icon

Dáva dievča skutočne najavo záujem?

stew1e
3. jan 2025

Ahojte,
nedávno som spoznal jedno dievča a vymenili sme si čísla. Odvtedy sme si niečo popísali a trochu sa spoznali. Momentálne je na vysokej škole a pripravuje sa na štátnice. Povedala mi, že celý január bude zaneprázdnená učením a nemôže sa stretnúť. Potom, že sa budeme kontaktovať.

Keď som sa jej priamo opýtal, či chce vlastne so mnou niekam vyraziť, odpoveď bola vyhýbavá – nepovedala ani áno, ani nie. Zdôraznila, že sa musí sústrediť na učenie a nechce nič riešiť, kým to nebude za ňou.

Mám to brať ako odmietnutie, alebo jej len potrebujem dať čas a priestor ? Osobne chápem, že potrebuje čistú hlavu počas učenia (ani ja by som možno nikoho neriešil) len mám zmiešané pocity..

Strana
z2
123profil321
4. jan 2025

@mantilka
@stew1e
Ten nápad s sms znie dobre. Niečo milé, nevtieravé, povzbudivé, nech nemá pocit, že by mala odpísať. Ale tiež mi nenapadá, ako by taká sms mala znieť

mimka1402
4. jan 2025

@stew1e s tebou by som nešla ani výťahom... Dotieravy neskutočne.😀 Nechaj ju, očividne vieš prd o tom čo je to učiť sa na skúšky, štátnice, inak by si neriešil to tu, ale rešpektoval ju.

123profil321
4. jan 2025

@mimka1402 nemusí byť dotieravý. Píše tu, aby nevypisoval jej 😀

mimka1402
4. jan 2025

@123profil321 Stačí mi jeho myslenie, že kvôli nemu by si mala nájsť čas. Pričom keď ju nevie rešpektovať ani na začiatku? Lebo mentálne už teraz stojí na tom, že by štátnice nemali byť problémom. Pričom to je dosť dôležitá vec, kde by nemal ani uvažovať a proste počkať jeden mesiac veď nejde o polroka.😀 Pre mňa to je nerešpektovanie, hlavne s tým, že on tým nesúzni a už teraz jej neverí. Je za mňa pre slečnu lepšie ak jej dá pokoj.😀 O tom, že skúša na viaceré naraz asi odignorujem.😀 Pre mňa je strašne odpudivy. 🫣

stew1e
autor
4. jan 2025

@mimka1402 tak potom ako mi vysvetlíš komentár v tomto poste od jednej baby, ktorá sa učí právo a podľa nej by si ten čas našla ak by mala záujem o nejakého chalana?

Ja nemám problém ten mesiac počkať a aj som jej to napísal, že chápem jej situáciu len proste som nevedel ako to chápať - či proste nevie/bojí sa povedať "nie" a jednoducho sa vyhýba alebo či hovorí pravdu

mimka1402
4. jan 2025

@stew1e Ale ty nemusíš chápať ak nechapes, je lepšie zísť kratšej cesty. Lebo buď, alebo. V budúcnosti možno bude niečo ďalšie kde bude sa ri menej venovať... Tebe počkať mesiac asi nijako neuškodí. To, že niekto iný povie ze je právnik ako vieš, že ním je?😆 Sú typy, ja tiež by som sa venovala iba tomu. Z praktického hľadiska. Dala ti to vedieť, čo a ako. Neodmlčala sa, proste buď o mesiac sa ozve alebo neozve. Ty nemáš prečo hodnotiť či jej rozhodnutie je ok alebo nie je. Ona vie prečo a ty nijako nezistis ako to je, či keď napíše 9 žien, že klame a ďalších 5, že nie. Urobíš štatistiku?😅Neber to v zlom, ale uber plyn takto nie je nikdy dobré riešiť.
Nechaj to plynúť, sms by som nepisala pre mňa by to bolo nerešpektovanie môjho názoru, ktorý som vyjadrila. 😅

123profil321
4. jan 2025

@mimka1402 aha, zubárku som prehliadla 😀

zooeynka
4. jan 2025

Nema zaujem. Vyhovorka. A po statniciach bude mat dalsiu a dalsiu vyhovorku az kym to nevzdas. Nemas za co.

milos81
5. jan 2025

@stew1e hľadal by som inde, keby chcela, stretne sa aj keď má toho veľa aj keď len na pol hodinku, snáď si nemyslíš, že od rána do večera sa len učí, je zavretá doma a s nikým nie je v kontakte, trochu slabá a hlavne okatá výhovorka

stew1e
autor
5. jan 2025

@milos81 veď samozrejme.. na druhú stranu nedávno mala rozchod takže asi tiež potrebuje čas - k tomu tie skúšky čiže v určite rovine jej rozumiem..
Podľa mňa asi iba len počkať do konca mesiaca a zavolať jej..

wintery
5. jan 2025

@stew1e a čo študuje keď za mesiac má štátnice? Tie bývajú máj - jún. Jedine medicína to má ináč.

stew1e
autor
5. jan 2025

@wintery je to odbor súvisiaci s medicínou

milos81
5. jan 2025

@stew1e ak je ticho, že si nespomenie ani keď dlhšie spolu nie ste/nepíšete, veľmi by som nedúfal, podľa toho čo si písal si jej ukradnutý

stew1e
autor
5. jan 2025

@milos81 no už sa to snažím pomaly prijať a zabudnúť na ňu, na druhú stranu už aby bol koniec mesiaca aby som to vedel definitívne 😀

trochu mi ale vŕta hlavou, prečo radšej rovno nepovedala nie... aj keď som jej volal na ďalší deň, tak povedala, že niekedy môžme ísť von ale proste som ju asi spoznal/stretol v zlom období..

wintery
5. jan 2025

@stew1e podľa mňa zbytočne čakáš. Uvidíš príde koniec mesiaca a nepôjde aj tak nikam 😂 potom sem napíš, som zvedavá 😂

stew1e
autor
5. jan 2025

@wintery tak v podstate "čakám" iba na koniec mesiaca. Určite napíšem ako to dopadlo ak by to niekomu v budúcnosti pomohlo ale zatiaľ väčšina ľudí vyjadrila názor, že z toho nebude nič čiže už si nerobím ani veľké nádeje 🫣 popravde je to trochu ťažké si pripustiť ale taký je už život.

milos81
5. jan 2025

@stew1e asi väčšina žien keď nechce, tak ti povie niečo ako niekedy v budúcnosti, čo je v preklade že nie, ak chce, navrhne termín aj sama, na toto je jedna univerzálna odpoveď a to: "ďakujem, veľa šťastia", ...bude lepšia, neboj
Možno to nepovedia preto, že sa chcú vyhnúť otázkam že prečo, kedysi som ich tiež dával, no bolo to zbytočné aj tak ti do očí nepovie že preto, že má každý deň iného a nedokáže byť verná, alebo že je buzna, alebo že má iného no nie je s ním spokojná, alebo že sa jej nepáčiš lebo ...., na tom dôvode ale vôbec nezáleží, ide o to, že nechce byť s tebou a nechce s tebou preberať dôvody prečo to tak je, tak jej zaželaj veľa šťastia a hľadaj inú, takých odmietnutí ešte bude, neboj

stew1e
autor
5. jan 2025

@milos81 odmietnutia mi nevadia, ja som rád keď to žena povie na rovinu 😃 lebo ozaj doteraz ak som aj pozval nejakú holku von na kávu tak buď rovno povedala áno prípadne nie. Dievča, ktoré teraz riešim malo podľa mňa niekoľko príležitostí napísať nie alebo niečo v zmysle "daj mi pokoj/nepíš mi", prípadne rovno bloknutie ale nic z toho neurobila.
Každopádne už to nejdem viac rozoberať, počkám na koniec mesiaca a potom asi zistím viac 🤷

ejmi25
5. jan 2025

@zero1 vela chlapov je nechapavych..Ked zena chce fakt chce cas si najde..Tu je evidentne ,ze ona nema zaujem len sa ho boji odpalkovat...Niektori muzi si tiez sedia na kabli.

stew1e
autor
5. jan 2025

@ejmi25 platí to ale ozaj aj v prípade ak žena relatívne nedávno prežila rozchod ?

wintery
5. jan 2025

Podľa mňa v tomto prípade je ešte viac zjavné, že nechce nič riešiť s tebou, ak sa nedávno rozišla.

mantilka
6. jan 2025

Napr. nejaký motivačný citat. https://ahaslides.com/sk/blog/exam-motivation-q...
Alebo stačí úplne jednoduché povzbudenie.
Držím palce, nádych výdych a dáš to !

stew1e
autor
9. feb 2025

@wintery zatiaľ to vyzerá nádejne,. pravdepodobne na ďalší týždeň pôjdeme von

Strana
z2