Divné reakcie známej
Zeny stretla som znamu na ulici s muzom a detmi isli kocikovat. Syn je rovesnik mojej dcerky. Pozname sa zo sidliska chldime na prechazdky a vedieme zbezne debaty. Zarazilo ma ako sme sa stretli ona sa oytala ze co varime a kedy ide mala spat. Zmienila som sa ze mame obdobie ze dcerka spi prinas prelezie z postielky k nam. Ona bola ticho a muz nato: ved aj nas bol dnes v noci prinas a ona nanho sa osopila ze: nic strasne raz bol prinas a potom zas ticho s jej muz: ze a potom bol aj druhykrat nie,? Ona nanho vratednym pohladom kukla a prikyvla. Ja sa len zamyslam akoze ona taki tske veci? Preco? Ved co budem chvalit dieta ze je dokonale ked nieje? Aj nespi nikedy aj vystraja tomozaj v rak beznych veciach sa uz klame? A zarazilo ma ze oreco muz sa jej nezastal a nebol ticho? Totalne ju strapnil predomnou. Len sa zamyslam ze preco nebol ticho nepochopila som
podľa mňa sa moc zamýšľaš...
@anonym_autor nerieš. Nevieš, nepoznáš situáciu domu, nepoznáš momentálnu atmosféru, povahy ľudí... V podstate sú to blbosti, ktoré nestoja za zamýšľanie sa.
O ciarkach si pocula?
V čom sa jej mal zastať? Krivdil jej niekto? Možno bol len pravdovravný. Nestrápnil ju on, ona to stihla sama.
nezamýšľaj sa...je to muž a chcel sa silou mocou zapojiť do diskusie...😁
@anonym_autor ja sa neprestavam divit ale kraviny dokazu ludia riesit a este to aj capnut na net. Strasne chudobny zivot mas popracuj na tom.
@anonym_autor ja sa neprestavam divit ale kraviny dokazu ludia riesit a este to aj capnut na net. Strasne chudobny zivot mas popracuj na tom.
@really8 ja sa neprestavam divit aky masch chudobny zivot ty ked taku kravinu vobec komentujes
Autorka uznaj ze riesis s prepacenim kktiny😀..
🙂 wtf
A moze to byt aj tak, ze ten muz ju podpichoval ironicky. Co my vieme akym tonom to povedal? Mozno praveze ten muz trva na tom, aby dieta bolo v postielke a zena ho pocuva a poslucha, lebo inak jej znada, ze preco to dietatu dovoli. A srdce jej krvaca, ze dieta place a chce byt pri nej a nemoze, lebo muz na nu vytvara tlak, ze ma byt v postielke. Kedze to bolo take weird, myslela by som si ja osobne napriklad toto. Ked sa zena sprava tak neisto a cudne v spolocnosti svojho muza - preco to nikto nevidi a nechape, ze on nie je sladky vonavy kolacik, ale najcastejsie narcisticky pako? Ktory drzi svoju zenu citovo na retiazke a ona poslucha kazde jeho, aj blbe, prianie?
Chcem mat taketo problemy...juj to by bol krasny zivot.
Pre Kristove rany. A pre toto muži vypúšťajú väčšinu debát jedným uchom dnu a druhým von. Takú sprostosť riešiť, vôbec sa nad tým zamýšľať, analyzovať a ešte sa zarážať nad niekoho reakciami. Toto je taká debata len aby bola, ani ja ako žena by som ju nepočúvala a len by to cezomňa preletelo. Na tomto vidieť ako dobre sa ako populácia máme, keď ostáva energia na takéto hlúposti.
Normálne ťa obdivujem, že máš v hlave priestor na riešenie takýchto banalít. Jej muž sa zrejme nezamýšľal nad takýmito kravinami a normálne opísal situáciu ako bola, hotovo, nemal v úmysle ju strápniť.
A ze sa doma hadaju za to, ze dieta lezie k nim alebo zeby ona chcela aby spalo s nimi a muz nechce a preto takto na seba reagovali, to ti nenapadlo? A nevidim na tom nic, ze by ju strapnil...ani ze ona chcela klamat. Zvlastne, ze prave toto sa ti s tym spojilo.
Muzi su spontanni...povedia aj to,co nemusia🙂
My zeny zasa chceme aj cosi zaokryt..ale nech pucis na neho oci ako chces,on nepochopi,ue uz nema nic hovorit...prave naopak 😅
A zena sa dostala do takejto situacie....
Akurat ze ozaj nechapem,preco prave tato informacia- ze syn s nimi spal,jej tak vadila.
@anonym_autor kolko rokov majú vaše dcérky a synčekovia? No počkaj, keď tí vaši výrastkovia budú starší, tak tam toho budeeee, toto sú čisté hovadiny, čo riešiš, bude to šťavnatejšie časom, neboj, takáto nuda nebude kto spinuškal a kto nespinuškal😀
Ono asi kazdy rodic vychovava inak, niekomu nevadi ked dieta je v manzelskej posteli, niekomu ano. My sme sa rozhodli s muzom ze nebude. Ale zivot to zmenil a kym sa dcera vela kojila, ja vycerpana, spala s nami - muzovi sa nepacilo ale nic nehovoril. Ked vsak mala zacala putovat po posteli tak sa uz ozval. Proste sa moze stat kludne nechcena katastrofa, prilahne v spánku dieta z vycerpania...Tak sme kúpili vacsiu detsku postel, pritlacili ju vedla nasej a dala som medzi nas vankus na kojenie. Kym sa pricucla , bola som blizko, prestala, prevalila som sa na druhu stranu a spala som vo vlastnej posteli bez toho za by mala kohokoľvek priestorovo limitovala, resp. by sa čokoľvek mohlo stat
@anonym_autor mňa zaráža, že sa niekto dokáže zamýšľať nad takýmito idiotinami 🤦🏻♀️ Teba stretnúť tiež asi bude radosť.
No to bol ozaj trapas storocia, ze sa decko pride pomojkat k nim... Kralovne banalit obidve a ja tretia, ze to tu komentujem🍄
Ja som nepochopila ten prispevok.. neviem co chcel autor povedat 😀
A čo akože je problém?
Mne napadlo ako to bolo. Oni dvaja mali sex, ked dieta spalo s nimi v posteli. Zena sa nevedela uvolnit, lebo sa bala, ze dieta sa zobudi. A mali ho rovno 2x.. zena bola v krci, lebo mala pocit, ze jej podpichovacny manzel to pred vami naznaci. A on naznacil 😅, len vy ste nepochopili. Alebo ja 🤣🤣🤣
@anonym_889ee7 tiež som mala takýto pocit - skôr že jemu sa to nepáči že dieťa chodí k nim do postele ... a vie že ona vonku o tom ani nemukne ...
Toto je uz fakt koneeeec🤦♀️
Muzi su spontanni...povedia aj to,co nemusia🙂
My zeny zasa chceme aj cosi zaokryt..ale nech pucis na neho oci ako chces,on nepochopi,ue uz nema nic hovorit...prave naopak 😅
A zena sa dostala do takejto situacie....
Akurat ze ozaj nechapem,preco prave tato informacia- ze syn s nimi spal,jej tak vadila.
@osky neviem ani ja asi nechcela priznat ze aj jej syn v noci vystraja.. klame v prkotinach a kolko x povienze aj zje cely obed atd no uz neverim
@anonym_autor kolko rokov majú vaše dcérky a synčekovia? No počkaj, keď tí vaši výrastkovia budú starší, tak tam toho budeeee, toto sú čisté hovadiny, čo riešiš, bude to šťavnatejšie časom, neboj, takáto nuda nebude kto spinuškal a kto nespinuškal😀
@anonym_0924b5 no a este nastupuju spolu do skolk dufam ze nebudu v tej istej triede
Riešiš hovadiny, ja by som do konca prechádzky zabudla o čom sme sa vôbec bavili.

Lebo je to muz a neriesi take somariny , normalne to povedal ako hoc co ine. Ja sa cudujem Tebe ze toto riesis na nete