Darujem manžela a hľadám nového
Darujem manžela, spolu s jeho budúcimi zdedenymi nehnuteľnosťami, pozemkami, s jeho 30 ročným rodičovskym uzasnym domom a vrátane jeho úžasnej mamičky a otecka. Je úžasné poriadku milovaný, vie variť, upratať si, úžasné šporovlivy, neznáša malé deti. Ma do 40.
Hľadám inteligentného muža do 40 rokov, technický zdatny, VŠ, ideálne technického charakteru, so zmyslom pre humor, športovo zameraného, športovej postavy, kludnej povahy, modré oči, bledý typ, berie veci s nadhľadom, kludnej povahy, poriadku milovaného, ktorý rád pomoze v domácnosti, ale poriadok nekladie na 1 miesto v živote, aby mal rád deti. Rád sa venoval rodine, rád s nou a hlavne detmi trávil čas. A nech nie si žiaden drzgros co sa.rodiny týka.
Ponukam: milá, stihla, dlhé vlasy, do 40, pokojná, berie veci s nadhľadom, mam male deti, VŠ vzdelanie, finančné viem zabezpečiť rodinu. Mam rada pokoj, prírodu, malo ludi. Mojou prioritou je moja rodina, nehystercim kvôli každej omrvinke na zemi, rada trávim čas s detmi. Mam rada aj svoju prácu.
Ludka, si to ty?
Veľa šťastia 😀
@anonym_autor vydata zena s dvomi detmi, ktora pravdepodobne byva u svokry. Vela stastia.
@anonym_autor Tie modré oči mi vadia, škoda…
@anonym_autor máš veľké nároky taký muži sú už zadaný trošku úľav a myslím že ten tvoj súčasný spĺňa všetko čo očakávaš od budúceho takže si ho nechaj a buď rada že máš takého skvelého muža
Otrusinkyyyy (tak hovorí môj muž omrvinkam). Ide mi uletiet dekel niekedy, takže ta úplne chápem...
Môjmu vadí tiež každá omrvinka na zemi, na linke.
Muz akeho hladas uz v takomto veku velmi pravdepodobne zenu ma 🙂 a ak je rozumna, tak si ho ofukuje a silno lubi.
Ono je manžel nejaká povinná výbava v živote? Ked teda vymieňas len kus za kus. Veď ho vrať mamičke ako vadny kus a ži si po svojom.
@anonym_autor skús bazoš
@anonym_autor nechaj si ho, takých blbečkov s tatikom a mamičkou na krku sú haldy
@anonym_autor mám žiaľ oči nie modré, ale zelenomodre 😥
Tie deti, ktore neznada su aj jeho? 😂
No super, len tu si na uplne zlom fore. Skus ho prihlasit do Rozvedeni so zavadami. A muz o tom vie, ze ho inzerujes?
Celkom dobre PR si mu spravila... chcela som ti poslat mojho, ale po dokladnejsom preskumani tvojich poziadaviek som zistila, ze nesplna polovicu. Precitala som mu to a az potom povedala, ze ti ho poslem. Tak normalne az dvihol obocie🤣
Len si ho nechaj. Prečo chceš, aby iná žena trpela? prinajlepšom ho vráť rodičom.
Deti sú jeho, veľmi po nich túžil. Teraz im škaredo nadáva, keď im niečo padne na zem, keď niečo vývedu. Je veľký nervak posledné roky. Raz sa aj priznal , že sa vo viacerých oblastiach pretvarovať, aby som si ho zobrala. Ja som dúfala, že za po svadbe nezmení, lebo mi vyhovoval. Žiaľ, po deťoch sa výrazne zmenil, a to 99 % času trávim s detmi ja. Svokra býva našťastie niekoľko 100 km ďaleko od nás, ale muz každý mesiac dva chce k mamičke na par dni a aj musíme chodiť. Svokra tiež nadáva na deti a mňa. Ja som nekonfliktna , som radšej vždy ticho.
Keď si ho zobere žena, s ktorou nebudú mať deti a bude mať stále poriadok a bude veľmi sporovliva, tak budu obaja šťastní. Véd ja mu šťastie doprajem.
Keď si ho zobere žena, s ktorou nebudú mať deti a bude mať stále poriadok a bude veľmi sporovliva, tak budu obaja šťastní. Véd ja mu šťastie doprajem.
@anonym_autor

Vidím, že sa práve rozpadlo jedno šťastné manželstvo 😂 Autorka, trošku sa ale obávam, že budeš musieť trošku ubrať zo svojich požiadaviek... takých slobodných mužov je na Slovensku tak maximálne 5-6 kusov a už sa okolo nich zbiehajú supy 😂
@anonym_autor kedže aj ja mám chuť občas toho môjho darovať tak som ho porovnala s tvojimi požiadavkami a spĺňa len inteligenciu, vek, že je technicky zdatný, je bledý typ s modrými očami a neni držgroš čo sa rodiny týka. A má rad deti - ale tie svoje.
Fúha, ty si dobre náročná,takého som ešte nestretla.
Toto je dobré 😆😆...Takýto vtip tu už dávno nebol..😄
@anonym_autor co je jeho cielom na poli setrenia, 😂prvy milion ste uz dosiahli a pusti chlp€, nech decka poznaju aspon Makarsku🌴🦭⛱️
@anonym_autor inak som si všimla, že muži, ktorí sú extrémne poriadkumilovní, dokonca upratujú, sú zároveň extrémne sporovliví, lepšie slovo 👉 totalni lakomci, držgroši. Ďalším ich poznávacím znamením je inteligencia a schopnosť do nemoty argumentovať. Ich druhé meno je šikovný účtovník. No ďakujem pekne 👎

Inteligentná žena sa najskôr rozvedie,ukončí jeden vzťah až potom hľadá ďalší.Nikto si na krk neuviaze ženu s dvoma deťmi,ktorá je furt vydatá.