Divné reakcie známej
Zeny stretla som znamu na ulici s muzom a detmi isli kocikovat. Syn je rovesnik mojej dcerky. Pozname sa zo sidliska chldime na prechazdky a vedieme zbezne debaty. Zarazilo ma ako sme sa stretli ona sa oytala ze co varime a kedy ide mala spat. Zmienila som sa ze mame obdobie ze dcerka spi prinas prelezie z postielky k nam. Ona bola ticho a muz nato: ved aj nas bol dnes v noci prinas a ona nanho sa osopila ze: nic strasne raz bol prinas a potom zas ticho s jej muz: ze a potom bol aj druhykrat nie,? Ona nanho vratednym pohladom kukla a prikyvla. Ja sa len zamyslam akoze ona taki tske veci? Preco? Ved co budem chvalit dieta ze je dokonale ked nieje? Aj nespi nikedy aj vystraja tomozaj v rak beznych veciach sa uz klame? A zarazilo ma ze oreco muz sa jej nezastal a nebol ticho? Totalne ju strapnil predomnou. Len sa zamyslam ze preco nebol ticho nepochopila som
Som jedina, co jej unikla pointa tohto megaproblemu?
Ja fakt vobec netusim, co tymto chcel basnik povedat 🤷♀️
@anonym_autor tiež mám takého známeho čo nikdy nepovedal že ich dcéra musela chodiť na cvičenie lebo bola motoricky pozadu, že skončila v nemocnici, že sa boji cudzích ľudí, že ešte nechodi atd…len samé chvály čo vie a klamstvá o tom ako v 2 rokoch chodí na angličtinu (pritom nechodila) 😀 pripisujeme to veľmi nízkemu sebahodnoteniu a ze chce byt “niekto” aspoň cez dieťa.
@really8 kde inde dostaneš otázku skutočne na všetko ak nie tu? 😅
@sevrin ano mas pravdu. Je to tu fascinujuce miesto. Ja sa divim ze sa este o nom nevyucuje na nejakch psychologickych odboroch.
Inak zrovna vcera som rozmyslala nad niektorymi autormi prispevkov. Citala som clanok o zemeguli kde sa pisalo ze priblizne kazdych 100 000 rokov zem meni drahu akou obieha okolo slnka. Toto zistili fyzici a vedci uz na zaciatku 20 storocia. V roku 191X. V case ked sa viedli vojny na konoch a mali sme cisara. O vyse sto rokov kedy dokazeme robit operacie v maternici, mame tu umelu inteligenciu a xy dalsich vymozenosti su ludia, ktori nevedia spocitat ciarky na teste, riesia ci mozu toffife v tehotenstve a co robit ked dieta oblizlo kamen.
@anonym_autor prečo klame tvoja známa? No prečo asi. Dnes chce byť väčšina žien za chrumkavu, najlepšiu, bezchybnú, bezproblémovú, a co ja viem aká ešte. Ukazovať sa v tom najlepšom svetle pred každým, a ani za svet neprizná žiadnu svoju chybu. Tak preto.

@sevrin som no. Je pravda ze dnes modry konik zastava funkciu manzela aj kamosky. Ale popravde ked citam tieto problemy aby sa nedivim ze sa tieto osoby nemaju komu zverit. Kto by toto chcel pocuvat a riesit
@really8 kde inde dostaneš otázku skutočne na všetko ak nie tu? 😅