Dilema medzi minulosťou a prítomným vzťahom
Ahojte, moja kamarátka ma takú dilemu. Pred pár rokmi chodila s jedným chlapcom. Rozišli sa, boli spolu 2 a pol roka. Upodozrieval ju že mala niečo s jeho bratom. Potom si našla ďalšieho, sú spolu pomaly 6 rokov. Ale zrazu si jej bývalý na ňu spomenul a tak jej napísal. Hovorila som jej že nech ho nechá už tak, ale no nevie ho nechať ísť, odvtedy čo jej napísal mysli na neho. Toho terajšieho miluje, ale niekedy ma pocit ako keby to už bolo u konca. Nechce ho stratiť ani sa rozísť, len že uz sa veľmi zamýšľa čo ma robiť. Je z toho taká smutná a nešťastná že mu ubližuje. Aký máte názor? Alebo skúsenosť?
@veronika342948 ex zablokovat a odstrihnut sa, naco sa rypat v niecom co uz nie je a este s takym dementom co upodozrieva vlastnu partnerku ze ma nieco s jeho bratom
@oceanahory tiez som jej hovorila aby si prevetrala hlavu a musí vedieť ona sama čo chce. Kamarátka sa ma spýtala že či by som sa nespytala tu a ja že prečo nie.
@taktotedanie tiež som hovorila, celý čas nevedela o ňom nič a zrazu jej napíše a už ma pomotanu hlavu. Myslite že môže ešte k nemu niečo cítiť?
@veronika342948 bola by hlupa

@veronika342948 Kamaratka by mala nejaku chvilu byt sama bez vztahu, kedze je ocividne nejaka zmatana a sama nevie co chce resp. hrnie sa z jedneho nefunkcneho vztahu do druheho 🤷. A na druhej strane, myslim, ze je to jej zivot a jej rozhodnutia...ty jej mozes byt oporou, poradit v pripade ak si od teba radu pyta, ale na co to vlastne zbytocne rozoberas na diskusnom fore?