Darujem manžela a hľadám nového
Darujem manžela, spolu s jeho budúcimi zdedenymi nehnuteľnosťami, pozemkami, s jeho 30 ročným rodičovskym uzasnym domom a vrátane jeho úžasnej mamičky a otecka. Je úžasné poriadku milovaný, vie variť, upratať si, úžasné šporovlivy, neznáša malé deti. Ma do 40.
Hľadám inteligentného muža do 40 rokov, technický zdatny, VŠ, ideálne technického charakteru, so zmyslom pre humor, športovo zameraného, športovej postavy, kludnej povahy, modré oči, bledý typ, berie veci s nadhľadom, kludnej povahy, poriadku milovaného, ktorý rád pomoze v domácnosti, ale poriadok nekladie na 1 miesto v živote, aby mal rád deti. Rád sa venoval rodine, rád s nou a hlavne detmi trávil čas. A nech nie si žiaden drzgros co sa.rodiny týka.
Ponukam: milá, stihla, dlhé vlasy, do 40, pokojná, berie veci s nadhľadom, mam male deti, VŠ vzdelanie, finančné viem zabezpečiť rodinu. Mam rada pokoj, prírodu, malo ludi. Mojou prioritou je moja rodina, nehystercim kvôli každej omrvinke na zemi, rada trávim čas s detmi. Mam rada aj svoju prácu.
Otrusinkyyyy (tak hovorí môj muž omrvinkam). Ide mi uletiet dekel niekedy, takže ta úplne chápem...
Môjmu vadí tiež každá omrvinka na zemi, na linke.
@tilly praveze ja chcem takeho ktoremu vadia "otrusinky" moj robi bordel a mysli si o sebe ze je poriadkumilovny haha nasla som ho na inzerat hlavne kvoli tomu poriadku, som sa s nim dalej zoznamila pacil sa mi aj vyzor, svaly a tak az na to ze upratovat teda nevie ci nevidi spinu...potom sa paprci ked upratujem po nom!!! ach "mennnnn" pomoc
A je sexuchtivý? ak áno...beriem...😁
@anonym_autor No sorry, som 2 roky po zenite 😪
@anonym_autor inak som si všimla, že muži, ktorí sú extrémne poriadkumilovní, dokonca upratujú, sú zároveň extrémne sporovliví, lepšie slovo 👉 totalni lakomci, držgroši. Ďalším ich poznávacím znamením je inteligencia a schopnosť do nemoty argumentovať. Ich druhé meno je šikovný účtovník. No ďakujem pekne 👎
@lllaila kks niečo na tom bude, dvoch takých chlapov som poznala a sedelo to na nich 🤔
@anonym_autor inak som si všimla, že muži, ktorí sú extrémne poriadkumilovní, dokonca upratujú, sú zároveň extrémne sporovliví, lepšie slovo 👉 totalni lakomci, držgroši. Ďalším ich poznávacím znamením je inteligencia a schopnosť do nemoty argumentovať. Ich druhé meno je šikovný účtovník. No ďakujem pekne 👎
@lllaila všetko sedí, až na tu inteligenciu :D
Ja takého modrookého mám, ale je opálený momentálne, len má motorku, štvorkolku a víkendy sa vozí(v zime nie)
Tiež som rozmýšľala, že ho koli tomu vymením, ale ako vidím je slabý výber.
Tak si ho nechám a som spokojnejšia tuším.
Takto by to malo fungovať, že nová partnerka by mala dostať recenzie od tej bývalej, ale neviem či by ich potom nevracali.
A bude horšie, treba to riešiť, kým ten dom nie je 40 ročný😛
@anonym_autor 😁 a nebaľ mu nič...netreba mu u mňa absolútne nič...stačí nech príde s čvirikom...😁 ja ho už zatvorím do klietky a prevychovám 🤣
@earlgrey nechces si na toto otvorit "tabor"? Vies, ak budes mat teraz pozitivnu spatnu vazbu z oboch stran, bol by to skvely biznis plan😁😁😁
@earlgrey nechces si na toto otvorit "tabor"? Vies, ak budes mat teraz pozitivnu spatnu vazbu z oboch stran, bol by to skvely biznis plan😁😁😁
@stanislavicenka A vieš, že som nad tým rozmýšľala? 😁 len ja by som skôr brala tábor pre ženatých mužov, ktorým doma manželky odmietajú sex...😉 na takých by som sa vyšantila....🤷♀️
@stanislavicenka A vieš, že som nad tým rozmýšľala? 😁 len ja by som skôr brala tábor pre ženatých mužov, ktorým doma manželky odmietajú sex...😉 na takých by som sa vyšantila....🤷♀️
@earlgrey skludni hormon prosim ta, lebo si myslis, ze toto co tu stale predvadzas je asi vtipne a zaujimave ale je to len trapne a zacina to byt aj ubohe... skus pozbierat zvysky hrdosti a nestrapnuj sa dalej.
@stanislavicenka ja si tiež myslím, že veľa chlapov by prehodnotilo, keby mali to šťastie okúsiť iný režim a byť v inej pozicii ako si vydupali vo vzťahoch.
Zámeny manželiek rada pozerám, síce väčšinou v iných pomeroch sa to deje, ale často to konči hapyendom.
Mali by sme byť viac sebecké dokelu, furt len dávame a tí chlapi len beruuu dobezvedomia.
@earlgrey tak pokiaľ nepracuješ a nemáš povinnosti okrem šantenia tak by si hádam aj s niektorými rozumela, čo nemajú nič v hlave okrem toho len slintať, ale kam by si ich potom odkladala?🤣
Lebo väčšina by ich už asi naspäť nechcela.
@stanislavicenka ja si tiež myslím, že veľa chlapov by prehodnotilo, keby mali to šťastie okúsiť iný režim a byť v inej pozicii ako si vydupali vo vzťahoch.
Zámeny manželiek rada pozerám, síce väčšinou v iných pomeroch sa to deje, ale často to konči hapyendom.
Mali by sme byť viac sebecké dokelu, furt len dávame a tí chlapi len beruuu dobezvedomia.
@earlgrey tak pokiaľ nepracuješ a nemáš povinnosti okrem šantenia tak by si hádam aj s niektorými rozumela, čo nemajú nič v hlave okrem toho len slintať, ale kam by si ich potom odkladala?🤣
@anonym_bc2aa0 ja s tymto problem nemam🙂.
Ale keby chcel manzel nejaky tabor, moze smelo ist
@earlgrey skludni hormon prosim ta, lebo si myslis, ze toto co tu stale predvadzas je asi vtipne a zaujimave ale je to len trapne a zacina to byt aj ubohe... skus pozbierat zvysky hrdosti a nestrapnuj sa dalej.
@anonym_954f61 🤣🤣🤣 ale ja som vážne taká...iná nebudem...prečo sa mám pretvarovať? nečítaj ma, keď ti vadím...
@anonym_bc2aa0 Hmm...mám veľký oplotený pozemok 🤣 miesta by sa našlo...
@anonym_954f61 🤣🤣🤣 ale ja som vážne taká...iná nebudem...prečo sa mám pretvarovať? nečítaj ma, keď ti vadím...
@earlgrey len som tym chcela povedat, zena maj hrdost! Lebo o taku (normalny) chlap vobec nestoji, co chce zenatych a dokonca sa im sama hadze pod nohy 🙉 A ked si to nemam citat, to by som musela vypnut sledovanie kazdeho fora kde prispievas 🙈🙃
@earlgrey len som tym chcela povedat, zena maj hrdost! Lebo o taku (normalny) chlap vobec nestoji, co chce zenatych a dokonca sa im sama hadze pod nohy 🙉 A ked si to nemam citat, to by som musela vypnut sledovanie kazdeho fora kde prispievas 🙈🙃
@anonym_954f61 Ale pochop, že ja normalného muža nechcem a ani nepotrebujem, nestojím o to...tak mne ak raz vyhovuje ženatý, tak takému sa hodím aj pod kolesá 🤷♀️ tak pekný deň aj tebe...anonym 😘
@anonym_bc2aa0 Hmm...mám veľký oplotený pozemok 🤣 miesta by sa našlo...
@earlgrey Hm, je ťa škoda, veď si otvor privát a zo zárobku môžeš podporovať nejaké nadácie.
Bola by si ukojená a aj kopec ľudí happy.
@anonym_bc2aa0 Ďakujem za nápad 😉 porozmýšľam...
@earlgrey 😘 určite väčšina bude ženatých, čo im manželky odmietajú sex, slobodných bude málo, tých ľahko odfiltruješ.
@anonym_autor mam presne co hladas, a ty to co ja hladam. Vymenis?
Deti sú jeho, veľmi po nich túžil. Teraz im škaredo nadáva, keď im niečo padne na zem, keď niečo vývedu. Je veľký nervak posledné roky. Raz sa aj priznal , že sa vo viacerých oblastiach pretvarovať, aby som si ho zobrala. Ja som dúfala, že za po svadbe nezmení, lebo mi vyhovoval. Žiaľ, po deťoch sa výrazne zmenil, a to 99 % času trávim s detmi ja. Svokra býva našťastie niekoľko 100 km ďaleko od nás, ale muz každý mesiac dva chce k mamičke na par dni a aj musíme chodiť. Svokra tiež nadáva na deti a mňa. Ja som nekonfliktna , som radšej vždy ticho.
@anonym_autor a prečo je to ešte stále,, manžel,,už dávno by bol ex

aj ja darujem, posielam aj cez Packetu, pribalím aj oprate boxerky. Zn. za poštovné (platím ja)
🙂