Dlhodobý vzťah so ženatým mužom
Ahojte dievčatá. Píšem sem prvýkrát. Ani neviem prečo, možno len potrebujem počuť aka som hlúpa, možno vidieť že v tom nie som sama, možno len otvoriť oči.
Zamilovala som sa pred dvoma rokmi (po tom co sme boli pol roka kamaráti a dobijal ma) žiaľ do ženatého muža, ktorý mal nefungujuce manželstvo. Prvý rok bol krásny, stále bol so mnou , cítila som že niečo plánuje, a proste bolo to ako v rozprávke. Verila som mu, že sa rozvedie len stále mi tvrdil, že to nejde tak ľahko lebo majú s manželkou úspešnú firmu a malé dieťa.
Stále s nimi žil, chodili spolu na dovolenky, riešili s manželkou firmu a ja precitla a zistila že som vlastne len v úlohe milenky. Cítila som, že aj napriek tomu co mi hovorí, že činy sú iné a s manželkou sa nedozvedie. Miloval ma: to som vedela , cítila, videla ale peniaze miloval viac, stale mi opakoval žepride o syna a majetky ked sa rozvedie ...... takto sme ešte potiahli skoro rok. Ja som si sľúbila že druhé Vianoce už trpieť nebudem. No aj tak ma nejako dokázal zmanipulovať a sladkými rečami presvedčiť že sa to vyrieši a tak som trpela. On doma s rodinkou a ja doma sama. Po novom roku sme sa dohodli že už nebudeme nič riešiť a budeme si užívať dni kedy sa nám bude dať a na nič tlačiť nebudeme. Ale ja tak neviem žiť. Neviem žiť vedla muza ktorého milujem a jeho manželky. Nedokážem to, veľmi to boli.
A keď sme mali pred mesiacom úprimný rozhovor tak mi povedal, že vďaka mne sa im manželstvo zlepšilo. Lebo ja mu dávam všetko čo mu v ňom chýbalo. Nechce nič od manželky, domov chodí kľudný a tak sú obaja spokojný, len ja nie...nie som vzťahový poradca. Som úspešná zena (po 30ke) , ktorá sa žiaľ zamilovala do nesprávneho chlapa. Dievčatá, strašne trpím, neviem spávať, neviem sa od neho odlučiť, stále keď mi zavolá ja priletím a splním mu všetko čo chce, pritom keď od neho odchádzam strašne pocity mám. Čo mám robiť? Zažili ste už niektorá tak silnú nešťastnú lásku? Dá sa vôbec fungovať tak, že budem žiť vedla chlapa ktorého milujem a pozerať sa ako je s inou ? Dá sa neplakať a netrápiť sa ? Ja som bola v stále v zivote silná a nad vecou ale toto ma za tie 2 roky tak zlomilo že už nespoznavam samu seba.
@sova7 tak jasne, nech si najskôr vyrieši svoje nefungujúce a potom nech hľadá ďalej. Veď čo nefunguje, to vyhodim.
Nefungujúce manželstva sú bežné. Aj my sme mali také. Ale milenka nám ho napravila 😃 po prevaleni nevery som prežívala peklo na zemi ale uvedomila som si ze manžela ľúbim. Manžel mal milenecky vzťah kde bola aj láska nebeská. Ale musím povedať že na milenku veľmi rýchlo zabudol, az som sa divila ze ako je to možné. Ona mu aj vypisovala ale on ju ignoroval. No bol ozaj veľmi štastny a aj je ze mame ozaj fungujúcu rodinu ako ma byť. A doteraz to tak je. Kamarátka ktorej som to povedala sa ma pýtala ci sa mi nehnusi. Nie, nehnusil sa mi. Je to môj manžel ale nie je to môj majetok. A citom nerozkazes. Potrebovala som dostať po papuli lebo som ho ignorovala odkedy sa nám narodili deti. Trvalo to roky. Takže autorka len ti chcem napísať ze zbytočne veríš ze opustí rodinu. A už vôbec nie keď ti sam povedal ze im to teraz klape.
@essteresster to mi je luto .hrozne co s nami chlapi dojazu urobit.musis sa od neho otrhnut uplne prerusit kontakt najlepsie ak by si nala kde odist prve mesiace kym to preboli .sama vies co chces sama vies co je spravne pre teba len tazky krok bolí
tak toto poznam z pohladu opacneho, ja som ta ktora ma "milenca" a dava mi to ten potrebny klud a pokoj do vztahu.
My sme to vyriesili tak,ze manzel o tom vie a mame nejaku formu polyamorie... s tym ze aj on moze mat znamost ci vztah...
teraz ma tu ukamenuju, ale je to takto pre vsetkch prinosne...
mame 3 deti, nemozzem len tak ujst...
@katariinam ak to tak vyhovuje všetkým stranám, resp. majú to všetky strany vydiskutované a vyjasnené tak je to Ok. Tu je ale autorka nešťastná, zúfalá a pánko ku v tom nešťastí podporuje tým, že jej tlači do hlavy kaleráby o tom ako ju miluje. A ona v svojej naivite mu to už roky žerie a dúfa a čaká že raz dá prednosť jej. Čo sa ale nikdy nestane.
Ja ta nebudem sudit ani sa osocovat. Tie panicky, ktore tak ukazuju prstom na milenku a dali by jej “par faciek” by si mali v prvom rade upratat svoju drahu polovicku. Bo z hladiska krestanskeho aj moralneho je to ON, kto podvadza. Btw ked na niekoho ukazujete prstom, tak dalsimi 3mi ukazujete same na seba
Autorka ukonci to s nim! Je to taky chrapun ze mi z neho vyskocila zila na krku. Vies kolko penazi by nechal v manzelskej poradni za tie 2r? S tebou to mal zadarminko aj sa asi u teba najedol a vyklepal, fuj to je 🍆. Utni to a povedz jeho zene, alebo posli vsetky konverzacie co ste si pisali a nakop ho do 🍑 aj ty. Alebo proste sa na neho proste 💩 a bud stastna bez neho - to je najlepsia odmena pre teba a najvacsi trest pre neho. Chrapun jeden! Fakt sa len trapis a bude to len a len horsie. Zena mu bud odpusti, alebo odide, ale to uz je medzi nimi. ONI 2ja su manzelia - rodina.
@slavkajurko asi ti pomastilo ego, ale zial toto vyhra veru nie je, holt nie kazdy ma hrdost, chlap si uzil a doma sa poskladala z lasky aj zena…vlastne my zeny si za niektore formy spravania mozeme same…
@darkswan nemusi byt vzdy nefungujuce manzelstvo. Moze to byt narocne obdobie, nevykomunikovane veci, nejaka kriza, ktoru nevedia rychlo zvladnut. A chlap namiesto toho aby sa to snazil riesit si najde matrac.
Ale zas su manzelstva, kde chlapovi zena neda, alebo si ho dlhodobo nevsima, no tak tie sa proste nemozu cudovat 🤷♀️. Kazdopadne, byt milenkou, bola by som presvedcena ze ak podvadza so mnou, bude aj mna s inou. A vacsinou to tak byva. Pridu do stereotypu a je vymalovane
@diaamax “panicky” preco? Lebo odsudime to, ze slecna sa vedome rozhodla chrapat so zenatym muzom a este sa tvarit ako chudatko? Ti to pride v pohode? Sak rob to teda aj ty😂 pardon ze nemam pre to pochopenie (narozdiel od teba ale to vypoveda o tebe). ja a vsetky normalne zmyslajuce to budeme dalej odsudzovat. Nie lutovat k*rvy, taketo spravanie “zien” je na hanbu sveta preboha…
Ano muz si nesie vacsci podiel viny on je ten otec rodiny, ale to nemeni nic na tom, ze autorka je matrac bez chrbtovej kosti a este sa pochvali. Muz tu nepisal prispevok, ak by hej, schytal by kritiku tiez.
Nemusim si nastastie nikoho upratovat, mna muz nepodviedol. A keby hej, poslem ho v momente kade lahsie.
@katariinam ja sa len opytam, ako to je medzi tebou a muzom. Prejavujete si lasku? Fungujete ako milujuci par? Alebo ste spolu ostali z nutnosti a paralelne vztahy riesia cele vase potreby intimity? Nechcem rypat, len ma to zaujalo. Ja sice nerozumi tomu, ze by som mala jedneho lubit a s inym spavat, ale tak kazdy to mame inak.
@lindusss2016 tak je to dost komplexne... aby to bolo pochopitelne, by som tu mala popisat cely priebeh nasho manzelstva .
Lasku si prejavujeme tak ako vzdy (on je taky menej kontaktny typ). Máme sa radi, a vieme sa dobre porozpravat, spolupraca funguje na vysokej urovni a vzajomne sa inspirujeme.....
No asi nebyt deti by sme isli prec od seba veru, aspon na chhvilu...... lenze ked mas 3 deti male,tak sa situacia meni. sme odkazani jeden na druheho.
A v posteli sme neni spokojni spolu-takze to riesime takto.
Aj pre mna to je divne a nezvycajne,ale momentalne to mame takto, a sme s ty mvsetci zucastneni ok.
@essteresster rozumiem tomu zamilovať sa do ženatého veď nejeden sa rozviedol, ALE tento sa nerozvedie a ešte je tak hlúpy, že ti povie, ze sa mu zlepšilo manželstvo.To mala byť posledná bodka
Rozid sa s ním stracas drahocenný čas na deti, rodinu, partnera....možno si čakala príliš dlho veď ťa to musí psychicky ubijat.Poucila si sa a život ide ďalej.Necakaj!!!moja spolužiačka tejto stratila 4 r a nakoniec je bez dieťaťa
@katariinam nesudim, len sa zamyslam, ako to mozu vnimat deti, ako to budu vnimat, ked vyrastu, atd. Prechovavas city k milencovi? On k tebe? Jemu to nevadi, ze sa vracias domov k muzovi? Nechcel by viac?
@predavamknihy 😆 milujem tieto sebaisté, suverénne nány. Vieš prd či ťa muž nepodviedol, to nevie nikto. Nikdy. A väčšinou také, čo to najviac vykrikujú...
@darkswan pomastilo ego? Ty vieš o čom rozprávas? Keby tu šlo o moje ego tak sa s ním rozvediem tak ako to robia niektorí lebo ich ego nepustí. Mne a aj jemu išlo o záchranu rodiny. A stalo to zato. Ale samozrejme ze mi budeš odpororovat lebo teba ego nepustí a musíš si dokázať ze ty máš pravdu
@lindusss2016 deti ok ;) aj on ma dieta.
Vsetci su ok, kazdemu to takto vyhovuje.
Detom viac vadi keby som frustrovana smutna a nasrata, ako som bola bez milenca, s manzelom ktory ma nechcel a nebola tam vasen...
@slavkajurko a on zachranoval rodinu, tym, ze sa vyspal s inou?asi mame iny pohlad na riesenie problemov, ale chapem, ze si to musis nejak ospravedlnit aby si s nim vedela fungovat
@darkswan áno, presne tým ju zachránil. Len toto pomohlo mne aby som sa spamätala.
@darkswan zbytočne sa tu so mnou natahujes a robíš zo mňa chuderu ktorá nemá hrdosť. Lebo presne takto to malo byt
autorka ma davno vela rokov, uz jej to taha na korculu, ale bude nadalej s debilom a kurevnikom a klamarom kym nacisto nezostarne nepriberie a uz ju ze fakt nikto chciet nebude, ale ok. Naivne veri, ze on zenu doma neposexuje a ze jeho jedina ona je jeho vyhradna milenka, no cisty vtip toto. Dava ti aspon nejake peniaze, podporuje ta, rozmaznava, plati najom alebo ta zoznamuje s vplyvnymi ludmi? Alebo si len mop na podlahu
@essteresster buď mu budeš robiť matrac, alebo pozbieras zbytky svojej hrdosti a čau, čo chceš počuť. On sa ukoji a ide domov k žene k dieťaťu a tvoria rodinu.
@domkakvet miluje svoju rodinu..... Aha a preto trávi čas a inou ženou,preto ubližuje svojej manželke. Toto sú také blbé reči,že až. Ak niekto miluje ,toto zaručene nerobí. Sladké reči,na oklamanie nepriateľa😄🙃.
@essteresster ahoj. Chcem ti povedať že ta chápem. Bola som v rovnakej pozícii, aj ako milenka a neskôr aj ako podvadzana manželka. V oboch prípadoch si vybrali rodinu. Môže byt do teba zaľúbený (áno, stáva sa to) ale vidíš že nie natoľko, aby ublížil svojej žene a svojmu dieťaťu. Ked si mal vybrať, ublížil radšej tebe. To ti nestačí aby si to ukončila? A to si naozaj myslíš že so svojou ženou 2 roky nespáva? Ved by musela byt na hlavu aby o tebe nevedela. Chodia spolu na dovolenky, presexujú tam cele noci, ver mi 🙂
Dobrovoľná trpiteľka. Reálne existuje psychologicky termín - vzťah založený na spasiteľskom základe. A nemusí ísť o manželku. Ty sa proste pre neho obetuješ a dávaš mu všetko, aby on mohol lepšie žiť a ty možno si aspoň zo začiatku dúfala, že tvoj život nadobudne nový význam a smer. A tá jeho veta: vďaka tebe sa mu zlepšilo manželstvo. Hovorí za všetko. On nemusí nič riešiť, jemu toto vyhovuje. Keď už ťa nenakoplo toto, aby si s ním spravila “cirkus” tak už asi nič.
@slavkajurko ahoj, pani veľká manželka, 😆😆😅🤣😂🤭🤭. Ja si nemyslím, ze tu pisateľka darkswan si niečo dokazovala. Ona ti sfleku napísala prirodzený jej názor, dokazujes si iba ty vo svojom živote, ze aj keď ideš a pojdeš zakazdým cez mŕtvoly, budeš nekonečne a šťastne vydatá, lebo tvoj osud je zachraňovať manželstvo a to i za cenu, že tvojho muža, ako aj predtým, tak i teraz a potom ( čítaš správne), uvidí i tvoja vlastná mať, i sused, i kolegyňa, i hocijaký tvoji známi, sa s nim pekne muchlovať a cudziu ženskú, ale nikto ti nič nepovie, lebo kazdý ta uz pozná, aká si záchranárka a tvoj muž tiez. A tak ked ho uvidia dalsí týzden niekde v muchlovaní s inou, uz budú vopred vsetci prítomní naucení, ze to sa práve vy zachranujete a vy sa riesite, za pomoci dotycnej , aktuálnej muchlenice 😁😄😃😀😅😆🤭🤪. Si ma neskutočne pobavila svojou, este vacsou sprostotou, nez do istej miery , ale nie naschvál, ukazala autorka, ktorá sa uz spamätala a hladá si pre seba nový a pravdivý život. Iba ty nám tu ukazujes a dokazujes svoje záchranárske umenie so slovami, ako si mala dostat po papuli a ze tak to malo byt a ze ty schovas ego, ked vás zachranujes po tom, ako vás zachráni manzel. No , holt, si ma pobavila, a vzdy som vedela, ze az takéto sprosté mozu aj byt. Len tak medzi nami, tvoj muz ta zachránil s císlom 15, na ktorú si prisla, ze to je tá záchranárska akcia, a teraz pri císle 18, si uz dáva pozor, na teba, aby si nezistila, ze sa tu nieco zachraňuje, ale okolie zabávate suprove, rovnako ako mňa a vsetci vas v tom nechávajú...... , lebo to uz pochopili, ze toto bude tá tvoja záchrana a netúzis po inej. 😆🤦♀️
@kassandra25 ptosim ta co riesis? Slavkajurko sa nepytala na tvoj nazor na jej situaciu, ona popisala ako to prebiehalo u nich. Nepotrebuje tvoju analyzu ani prognozu. Ona dosiahla co chcela a ide dalej, preco mas potrebu jej oznamovat ako zle sa rozhodla? Cisto jej zalezitost....
@liv1 no hej,byť milenkou a dostať sa do pozície manželky a byť v strachu,že má bude podvádzať .....a to akože pôvodná manželka nemá byť v strachu,že si pán manzel pri ďalšej kríze odbehne gule vyorazdnovat niekde inde a povedzme si,tých kriz v živote je viac než dosť. Takého chlapa dokáže rozkolisat aj rodičovské združenie🤣,minimálne si dôvod na ospravedlnenie bokovky nájde. A nech mi nikto netvrdí,že sa neverou lieči vzťah. To proste nie. Môže to byť nejaký skrat,áno,rozvod by som zaručene nepodporovala okamžite. Ale vzťah už proste nebude nikdy ako predtým. To sú proste keci. Ale inak fajn nápad .... Terapia -manzelska,nie manželská poradňa ,ale poriadna jeba...v špecializovanom centre. 🤣. Fuj,ale som vulgárna. Psychológovia prídu o ksefty a teda rapídne. Manželstva sa zachránia. Manžel si bude môcť verejné zasulozit inde a teda aj manželka,možno aj do štvorky. Freud by bol extra spokojný,že on to vždy tvrdí. Za všetkým hľadaj sex. 🤣

@personality ja len hovorim že nefungujuci vzťah je stará klasická výhovorka. Čudujem sa že na to ešte niekto naleti. A nech mu nefunguje čo chce chlapovi čo naháňa ženy a je zadaný funguje iba jedno a je to debil o ktorého neoprem ani bicykel