icon

Dieťa s päťdesiatnikom

1. feb 2026

Viem, ze sa to tu uz omielalo v roznych formach, ale mam obavy v mojej situacii a chcem sa poradit. Ja som vyrazne mladsia od mojho partnera, som tesne po 20-ke a moj priatel uz bude mat 50 o rok. Teraz ma nahovara na dieta, ze on by uz chcel, byvame spolu rok a pol v podnajme na vychode, vraj ho tlaci cas. Ja som chcela s tymto este pockat, nasetrit, mam cas, ale zjavne sa musime dohodnut. Isli by ste do toho? Ak povedzme nasetrime na nejaku garzonku aspon, mne ide hlavne o ten muzov vek.

anonym_a9ea49
Včera o 10:07
@tiezjedna

@anonym_a9ea49 hrdinka pod anonymom si hlavne ty... tiež si si spichla mimíska s neschopným gerontom? 🙄

@tiezjedna teba sa niekto na niečo pýtal ? Sliepočka čo ta nahnevalo ? Trafila som 😀

anonym_a58e4c
Včera o 10:16
@patrike

Zaujimave, prave som stretol znameho, ukazoval mi ako hrdy tatko v mobile fotky manzelky a dietata. On 48, zena 24, dieta rocne. Medzi recou spomenul : tu na fotke skacem do bazena zo strechy susedneho domu, ten som prikupil. Zachovany sportovec, nehadal by som mu viac ako 40. Ano, ide to, nemusi to byt vymyslene, ale nacim mysliet na zadne vratka - 50 a viac rocny z podnajmu proste NIE.

@patrike btw. aj moj manzel nevyzera na svoj vek. Vzdy ho zaradia k mladym tak do 30 rokov. Ma po 40-tke. Niektori ludia maju taku genetiku, ze vyzeraju mladistvo.

domix147
Včera o 10:26

@anonym_autor no zbohom 😀ale aspoň ti bude mať kto pri prebaľovani partnera za 20 rokov pomáhať 😀😀😀

nyusika
Včera o 10:28
@domix147

@anonym_autor no zbohom 😀ale aspoň ti bude mať kto pri prebaľovani partnera za 20 rokov pomáhať 😀😀😀

@domix147 alebo si na dietaty nacvici prebalovanie svojho milenca 😀
v starobe akoby nasla 😀

zuzana76
Včera o 10:29
@patrike

@anonym_a58e4c Asi hej, ked prikupil susedny dom k svojmu ... Este spominal mesacnu dovolenku v USA ... Ale nie je to taky prvoplanovy podnikatel v obleku na drahom aute, vyzera skromne.

@patrike v sucasnosti skutocni milionari vyzeraju skromne, nie ako z filmu, niektorí v style quiet alebo silent luxury a niektorí ako bezní ludia, tricka za par eur

nyusika
Včera o 10:32
@zuzana76

@patrike v sucasnosti skutocni milionari vyzeraju skromne, nie ako z filmu, niektorí v style quiet alebo silent luxury a niektorí ako bezní ludia, tricka za par eur

@zuzana76 niektori nie, vsetko zalezi od mentalnej urovne...niektori proste sedlaci boli a sedlakmi aj ostanu...lebo vkus a uroven si za peniaze nekupis.
a nie vsetci svoje miliony ziskali tym, ze vedia pouzivat mozog - mnohi peniaze aj zdedili, alebo "zabavnejsim" sposobom ziskali, napriklad sa dostali do politiky

zuzana76
Včera o 10:34
@nyusika

@zuzana76 niektori nie, vsetko zalezi od mentalnej urovne...niektori proste sedlaci boli a sedlakmi aj ostanu...lebo vkus a uroven si za peniaze nekupis.
a nie vsetci svoje miliony ziskali tym, ze vedia pouzivat mozog - mnohi peniaze aj zdedili, alebo "zabavnejsim" sposobom ziskali, napriklad sa dostali do politiky

@nyusika samozrejme, ved to vidime aj v politike, ale ti co makali a makaju, tak si nepotrpia na luxus na vonok, skor investuju do nehnutelnosti, podnikania, sebarozvoja. Tych som myslela.

bielasovicka
Včera o 10:37

A kde bol doteraz, v kóme, keď nemá deti taky starý chlap? 🤦🏻‍♀️

nyusika
Včera o 10:37
@zuzana76

@nyusika samozrejme, ved to vidime aj v politike, ale ti co makali a makaju, tak si nepotrpia na luxus na vonok, skor investuju do nehnutelnosti, podnikania, sebarozvoja. Tych som myslela.

@zuzana76 s tymto uplne suhlasim 🙂

terina25
Včera o 10:39

@anonym_autor urcite nie

fairyy
Včera o 10:53

@anonym_autor ked to spravis tak niekde v intervale nasledujucich dvoch rokov nam budes pisat, ze mas holu rit, si sama na vsetko, nemas kam ist lebo s dietatom ta nikam do podnajmu nevezmu... nemas ako chodit do prace lebo vsak dieta a aj jasle nie su zadarmo... alebo jednoducho nemajte deti ak s nim chces ostat alebo ak deti velmi chces mat najdi si mladsieho(o dve dekady mladsieho)

mateson2004
Včera o 11:12
@anna777115

To ako.keby si mala dieťa so svojim dedkom , lebo až taký veľký generačný rozdiel to je.

@anna777115 ked sa ona narodila, on mal 30. Ty poznas chlapa , co je v 30 dědo?

patrike
Včera o 11:12
@fairyy

@anonym_autor ked to spravis tak niekde v intervale nasledujucich dvoch rokov nam budes pisat, ze mas holu rit, si sama na vsetko, nemas kam ist lebo s dietatom ta nikam do podnajmu nevezmu... nemas ako chodit do prace lebo vsak dieta a aj jasle nie su zadarmo... alebo jednoducho nemajte deti ak s nim chces ostat alebo ak deti velmi chces mat najdi si mladsieho(o dve dekady mladsieho)

@fairyy Presne, uz to citam : je to nervak, krici na decko, ked place, nepomaha, vraj je unaveny z prace, penazi tiez vela nedonesie ...
ALEBO
ked mal maly 3 mesiace, odisiel od nas, ze som nechopna a neviem sa o decko postarat, vsade neporiadok, nenavarene, poslite mi 150 na najomne.

anonym_a04651
Včera o 11:41

To by malo byť premyslené od začiatku je medzi vami veľmi veľký vekový rozdiel a on Zachvilu na dôchodku.Premysli si či chceš aby sa bohužiaľ v dnešnej dobe dožil jeho maturity trebárs

dagas
Včera o 11:53

Absolutne nie.Myslíš že bude mať energiu a chuť byť naozaj otcom a venovať sa deťom ? Alebo si to odserieš celé sama?

tiezjedna
Včera o 12:04
@anonym_a9ea49

@tiezjedna teba sa niekto na niečo pýtal ? Sliepočka čo ta nahnevalo ? Trafila som 😀

@anonym_a9ea49 joj, ty si jednoduchá😉 trafená hus zagágala, že?😎

marsmykkok
Včera o 12:26
@patrike

Tu aj ako muz podporim nie vyslovene zlatokopecky, ale pohlad zamerany na zabezpecenie dietata do buducnosti a celkovu perspektivu :
v takom veku moze mat pan kedykolvek vazne zdravotne problemy a skonci na PN, ty budes tehotna alebo s deckom doma a podla popisu uspory nema, byvanie nema. Sex ta bavi ? Lebo v jeho veku, testosteron ide postupne dole a aj ked bude urologicky ok, potom to pojde len dole a zvacsena prostata, bud raz mesacne alebo s viagrou. Ty budes akurat pri najvacsjej chuti, co s tym ?
Ked sme pri zdravi, pocitas s verziou : decko pubertak a manzel / partner tazko chory, nevrly, zafrflany stary pan ?

@patrike Súhlasím, len nechápem tých mužov starých-skrachovancov zväčša škaredých, bezmajetných čo poľujú na ženy o generáciu nižšie. To majú tak vysoké ego alebo sú tak hlúpi že si myslia že sa mladé o nich potrhajú?

patrike
Včera o 12:31
@marsmykkok

@patrike Súhlasím, len nechápem tých mužov starých-skrachovancov zväčša škaredých, bezmajetných čo poľujú na ženy o generáciu nižšie. To majú tak vysoké ego alebo sú tak hlúpi že si myslia že sa mladé o nich potrhajú?

@marsmykkok Ved tu mas nazorny priklad, ze to funguje a partnerku ma, kym mnohi aj mladsi nie. Ti muzi ich neznasilnuju a nemaju doma na retazi, skor sa pytaj tych mladych zien, preco. Za mna to tipujem na problemovu rodinu a najma otca.

anonym_511778
Včera o 12:34

@anonym_autor vek je len číslo. Ale na to že má 50 a nemá nič svoje a ani našetrené a doteraz nemal vztah kde by mu zena dala dieťa je divne. Pre mna by toto všetko bola veľká stopka a hľadala by som v iných vodách.
Si mlada a hlúpa zrejme a jemu to len vyhovuje aby si udržal za každú cenu.

anonym_511778
Včera o 12:35
@marsmykkok

@marsmykkok tu ide o ti že tie mladé si take hlúpe a nechajú si nakecat blbosti.

anonym_a9ea49
Včera o 12:47
@tiezjedna

@anonym_a9ea49 joj, ty si jednoduchá😉 trafená hus zagágala, že?😎

@tiezjedna ano zagágala si ako prvá na niečo čo sa ta netýkalo ty hlupaňa 🤦🏼‍♀️ pekný deň 😉

tiezjedna
Včera o 12:52
@anonym_a9ea49

@tiezjedna ano zagágala si ako prvá na niečo čo sa ta netýkalo ty hlupaňa 🤦🏼‍♀️ pekný deň 😉

@anonym_a9ea49 daj si obklad a choď dedovi vymeniť plienku😎

anonym_ae02ef
Včera o 12:54

@anonym_autor Prepač s 50 tnikom šetriš na garsonku a on chce dieťa....A na čo? Najdi si takeho co ma aspon byvanie.

anonym_a9ea49
Včera o 12:55
@tiezjedna

@anonym_a9ea49 daj si obklad a choď dedovi vymeniť plienku😎

@tiezjedna tlieskam tvojmu IQ ktoré prerazilo aj pivnicu naozaj 🙂

tiezjedna
Včera o 13:00
@anonym_a9ea49

@tiezjedna tlieskam tvojmu IQ ktoré prerazilo aj pivnicu naozaj 🙂

@anonym_a9ea49 musela som sa prispôsobiť tvojej úrvoni, aby si rozumela 😉

anonym_a9ea49
Včera o 13:01
@tiezjedna

@anonym_a9ea49 musela som sa prispôsobiť tvojej úrvoni, aby si rozumela 😉

@tiezjedna Tam máš ešte ďaleko 😊

tilly
Včera o 13:01

Takto si predstavujem 50tnika, s ktorým by som bola ochotná mať dieťa 😂😂

tiezjedna
Včera o 13:03
@anonym_a9ea49

@tiezjedna Tam máš ešte ďaleko 😊

@anonym_a9ea49 áno, áno, pokojne si to mysli.... podľa tvojich komentárov sme si obraz urobili všetci👍

tilly
Včera o 13:04

A takto toho autorkinho 😂

luccys
Včera o 13:04
@tilly

Takto si predstavujem 50tnika, s ktorým by som bola ochotná mať dieťa 😂😂

@tilly To asi viaceré 😃😄