Dcérka má spánkové apnoe a susedovi vadí, že nám v noci zvoní monitor dychu
Práve mi doniesla poštárka predvolanie na obec . Sused má extrémny problém s tým, že nám v noci zvoní monitor dychu. Dcéra trpí spánkovým apnoe a musíme ho mať , ja už neviem ako túto situáciu riešiť. Premiestnili sme spálňu do obývačky aby mu to nealarmovalo pri jeho spálni ale aj tak ma furt problém.
Ak sused vie, o co ide a aj tak sa stazuje, tak je to obycajny chrapun.
Chcem verit, ze nikto sudny mu neda za pravdu.
No a mas ty muza ? Lebo ak ano/tak nech je chlap...takyto sused by uz od mojho muza dostal taku po papuli ,ze by to nerozchodil /debil ..je to zivotu potrebna vec a sused nech ide do ..presne to by som povedala jemu a aj na nejakom obecnom urade aj policajtom . Nema sancu proti tomuto..niekedy sa cudujem ako sa stale na dedinach zije ,to bez urazky
Preboha, toto vazne niekto takyto existuje? Ved to musi zvonit par sekund kym to vypnete… nie su tam aj nejake ine dovody nesympatii a konflikty? Normalne sa mi nechce verit ze kvoli monitoru dychu niekto vola policajtov 😳 o hrubke stien ani nehovorim, to je strasne
podľa tvojho posledného komentára usudzujem, že sused je pekny chrapun. jemu nevadí, že vďaka jeho krčme sa ožratí potlkaju po ulici, vyvolávajú bitky, hluk robí na dve ulice, ale zrazu mu monitor dychu pre dieta vadi. idiot. slusne by som to vybavila s tou obcou, nech ste tam zadobre a keď pošle najbližšie policajnú hliadku na vás, by som im ukázala papiere od obce a nech idu riešiť jeho za zneužívanie polície. to už je fakt nonsens akí ľudia sú dnes. aby niekomu vadil prístroj, bez ktorého by dieta mohlo zomrieť, ale ze by si nastavil zrkadlo pre seba to nie…kvôli jeho krčme viac ľudí nespí a ta teda životne nevyhnutná nie je!
@janage moze byt onkopacient a takisto mozu byt uplne zdravy, len nervak...
Ziadny rodic neohrozi zivot svojho dietata kvoli nejakemu skur*** kok**** ja by som taka kludna ako ty neostala, ja by som uz vybuchla… drzim ti palce aby cim skor sklapol a prestal robit problemi

nuž v tom prípade, ak požičaj taký vráť....treba mu posielať policajné hliadky vždy po 22:00 za rušenie nočného kľudu - má krčmu takže pochybujem že denne ju o 22:00 aj zatvára....