icon

Dali by ste šancu mužovi, ktorý mal pomer s vydatou ženou?

Včera o 22:15

Dali by ste sancu na pohlad milemu, chapavemu,empatickemu chlapovi - poznam ho dlhsie osobne,zo zoznamky.
Jediny hacik je,ze mal dvakrat pomer s vydatou ženou.
Nebol by to ore vas riadny red flag?

Strana
z2
anonym_f4aa4d
Dnes o 08:03

Ja som bola milenka zenatemu a aj moj muz bol s vydatou.A?Nie sme nijak pokazení.Milovali sme a boli milovani,niekedy to tak proste je.Absolutne sa teraz nebojim ani o muza ani o seba zeby sme sa podvadzali.

moonlight1210
Dnes o 08:15
@jimbean

@moonlight1210 ludia sa hlavnymi crtami nemenia, max niektore obrusia. Dokazom su diskusie, ako ho chcela zmenit a ... 🙂 Ten isty clovek sa sprava podobne v kazdom vztahu. Pracant zostane pracantom a lenivec lenivcom.

@jimbean tu ide o povahovu kompatibilitu.

Nema zmysel brat, len aby si dakoho mal. To vzdy zle dopadne. Vynimiek je naozaj malicko.

jimbean
Dnes o 08:18
@moonlight1210

@jimbean tu ide o povahovu kompatibilitu.

Nema zmysel brat, len aby si dakoho mal. To vzdy zle dopadne. Vynimiek je naozaj malicko.

@moonlight1210 nikto neberie, len aby nieco bolo (vyhovujuci pod 50%). Otazka je, ci hras na kompatibilitu normalnych 70-80%, alebo hladas a zabijas roky na zhodu zriedkavych az nerealnych 97%.

moonlight1210
Dnes o 08:30
@jimbean

@moonlight1210 nikto neberie, len aby nieco bolo (vyhovujuci pod 50%). Otazka je, ci hras na kompatibilitu normalnych 70-80%, alebo hladas a zabijas roky na zhodu zriedkavych az nerealnych 97%.

@jimbean ok, chapem. Ja riesim vseobecny priemer, ty mozny extrem. Takze sa nezhodneme.

zmrzlinka2021
Dnes o 08:33

@anonym_autor

Nedala.

Je to o charaktere. A zdá sa, že sa kurvi, kade chodí.

To nie je muž.

zmrzlinka2021
Dnes o 08:34
@anonym_f4aa4d

Ja som bola milenka zenatemu a aj moj muz bol s vydatou.A?Nie sme nijak pokazení.Milovali sme a boli milovani,niekedy to tak proste je.Absolutne sa teraz nebojim ani o muza ani o seba zeby sme sa podvadzali.

@anonym_f4aa4d niekedy to hovno vypláva vtedy a v Tom, kde to neočakás

viestta
Dnes o 08:35

Ja neviem ci pan chcel byt uprimny, ci sa chcel len pochvalit aky on je borec. To musis vediet ty.

anonym_d339b6
Dnes o 08:39

Poznám takého, nepovedal mi to sám, že bol s vydatými, dokonca jedna sa kvôli nemu rozviedla a vzala si za muža jeho, ono to časom z komunikácie nejako vyletelo ale nikdy, nikdy mi neukazoval fotky tých žien a určite nevravel o ich inýmných častiach tela. Milý, pozorný muž, 40tník ale u mňa nemal šancu a nie preto, že spal s vydatými ale preto, že jemu sa vták postaví tak raz za mesiac alebo dva a to je aj na koňa málo 🤷‍♀️

anonym_2224a8
Dnes o 09:23

Mám muža, ktorý pravidelne balil zadané ženy (len tak, kvôli egu) s niekoľkými spal. Ale vo vzťahu bol vždy verný len jednej. Takže, ak bol pri tom on slobodný(a nezadaný), tak kľudne do toho, ak nie, tak to je veľký red flag.

anonym_4e271a
Dnes o 09:33

@anonym_autor dala by som šancu hoci s výkričníkom, ale už len to, že sa priznal je velmi dobry znak takže by som si na neho dávala pozor, ja som mala tiež nieco viac so ženatým lenže najprv som o tom nevedela a ked som to zistila a priznal sa tak sme to ťahali párkrát lenže som ustúpila uplne lebo mi tej ženy bolo ľúto a chcela som aby jej to všetko povedal, ale uzavrela som to a ďalej sa nestýkala cize ono je to diskutabilné

alison11
Dnes o 09:49
@anonym_autor

@anonym_c613bb nie je, len tu je otazka, ci ma nejake moralne zábrany,alebo s nim budem a urobi mi to iste

@anonym_autor Sú chlapi ktorí majú slabosť na vydaté,ženy už len aj preto,lebo si myslia,že ak by tú ženu oplodnili ostane to u nej a nepobeží za ním ináč by sa jej manželstvo rozpadlo mali sme takého kolegu.Proste nedala by som šancu...

danica2711
Dnes o 09:55

@anonym_autor netreba hneď odsudzovať, nepoznáš okolnosti, navyše nepodvádzal on, ale ona... Viac by mi vadilo, že píšeš "bude o mne hovorít,ukazovat fotky, hovoril ktora aka bola v posteli, alu mala postavu ci prsia". Ak si o ňom myslíš toto, resp. si presvedčená, že by sa takto zachoval, tak toto je skutočný problém. U takého idiota by mi už bolo skutočne jedno, s kým kedy spal, pretože by už do môjho života nepatril

anonym_f4aa4d
Dnes o 10:01
@zmrzlinka2021

@anonym_f4aa4d niekedy to hovno vypláva vtedy a v Tom, kde to neočakás

@zmrzlinka2021 poznám si muža,máme svoj vek(viac k 45 ako k 40),obidvaja sme vedeli co chceme a nasli sme to u seba.Mame male deti,muz je milujuci otec a manzel,dava nam vsetko co je v jeho silach,robi pre nas prve posledne.

anonym_63f88d
Dnes o 10:35

Pre mňa by bola stopka vo vzťahu to, že sa mi tým pochváli. Tiež mám svoje neresti a nehovorím o nich môjmu už 13 rokov manželovi. Tiež som podviedla svojho prvého manžela a ešte aj so ženatým mužom. Ale viem, že to bola hlúposť a už to neurobím. Vtedy som to urobila, lebo som bola hlúpa a slabá na to, povedať mužovi, že sa chcem rozviesť, a on tiež nemal gule vyspovedať sa zo svojich "necitov" ku mne až to došlo do štádia, že sme utiekali do iných postelí. On sa mi priznal, ja jemu nie a nevie o Tom ani môj terajší manžel, že sa to stalo. Načo, jeho sa to netýka. Čo bolo, bolo.

anonym_a14dac
Dnes o 10:37

@anonym_autor nie, také veci sa nerozprávajú nikomu takže už len z toho dôvodu že je blby by som s nim nechcela nič mať 🤦‍♀️😀

anonym_429ca6
Dnes o 11:01

Viaceré tu píšete ze sa také veci nerozprávajú. Áno, to je pravda. A ako potom viete že ten váš nemal vydatu pred tým ako sa s vami zoznámil? Normálny chlap to nebude vešať na nos nikomu. Takže o tom ta terajšia partnerka nevie. Hlavne ze jej radíte aby si s takým nezačínala. A pritom aj vy ste si s takým začali, len ste o tom nevedeli.

anonym_c81429
Dnes o 11:51

Vydate chcu sex rovnako a chcu ho casto a ked to doma nefunguje idu ako tank za svojim a dosiahnu to. Vela tajomstiev ostava tajomstvami. Kolko vydatych zazilo aj trojky, aj spavaju s mozovymi kamaratmi a kde ludia vedia drzat tajomstvo dlho sa noc nedozvies. Ak bol slobodny co ju mal odmietnut? Jednoducho je to iba pud.

anonym_a27446
Dnes o 12:26

@anonym_autor skus po slovensky tie dve posledné slova, alebo uz potom radsej pis príspevok cely v anglictine

huxy
Dnes o 13:04
@anonym_429ca6

Viaceré tu píšete ze sa také veci nerozprávajú. Áno, to je pravda. A ako potom viete že ten váš nemal vydatu pred tým ako sa s vami zoznámil? Normálny chlap to nebude vešať na nos nikomu. Takže o tom ta terajšia partnerka nevie. Hlavne ze jej radíte aby si s takým nezačínala. A pritom aj vy ste si s takým začali, len ste o tom nevedeli.

@anonym_429ca6 normalny chlap to nebude vešať na nos nikomu. Ale co je dôležitejšie, normálny chlap to robiť vôbec nebude (nezačne si so zadanou).

anonym_c81429
Dnes o 13:13
@huxy

@anonym_429ca6 normalny chlap to nebude vešať na nos nikomu. Ale co je dôležitejšie, normálny chlap to robiť vôbec nebude (nezačne si so zadanou).

@huxy boze to je blbost

autor
Dnes o 13:18
@anonym_a27446

@anonym_autor skus po slovensky tie dve posledné slova, alebo uz potom radsej pis príspevok cely v anglictine

@anonym_a27446 ja budem pisat svoje prispevky ako ja chcem a ked tam ma byt red flag, bude tam red flag a hotovo. Ked aa ti nepaci, nezapajaj sa, nikto ta nenuti.

jimbean
Dnes o 13:22
@anonym_63f88d

Pre mňa by bola stopka vo vzťahu to, že sa mi tým pochváli. Tiež mám svoje neresti a nehovorím o nich môjmu už 13 rokov manželovi. Tiež som podviedla svojho prvého manžela a ešte aj so ženatým mužom. Ale viem, že to bola hlúposť a už to neurobím. Vtedy som to urobila, lebo som bola hlúpa a slabá na to, povedať mužovi, že sa chcem rozviesť, a on tiež nemal gule vyspovedať sa zo svojich "necitov" ku mne až to došlo do štádia, že sme utiekali do iných postelí. On sa mi priznal, ja jemu nie a nevie o Tom ani môj terajší manžel, že sa to stalo. Načo, jeho sa to netýka. Čo bolo, bolo.

@anonym_63f88d Zeny vedia svoju neveru vzdy lepsie utajit ako muzi. Muzi su v tomto neschopaci. 🙂

huxy
Dnes o 13:23
@anonym_c81429

@huxy boze to je blbost

@anonym_c81429 nie je to žiadna blbosť

anonym_bbb597
Dnes o 14:59

Dala ak by sa mi inak zdav v pohode. Pretoze ja sama som mala par rokov pomer so zenatym muzom. A tiez som za mlada podvadzala svojho dlhorocneho priatela kde sa dalo. Nema to ale nic spolocne so vztahom k mojmu manzelovi, som verna manzelka a zijem hlavne pre rodinu.

Strana
z2