Ďalšia šanca

1. nov 2022

Zdravim. Rozisli sme sa s priatelom po dost rokoch, aj sme spolu byvali. Postupom casu to bolo tak zle, ze som citila ze ten rozchod prichadza. A stalo sa. No teraz po nejakych mesiacoch co spolu nie sme s ex, mi vypisuje. Zo zaciatku najskor vycitky, potom opustacky. Dokonca ma tak strasne lubi ze chce pre mna spravit cokolvek a chce byt len so mnou. Tymto sme si uz presli, myslim rozchodmi, ale nikdy to nemyslel tak uprimne a vazne ako teraz. Je z naseho rozchodu velmi zdrveny a zdeptany, uplne na dne. Ak ho ignorujem, pride ku mne domov. A prosi ma o dalsiu sancu. Nas vztah sa rozpadol v podstate na tom, ze mi obcas povedal velmi skarede slova, citila som sa ako keby sluskou v spolocnom byte, stale sa hral na mobile, komunikacia na bode mrazu, a spolocne straveny cas nebol skoro vobec.
Len teraz si zevraj vsetko uvedomil, ze vsetko pokaslal a chce ma naspät. Vidim ze ho to velmi trapi. Takehoto zniceneho som ho nikdy po tych rokoch nevidela.
Dali by ste mu druhu sancu? Verili by ste mu ze sa chce zlepsit? Verili by ste tomu ze chce byt lepsim a chce ma naspät? Dali ste v takomto pripade dalsiu sancu? Alebo si myslite ze je to len chvilkove opantanir a jednoducho sa ten clovek nezmeni? Dik za radi.

deti95060810
1. nov 2022

za mňa žiadna druhá šanca. Ja som ju totižto aj dala a po 2 mesiacoch som vedela že som spravila zlý krok. Všeééétko aleže úplne všetko sa dalo o starých koľají. Neodporúčam sa vracať späť - a to my sme mali aj malé bábo takže o to to bolo ťažšie...

zmrzlinka2021
1. nov 2022

Určiťe nie

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
h2
1. nov 2022

Verila by som mu, že sa chce zlepšiť, aby ťa získal späť. Neverila by som, že to naozaj urobí, dokáže.

liljana
2. nov 2022

Keby sa chcel zlepsit, urobil by to uz davno. Toto je iba ked vtacka lapaju, pekne veci mu slubuju. Ked budes v klietke, vsetko bude casom ako predtym.

pragmaticka
2. nov 2022

Nie. Po polroku by sa zase vrátil k starým návykom.

zorana999
2. nov 2022

N-I-E

nickpick
2. nov 2022

otazka je ako je tebe bez neho, trapis sa? chyba ti? citis, ze je ten pravy? pises, len o nom aky je zdrveny, ako si uvedomil veci atd…., ale co ty? citis, ze je ti bez neho lepsie a mas chut posunut sa dalej? uvaz si, ci si naozaj az tolko stratila, alebo opat v rozhpdovani uprednostnujes jeho pocity….

aurorastone2
2. nov 2022

Chyba mu servis a nie ty, za mňa nie

autor
2. nov 2022

@nickpick Postupom casu, ja som sa sa na ten rozchod pripravovala, teda lepsie povedane on mna na to nevedimky pripravoval. Takze ja z toho rozhodu nie som az taka zdrvena ako on. Pretoze ma ucil zit bez neho. Ale je pochopitelne ze za tie roky, mi chyba, aj ked sa choval tak ako choval.

elaela23
2. nov 2022

Jasne, ze mu chybas teraz mu nema kto upratovat,varit.... musi sam.je to v nom to sa nezmeni.po pol roku, ziadna dalsia sanca.mal moznost.a poziadat ho, aby ta nekontaktoval.

absolventka
16. feb 2024

Ak ho ľúbiš tak daj mu šancu . Môj pochopil až na 5. pokus ale bola som hlúpa a už som šancu nedala. On sa zmenil naozaj a dnes je šťastne ženatý a ja s dvoma deckami u rodičov plačem do vankúša lebo keď som ho stratila som zistila že ho milujem . On? Dnes je z neho ideálny manžel ale žiaľ už nie môj a ja som sa z toho ani po x rokoch nedostala a v okolí väčšina žien je na tom podobne