Dal som jej prvú facku
Má partner dôvod na facku pokiaľ ho žena vyprovokuje a stále do neho búši a búši? Priznám sa a budem otvorený, vyhrážal som sa pri viacerých hádkach, že to urobím, ale urobil som to až dnes. Najradšej by som skočil do kanála. Ale partnerka je strašne tvrdohlavá a vie ma vyprovokovať do nepríčetna. Kvôli blbosti, nedá si povedať. Akokeby si o to koledovala. Nehádame sa aj 2 mesiace absolútne a potom príde nejaká úplná hlúposť a ani jeden nevieme ustúpiť. Co mam robiť… Som debil ja viem. Máme malé dieťa, chce odísť odo mňa… Bola to slabučká facka, ale ráta sa… Nechcel som to urobiť, citim sa zle…
@anonym_autor Ja by som odišla hneď.
Je ine ak daš "facku" aby sa človek prebral/uvedomil. Že si niekto pod vplyvom vezme kluc a chce ist autom. Tak mu šupneš nech sa prebudi..... lepšie dobrá facka od partnera než zlá facka od života.
Ale že ťa vytočila? O tyždeň/mesiac zas ťa vytoči.....???
@anonym_autor ak máš partnerku, ktorá ťa pravidelne vytáča do nepríčetnosti, vyhľadajte pomoc odborníka. Nepričetnosť je poľahčujúca okolnosť aj na súde. Ak má potrebu ťa neustále vytáčať takto, mala by si spytovať svedomie hlavne ona. Nenechaj sa zdeptať sexistickými žienkami z MK, ktoré tvrdia, že chlap čo udrie ženu je úbožiak ale keď to žena spraví chlapovi tak si to zaslúžil. Toto už je CHORÝ sexizmus.
@anonym_autor ak máš partnerku, ktorá ťa pravidelne vytáča do nepríčetnosti, vyhľadajte pomoc odborníka. Nepričetnosť je poľahčujúca okolnosť aj na súde. Ak má potrebu ťa neustále vytáčať takto, mala by si spytovať svedomie hlavne ona. Nenechaj sa zdeptať sexistickými žienkami z MK, ktoré tvrdia, že chlap čo udrie ženu je úbožiak ale keď to žena spraví chlapovi tak si to zaslúžil. Toto už je CHORÝ sexizmus.
@anonym_940d75 Nepríčetnosť je niečo iné. Zamienaš si pojmy a dojmy. Vieš o tom prd a radíš bludy.
@anonym_autor a Ty skús so sebou pracovať. Uč sa techniky, ako zvládať stres. Pre začiatok aj odíď z miestností a konflikt ries až nasledujúci deň, keď vychladnes.
Dúfam, že zažije rozum a odíde hneď, nenecha sa obalamutiť rečičkami od násilníka, provokuje nepovoľuje máš sa ovládať, možno keby si napísal viac čím ťa vytočila? Či si to len sám sebe neprisposobuješ, aby si mal výhovorku
Je ine ak daš "facku" aby sa človek prebral/uvedomil. Že si niekto pod vplyvom vezme kluc a chce ist autom. Tak mu šupneš nech sa prebudi..... lepšie dobrá facka od partnera než zlá facka od života.
Ale že ťa vytočila? O tyždeň/mesiac zas ťa vytoči.....???
@anonym_9a4c9d Myslis,ze zena ma pravo beztrestne utocit,provokovat,vyvolavat hadky a fyzicky utocit? Muz je fyzicky lepsie na tom nez zena,aspon vacsinou. Ale tiez ma len jedny nervy a tá nestastnica si ma uvedomit co robi. Nieje riesenie aby da ludia mlatili,aby to dohnali az do takeho stadia. Ani jeden nema pravo dvihnut ruku na druheho. A ak to spravi,nech caka nasledky a nevyhivara sa porom
@anonym_9a4c9d Myslis,ze zena ma pravo beztrestne utocit,provokovat,vyvolavat hadky a fyzicky utocit? Muz je fyzicky lepsie na tom nez zena,aspon vacsinou. Ale tiez ma len jedny nervy a tá nestastnica si ma uvedomit co robi. Nieje riesenie aby da ludia mlatili,aby to dohnali az do takeho stadia. Ani jeden nema pravo dvihnut ruku na druheho. A ak to spravi,nech caka nasledky a nevyhivara sa porom
@martin96321 zalezi od situacie. Neuznavam v ziadnom pripade. Uviedla som len priklad. Kedy to moze zajst do nezelaneho extremu.
Kazdy pricetny sa snazi fungovat normalne aby k nicomu takemu neprislo.
Preco si takito ludia robia spolu dieta? Zabudol si vytiahnut? Za mna ste vinni obaja. Muz by za ziadnych okolnosti nemal fyzicky ublizit zene. A zena sa ma taktiez kontrolovat. A ruku na srdce-ja som uz videla tak hystercit zenu a rypat do chlapa, ze som si povedala-ja byt ten muz, tak jej jednu strelim.
Bože, prosím nech tá frajerka naozaj odíde od tohto kreténa, nič dobré ju nečaká.... 🙏
Preco si takito ludia robia spolu dieta? Zabudol si vytiahnut? Za mna ste vinni obaja. Muz by za ziadnych okolnosti nemal fyzicky ublizit zene. A zena sa ma taktiez kontrolovat. A ruku na srdce-ja som uz videla tak hystercit zenu a rypat do chlapa, ze som si povedala-ja byt ten muz, tak jej jednu strelim.
@katkazatka Ani zena by nemala za ziadnych okolnosti fyzicky utocit na muza,nielen naopak. Potom sa moze stat,ze akcia vyvola reakciu.
@katkazatka Ani zena by nemala za ziadnych okolnosti fyzicky utocit na muza,nielen naopak. Potom sa moze stat,ze akcia vyvola reakciu.
@martin96321 to je samozrejme
No, ja neviem. Som absolútne proti násiliu v domácnosti. Ale ak niekto dlhodobo brnká tam, kam nemá a psychicky niekoho ničí a skúša jeho odolnosť - musí sa očakávať, že to môže rupnúť.
Ja som sa rozvádzala, nakoľko môj už našťastie ex prepadol drogám. Bola som z toho života s magorom už tak na prášky, že som po jednej hádke naň skočila ako tiger a vtedy som si uvedomila, že cesta do pekla nie je až taká dlhá. Vtedy som si uvedomila, že niekoho dostať na druhý svet nie je až tak vzdialené. Záleží len na tom, ako veľmi labilná je útočiaca osoba a ako veľmi provokatívna je druhá strana. Naučilo ma to veľa o mne samej.
P.S. choďte od seba.
P.S.2 Môj ex žije a je celý, okrem odpáleneho mozgu. Ale za to ja nemôžem. 😄 Žiadne zranenie nemal, len som si uvedomila, že by aj mohol mať. Mojou rukou.
@anonym_autor vychladnite teraz obaja a uvidíš. No a teraz klasika, kvety, prosiť o odpustenie a holt hrať toho poslušného psíka, nič iné ti neostáva, nech sa ti to ako nepáči, čo si si navaril, to si treba zjesť... A prisahať na všetko možné, že sa to už nezopakuje 🤷. A nabudúce v takej vyhrotenej situácii? Odíď. Ak si nedá povedať, normálne vezmi kľúče, povedz niečo na štýl, že nemá zmysel v tomto stave s ňou diskutovať a odíď z bytu, keď vidíš, že adrenalín stúpa a mohlo by to z tvojej strany zájsť až takto ďaleko. Choď do posilky, sú tam boxovacie vrecia a choď sa vyventilovať. V žiadnom prípade nesmieš siahnuť na manželku, nech by ti čo vravela, snáď si sa už poučil. A v žiadnom prípade sa v budúcnosti už nikdy nevyhrážať, že keď neprestane, tak jej jednu lizneš, to už kde sme preboha... Ja by som už vtedy zvažovala odchod, keby som toto už len počula z úst môjho partnera, možno tá facka bola posledná kvapka, kto vie. Nevieme, ako tie konflikty vníma druhá strana, možno ona považuje za tvrdohlavého barana teba.
@anonym_autor namiesto ospravedlnovania nej, vypisujes sem. A co tu cakas? Ze ta niekto bude lutovat? Co si si nadrobil, to si aj zjes.
Aj dieťa zbiješ, keď ti bude brnkať na nervy? Ja by som ti tú facku vrátila a po rokoch karate, dúfam že úspešne a v sekunde sa zbalila a odišla preč. To, že provokovala je hlúpa výhovorka.
@anonym_autor u mňa by si skončil fialový so zbalenými kuframi

@anonym_autor toto by som môjmu mužovi nikdy neodpustila. Prvé roky vzťahu,aj manželstva som ho vyprovokovala snáď milión krát, ale nikdy na mňa ruku nezdvihol. Teraz sme obaja flegmoši, ani sa nehádame príde mi to vo veku 30 plus už trápne kričať po sebe a hlavne máme už dieťa. Za mňa úbohé udreť ženu, nechápem čo za chlapa toto dokáže. A nechápem ženu ktorá s takým "chlapom" zostane