb 2026

@anonym_autor co je slabucka facka? Ze jej nešla krv?
Áno cit sa zle, zaslúžiš si to, nech ta to straší v snoch.

adri266
21. feb 2026
@doriiis

A prvé, čo ti napadlo je sa prísť pochváliť sem. Tak to určite. Troll jak vysity

@doriiis Ja mam dojem, ze MK plati /asi malo/ nejakym brigadnikom za to, aby vymysleli co najviac provokativnu temu, lebo inak si to neviem predstavit, preco by sa chlap prisiel lutovat na mamickovske forum 👽

anonym_2c490b
21. feb 2026

nie je to v poriadku, a ani sa necudujem, ze chce odist...a ty mas problem sa ovladat..a este si to zdovodnujes, ze ta vyprovokola...

Strana
z3