icon

Divné reakcie známej

Včera o 05:46

Zeny stretla som znamu na ulici s muzom a detmi isli kocikovat. Syn je rovesnik mojej dcerky. Pozname sa zo sidliska chldime na prechazdky a vedieme zbezne debaty. Zarazilo ma ako sme sa stretli ona sa oytala ze co varime a kedy ide mala spat. Zmienila som sa ze mame obdobie ze dcerka spi prinas prelezie z postielky k nam. Ona bola ticho a muz nato: ved aj nas bol dnes v noci prinas a ona nanho sa osopila ze: nic strasne raz bol prinas a potom zas ticho s jej muz: ze a potom bol aj druhykrat nie,? Ona nanho vratednym pohladom kukla a prikyvla. Ja sa len zamyslam akoze ona taki tske veci? Preco? Ved co budem chvalit dieta ze je dokonale ked nieje? Aj nespi nikedy aj vystraja tomozaj v rak beznych veciach sa uz klame? A zarazilo ma ze oreco muz sa jej nezastal a nebol ticho? Totalne ju strapnil predomnou. Len sa zamyslam ze preco nebol ticho nepochopila som

Strana
z2
ivik4
Včera o 05:51

Lebo je to muz a neriesi take somariny , normalne to povedal ako hoc co ine. Ja sa cudujem Tebe ze toto riesis na nete

galganka
Včera o 05:51

podľa mňa sa moc zamýšľaš...

anonym_5b190c
Včera o 05:52

@anonym_autor nerieš. Nevieš, nepoznáš situáciu domu, nepoznáš momentálnu atmosféru, povahy ľudí... V podstate sú to blbosti, ktoré nestoja za zamýšľanie sa.

dadis
Včera o 05:58

O ciarkach si pocula?

aniele
Včera o 05:59

V čom sa jej mal zastať? Krivdil jej niekto? Možno bol len pravdovravný. Nestrápnil ju on, ona to stihla sama.

ivett1
Včera o 06:12

nezamýšľaj sa...je to muž a chcel sa silou mocou zapojiť do diskusie...😁

really8
Včera o 06:16

@anonym_autor ja sa neprestavam divit ale kraviny dokazu ludia riesit a este to aj capnut na net. Strasne chudobny zivot mas popracuj na tom.

autor
Včera o 06:18
@really8

@anonym_autor ja sa neprestavam divit ale kraviny dokazu ludia riesit a este to aj capnut na net. Strasne chudobny zivot mas popracuj na tom.

@really8 ja sa neprestavam divit aky masch chudobny zivot ty ked taku kravinu vobec komentujes

laskonka_lasky
Včera o 06:33

Autorka uznaj ze riesis s prepacenim kktiny😀..

anonym_78a60b
Včera o 06:34

🙂 wtf

anonym_889ee7
Včera o 06:39

A moze to byt aj tak, ze ten muz ju podpichoval ironicky. Co my vieme akym tonom to povedal? Mozno praveze ten muz trva na tom, aby dieta bolo v postielke a zena ho pocuva a poslucha, lebo inak jej znada, ze preco to dietatu dovoli. A srdce jej krvaca, ze dieta place a chce byt pri nej a nemoze, lebo muz na nu vytvara tlak, ze ma byt v postielke. Kedze to bolo take weird, myslela by som si ja osobne napriklad toto. Ked sa zena sprava tak neisto a cudne v spolocnosti svojho muza - preco to nikto nevidi a nechape, ze on nie je sladky vonavy kolacik, ale najcastejsie narcisticky pako? Ktory drzi svoju zenu citovo na retiazke a ona poslucha kazde jeho, aj blbe, prianie?

luccys
Včera o 06:55

Chcem mat taketo problemy...juj to by bol krasny zivot.

malaopicka
Včera o 06:56

Pre Kristove rany. A pre toto muži vypúšťajú väčšinu debát jedným uchom dnu a druhým von. Takú sprostosť riešiť, vôbec sa nad tým zamýšľať, analyzovať a ešte sa zarážať nad niekoho reakciami. Toto je taká debata len aby bola, ani ja ako žena by som ju nepočúvala a len by to cezomňa preletelo. Na tomto vidieť ako dobre sa ako populácia máme, keď ostáva energia na takéto hlúposti.

tatiana288
Včera o 07:08

Normálne ťa obdivujem, že máš v hlave priestor na riešenie takýchto banalít. Jej muž sa zrejme nezamýšľal nad takýmito kravinami a normálne opísal situáciu ako bola, hotovo, nemal v úmysle ju strápniť.

petamich
Včera o 07:10

A ze sa doma hadaju za to, ze dieta lezie k nim alebo zeby ona chcela aby spalo s nimi a muz nechce a preto takto na seba reagovali, to ti nenapadlo? A nevidim na tom nic, ze by ju strapnil...ani ze ona chcela klamat. Zvlastne, ze prave toto sa ti s tym spojilo.

osky
Včera o 07:19

Muzi su spontanni...povedia aj to,co nemusia🙂
My zeny zasa chceme aj cosi zaokryt..ale nech pucis na neho oci ako chces,on nepochopi,ue uz nema nic hovorit...prave naopak 😅
A zena sa dostala do takejto situacie....
Akurat ze ozaj nechapem,preco prave tato informacia- ze syn s nimi spal,jej tak vadila.

anonym_0924b5
Včera o 07:21

@anonym_autor kolko rokov majú vaše dcérky a synčekovia? No počkaj, keď tí vaši výrastkovia budú starší, tak tam toho budeeee, toto sú čisté hovadiny, čo riešiš, bude to šťavnatejšie časom, neboj, takáto nuda nebude kto spinuškal a kto nespinuškal😀

katkaseiner
Včera o 07:37

Ono asi kazdy rodic vychovava inak, niekomu nevadi ked dieta je v manzelskej posteli, niekomu ano. My sme sa rozhodli s muzom ze nebude. Ale zivot to zmenil a kym sa dcera vela kojila, ja vycerpana, spala s nami - muzovi sa nepacilo ale nic nehovoril. Ked vsak mala zacala putovat po posteli tak sa uz ozval. Proste sa moze stat kludne nechcena katastrofa, prilahne v spánku dieta z vycerpania...Tak sme kúpili vacsiu detsku postel, pritlacili ju vedla nasej a dala som medzi nas vankus na kojenie. Kym sa pricucla , bola som blizko, prestala, prevalila som sa na druhu stranu a spala som vo vlastnej posteli bez toho za by mala kohokoľvek priestorovo limitovala, resp. by sa čokoľvek mohlo stat

anonym_d87a91
Včera o 07:38

@anonym_autor mňa zaráža, že sa niekto dokáže zamýšľať nad takýmito idiotinami 🤦🏻‍♀️ Teba stretnúť tiež asi bude radosť.

anonym_7d275e
Včera o 07:57

No to bol ozaj trapas storocia, ze sa decko pride pomojkat k nim... Kralovne banalit obidve a ja tretia, ze to tu komentujem🍄

sweet20
Včera o 08:04

Ja som nepochopila ten prispevok.. neviem co chcel autor povedat 😀

monro
Včera o 08:43

A čo akože je problém?

dadis
Včera o 08:50

Mne napadlo ako to bolo. Oni dvaja mali sex, ked dieta spalo s nimi v posteli. Zena sa nevedela uvolnit, lebo sa bala, ze dieta sa zobudi. A mali ho rovno 2x.. zena bola v krci, lebo mala pocit, ze jej podpichovacny manzel to pred vami naznaci. A on naznacil 😅, len vy ste nepochopili. Alebo ja 🤣🤣🤣

biba_18
Včera o 08:50

@anonym_889ee7 tiež som mala takýto pocit - skôr že jemu sa to nepáči že dieťa chodí k nim do postele ... a vie že ona vonku o tom ani nemukne ...

anonym_0a4aba
Včera o 08:53

Toto je uz fakt koneeeec🤦‍♀️

autor
Včera o 09:22
@osky

Muzi su spontanni...povedia aj to,co nemusia🙂
My zeny zasa chceme aj cosi zaokryt..ale nech pucis na neho oci ako chces,on nepochopi,ue uz nema nic hovorit...prave naopak 😅
A zena sa dostala do takejto situacie....
Akurat ze ozaj nechapem,preco prave tato informacia- ze syn s nimi spal,jej tak vadila.

@osky neviem ani ja asi nechcela priznat ze aj jej syn v noci vystraja.. klame v prkotinach a kolko x povienze aj zje cely obed atd no uz neverim

autor
Včera o 09:23
@anonym_0924b5

@anonym_autor kolko rokov majú vaše dcérky a synčekovia? No počkaj, keď tí vaši výrastkovia budú starší, tak tam toho budeeee, toto sú čisté hovadiny, čo riešiš, bude to šťavnatejšie časom, neboj, takáto nuda nebude kto spinuškal a kto nespinuškal😀

@anonym_0924b5 no a este nastupuju spolu do skolk dufam ze nebudu v tej istej triede

januska12323
Včera o 09:41

Riešiš hovadiny, ja by som do konca prechádzky zabudla o čom sme sa vôbec bavili.

sevrin
Včera o 10:42
@really8

@really8 si na modrom koníku? Si!

really8
Včera o 11:00
@sevrin

@really8 si na modrom koníku? Si!

@sevrin som no. Je pravda ze dnes modry konik zastava funkciu manzela aj kamosky. Ale popravde ked citam tieto problemy aby sa nedivim ze sa tieto osoby nemaju komu zverit. Kto by toto chcel pocuvat a riesit

Strana
z2