icon

Dať novému vzťahu druhú šancu?

5. nov 2023

Potrebujem sa možno len vyrozprávať, a prečítať názory ostatných.
Nie tak dávno som sa rozišla s priateľom kvôli tomu, že som pre neho nikdy nebola prioritou, po 2 rokoch sme sa nikam neposunuli, skôr naopak, stále menej času na mňa. Snažím sa z toho dostať, rozum vie, že to už nemalo zmysel. Tak to chcem úplne hodiť za hlavu, aj keď je to ťažké, keďže ako človek mi veľmi sedel.
Stretla som sa s niekým, moje pocity sú však strašne zmiešané. Nepreskocila tam u mňa iskra. Aj keď ako človek je myslím fajn, spĺňa dosť z mojich požiadaviek. Ale!!! Možno ma odsudite, ale každá žena si praje pri sebe muža, ktorý je aj chlapom a dokáže sa postarať o prípadnú rodinu. A o to ide. Neviem koľko zarobí, ale viem čo robí, čiže približne sa to dá zistiť. A teda je to o čosi menej ako zarobím ja, a to ani ja nezarabam nič extra. A nemá auto, ani vodičák, čo teda nie je úplne nevyhnutnosť. Ale na druhej strane, žiadny výlet, nikam ďalej ísť. Ja teda tiež auto momentálne nemám, ale neviem si akosi predstaviť, že by šoférovanie bolo vždy úplne na mne (nemyslím, že by mal záujem si vodičák spraviť).
A čo chlapi, čo sú príliš citliví? Páči sa mi, keď vie chlap vyjadriť city, je romantik, ale s mierou. Plus sa mi zdá, že tlačí na mňa. Ja sa ešte len dostávam z predošlého vzťahu (i keď som myslela že som za tým, no nie som). A on stále niečo pise, chce aby sme mali vzťah. Ale na mňa je to priskoro, prirýchlo.
Dali by ste takému vzťahu šancu, keď už na začiatku máte výhrady? Nemám záujem o žiadne dobrodružstvo, úlet, už som v živote premárnili dosť času s nesprávnymi mužmi. A tiež nie som úplne najmladšia, no ani zúfalá.

Strana
z3
autor
5. nov 2023

@marca12 ďakujem

alickapusinka
6. nov 2023

Nájdi si takého čo ťa bude dotovať a toho prenechaj nejakej inej. TY chceš byť hýčkaná rozmaznávaná že finančne si budeš môcť dovoliť kúpiť všetko čo chceš aj dcére. Nemá auto ten dotyční píšeš ani ja. Tak čo chceš ešte nevieš ani koľko zarába čo robí a už si ho odsúdila. Chceš žiť na vysoký štandard hľadaj si bohatého ktorý bude mať 3 auta s toho jedno na teba prepíše že bude mať 3 domy jeden dom TI tiež prepíše že budeš mať peňazí nebudeš musieť pozerať na ceny. Nehľadaj chudáka hľadaj si bohatého chlapa čo TI bude diktovať ako sa máš obliekať a čo máš robiť. Normálny chlap slušne zarábajúci to nie je pre teba. Píšeš mám dcéru myslíš si že nejaký bohatý chlap si hľadá ženu s dieťaťom taký si hľadá slobodnú bezdetnú. No a hlavne som zabudla aby s tebou a dcérou chodil na dovolenku aspoň 4 krát do roka čosi 2 krát do roka je mizerne málo na dovolenku. Teba ani nejde o lásku nech je škaredý hlavné že ma peňazí čo je základ. Chceš sa mať super lenže na povel nejde nájsť bohatého človeka. Niektorý chlap obyčajný priemerne zarabajúci nechce ženu s dieťaťom nie to ešte bohatý.

alickapusinka
6. nov 2023

preboha chodiť k moru nevyhnutnosť zobud sa tisíce Slovákov nikdy pri mory neboli a žijú sú tu .A nelákajú ich žiadne dovolenky. Ten kto nebol pri mori ma u teba vôbec nejakú hodnotu.

la_dolce_vita
6. nov 2023

Ak nie je chemia a nie je to ani ambiciozny chlap, co sa velmi nehodi do zivota, dokonca sa javi ako zufalec, co tlaci do vztahu, tak nie je o com. Mat auto nie je ziadny vysoky standard, len bez neho je to narocnejsie. Ale nie je to len o tom. Ja autorku chapem..

autor
6. nov 2023

@alickapusinka v prvom rade sa nauc čítať. Nikde nepíšem, že potrebujem niekoho, kto by mňa a dcéru dotoval. Ja sa dokážem o seba aj dcéru postarať. Aj som pre to niečo spravila, aby som zarábala aspoň toľko čo zarábam. Rozmýšľam aj o brigáde, privyrobiť si. A písala som, že reagoval zvláštne, že nebudem mať čas na vzťah
Presnú sumu neviem, koľko zarobí. Ale viem čo robí, tým pádom nie je také ťažké si zistiť, koľko cca zarába. A ver mi, nie je to slušne, na "uživenie", ak chce mať dieťa.
Si absolútne a úplne mimo, to čo píšeš sú hlúpe vypludy tvojej mysle. Nehľadám si chlapa kvôli prachom, nikdy som to nerobila. Vždy som sa vedela postarať sama o seba.
A fakt sa nauč čítať, písala som že dovolenka pri mori NIE je nevyhnutnosť
Ty musíš byť strašné zakomplexovaný človek, keď takto reagujes.

autor
6. nov 2023

@la_dolce_vita chýba tam určite aj tá chémia. A myslím, že to môže byť trošku aj tým, že aj keď nechcene, stále mám v hlave bývalého, keďže to nie je ešte tak dávno, čo sme sa rozišli.
A aj to auto som spomínala, že to by sa teoreticky dalo vyriešiť neskôr. Ale on nemá ani vodičák, a podľa toho čo rozprával, ani ho nechce, nemá potrebu.
A keď som si to všetko nechala prejsť hlavou, a napísala mu to, tie reakcie... Fakt tlačil stále... To nepotrebujem. Prišlo mi to už jemne zúfalé. Úplne ma to už od neho odradilo.

la_dolce_vita
6. nov 2023

Chapem ta.. pises uplne normalne a mat nejake predstavy o partnerovi a vztahu je tiez v poriadku. Tu z teba urobia pomaly zlatokopku, ach jaaaj 🙂)

Strana
z3