icon

Dlhodobý vzťah so ženatým mužom

essteresster
27. mar 2025

Ahojte dievčatá. Píšem sem prvýkrát. Ani neviem prečo, možno len potrebujem počuť aka som hlúpa, možno vidieť že v tom nie som sama, možno len otvoriť oči.
Zamilovala som sa pred dvoma rokmi (po tom co sme boli pol roka kamaráti a dobijal ma) žiaľ do ženatého muža, ktorý mal nefungujuce manželstvo. Prvý rok bol krásny, stále bol so mnou , cítila som že niečo plánuje, a proste bolo to ako v rozprávke. Verila som mu, že sa rozvedie len stále mi tvrdil, že to nejde tak ľahko lebo majú s manželkou úspešnú firmu a malé dieťa.
Stále s nimi žil, chodili spolu na dovolenky, riešili s manželkou firmu a ja precitla a zistila že som vlastne len v úlohe milenky. Cítila som, že aj napriek tomu co mi hovorí, že činy sú iné a s manželkou sa nedozvedie. Miloval ma: to som vedela , cítila, videla ale peniaze miloval viac, stale mi opakoval žepride o syna a majetky ked sa rozvedie ...... takto sme ešte potiahli skoro rok. Ja som si sľúbila že druhé Vianoce už trpieť nebudem. No aj tak ma nejako dokázal zmanipulovať a sladkými rečami presvedčiť že sa to vyrieši a tak som trpela. On doma s rodinkou a ja doma sama. Po novom roku sme sa dohodli že už nebudeme nič riešiť a budeme si užívať dni kedy sa nám bude dať a na nič tlačiť nebudeme. Ale ja tak neviem žiť. Neviem žiť vedla muza ktorého milujem a jeho manželky. Nedokážem to, veľmi to boli.
A keď sme mali pred mesiacom úprimný rozhovor tak mi povedal, že vďaka mne sa im manželstvo zlepšilo. Lebo ja mu dávam všetko čo mu v ňom chýbalo. Nechce nič od manželky, domov chodí kľudný a tak sú obaja spokojný, len ja nie...nie som vzťahový poradca. Som úspešná zena (po 30ke) , ktorá sa žiaľ zamilovala do nesprávneho chlapa. Dievčatá, strašne trpím, neviem spávať, neviem sa od neho odlučiť, stále keď mi zavolá ja priletím a splním mu všetko čo chce, pritom keď od neho odchádzam strašne pocity mám. Čo mám robiť? Zažili ste už niektorá tak silnú nešťastnú lásku? Dá sa vôbec fungovať tak, že budem žiť vedla chlapa ktorého milujem a pozerať sa ako je s inou ? Dá sa neplakať a netrápiť sa ? Ja som bola v stále v zivote silná a nad vecou ale toto ma za tie 2 roky tak zlomilo že už nespoznavam samu seba.

Strana
z4
slavkajurko
29. mar 2025

@kassandra25 😃😉

hopsas
29. mar 2025

@essteresster tak vďaka TEBE sa JEMU zlepšilo manželstvo?.ach. daj si facku a preber sa už

ismarela
29. mar 2025

@kassandra25 ty musíš byt nejaká opustená ohrdnutá ženská čo závidí iným keď si zachránia manželstvo 😅 si predstav stalo sa mi to iste čo @slavkajurko a som za to vďačná, nebyť milenky by sme sa s manželom nanovo nikdy nezblížili 😉

darkswan
29. mar 2025

@ismarela Nuz Staci si ta dat do vyhladavanie a az tak nad vecou nie si;)ale napisat, ze si vdacna za to, ze ta muz podviedol, je dost smutne, dospeli ludia, ktori si jeden druheho vazia a respektuju tie problemy riesia inak - on si vybral tu najjednoduchsiu cestu a zial tam mu to nevyslo a tak si mu ostala…a to nie je myslene v zlom, ja si myslim, ze kazda zena si proste zasluzi uprimny vztah, kde je milovana a respektovana….naozaj my veris, ze ked zas bude turbulentne obdobie nebude to riesit tak isto?

marca12
29. mar 2025

@essteresster Maj hrdost. Tak jemu sa zlepsilo manzelstvo na ukor tvojho trapenia. Keby ta skutocne miloval,odisiel by. Len ta klame. Chlap,ktory sa zalubi,je schopny opustit dom,peniaze,deti a odist s jednou igelitkou. Ukonci to s nim. Budes sa trapit par mesiacov po rozchode,poplaces si,posmutis a pojdes dalej. Ci sa chces spamatat v 40tke a precitnut ako ta obral o mladost,najlepsie roky,o moznost mat rodinu,deti. Ty nechces zazit normalny zivot? Zazit to,ze ta chlap neskryva,ale hrdo s tebou pojde von,pojdete na vylet,dovolenku,budete stastni. Nechapem,ze takymto chrapunom davate sancu. A v tomto by som bola hnusna a povedala o vsetkom jeho zene. Nech ma teda peknu atmosferu doma,taku,aku si zasluzi.

dm2
29. mar 2025

@slavkajurko je pekne, že veríš svojmu mužovi, že aj keď medzi ním a jeho milenkou bola láska, tak ju len tak odkopol a zabudol na ňu 😊 ale si si istá ze to je naozaj tak?
V okolí mam takýto prípad, pred skoro 4 rokmi to začalo, kamaratkin muž začal obletovať v robote inú mladšiu babu, doma žena a 2 deti, naoko ideálne manželstvo, kamoška v tom žila, že všetko je v poriadku, nehadali sa, všetko bolo ako ma byt, len začal robiť trochu viac nadčasov, viac chodiť po horách a sam na prechadzky, až po roku zistila ze ma milenku do ktorej sa blaznivo zamiloval, naoko to ukončil, časom sa ukázalo, že s ňou v tom pokračoval, len si dávali väčší pozor, lebo predtým ju bral aj na verejnosť a kopa ludi o nich vedela. Počas celej tej doby bol doma ako med, pozorný, staral sa o deti, boli na dovolenke, len akurát nevyhladával toľko blízkosť manželky, objatia, sex... A často odchádzal z domu kvôli rôznym vyhovorkam.
Po druhom zistení, že ich vzťah stále pokračuje, mu kamoška dala ultimátum, bud ona a deti alebo milenka. Vybral si rodinu...vraj. Často sa stretávame sme z jednej dediny a naše deti sú kamosi, nič nenasvedčovalo tomu, že ma stale mimomanželský pomer, pre ženu a deti by sa rozdal.
A včera som úplnou náhodou zahliadla jeho s tou istou milenkou sa muchlovat, on ma nevidel a teraz neviem co mam robiť. Otvoriť kamarátke oči, aj keď riskujem, že to otočí proti mne pretože v jej zmýšľani, že zla ta slobodna baba a nie jej manžel a verí ze on to už dávno ukončil.... Alebo sa nestarat..?
Jedine, čo mi z toho vyplýva je, že nikdy by som už nemohla veriť mužovi, ktorý sa do milenky zamiloval...

slavkajurko
29. mar 2025

@dm2 nebudem to tu už rozoberať lebo ma nebaví niekomu tu stále niečo dokazovať . Každý vzťah je iný, každý človek je iný. Ja si svojho manžela poznám, viem prečo to urobil, viem aká som bola. Trpel pri mne roky lebo som ľúbila len deti. On chcel odomna lásku, objatie, milovanie. Nedávala som mu nič z toho. Roky. Navrhoval mi manželskú poradňu x-krát. To co spravil bol trest pre mňa. Ale ak to spravi ešte raz, je koniec, lebo som sa zmenila, uvedomila som si to. Keď som mu po rokoch povedala ze ho ľúbim bol šťastný prešťastny. Teraz nám to klape a môže si tu písať každý co chce. Tie fantasmagorie co tu niektoré píšu o našom manželstve ma ozaj nebaví čítať. Len my vieme ako to medzi nami je.

monuska1352
29. mar 2025

@essteresster ja som myslela, že sprosté a naivne sú len mlade baby, ale vidím,že som sa mýlila už zena po 30 by mala mať troska rozumu, že zenaty sa nerozvedie nikdy!

zooeynka
29. mar 2025

@monuska1352 vela zematych sa rozviedlo kvoli milenke. A zalozilo novu rodinu. Nove deti.

dadis
29. mar 2025

@slavkajurko Fuuu, tak to si si fakt tu milienku zasluzila, takto hlupo si riskovala rozpad rodiny... ja som svojho muza nezanedbavala (skor on zanedbaval mna), ja som bola vzdy ta, co iniciovala vyznania, objatia, sex a predsa ma podviedol 🙂 Asi preto som mu uz viac nedokazala dat viac lasky..

dadis
29. mar 2025

@zooeynka Niekedy sa s tymi hlupakmi rozviedli ich zeny 😉

domkakvet
29. mar 2025

@maciatkolulu sladke reci na oklamanie nepriatela, tak tuto vetu by som skor nasmerovala na autorku.

kassandra25
29. mar 2025

@ismarela nechcem si to ani predstavit, nemusím nic, len raz zomrieť a tvoje dve blbé mozgové bunky s a nestrafili, nezachranujem si vztahy a manzelstvá za pomoci tretích osôb.

jozeffezoj
30. mar 2025

Proste ta využil.
Dostala si cenu za montované sa do inej rodiny.
A to co robi jej by robil aj tebe....

mandarinka555
31. mar 2025

@ukgirls Ty vieš...ozvala si sa, ako sa takých žien zastávaš, takže si presne ako ony...

ukgirls
31. mar 2025

@mandarinka555 od zatrpknutej zenskej ako ty je to len poklona..

arabela55
16. sep 2025

@essteresster veľa mileniek ešte vylepši vzťah doma,lebo ženatý muži doma nič nepovedia, k žene sa správajú ešte lepšie ako predtým, kupujú jej kvety všetko sú milý a väčšine sa vzťah ešte zlepší s manželkou a je im lepšie doma potom.

katkati
18. sep 2025
@arabela55

@essteresster veľa mileniek ešte vylepši vzťah doma,lebo ženatý muži doma nič nepovedia, k žene sa správajú ešte lepšie ako predtým, kupujú jej kvety všetko sú milý a väčšine sa vzťah ešte zlepší s manželkou a je im lepšie doma potom.

@arabela55 To nie je vylepšený vzťah. To je len sofistikované nehorázne klamstvo, ohrozovanie manželky nakazou, zbabelý strach, žeby prišiel o rodinu a užívanie si na úkor iných. Hnus oveľa horší, ako by sa správal k manželke zle, aspoň by sa mohla rozhodnúť, či chce pokračovať vo vzťahu s podvodníkom.

anonym_173ba9
7. okt 2025

Vzal tebe aj manželke toľko veľa. Je to hnusný sebec. Využíva vás obe. Jednoducho sviňa. Fakt dokážeš ľúbiť také hovädo?

hopsas
7. okt 2025

@essteresster tak ja ti teda rovno naložím, dobre?.každý ženatý muž čo si začne s inou ženou má nefungujúce manželstvo, už by si mohli aj niečo.lepsie vymyslieť. A ty sa spamätaj a daj si facku. Alebo rovno dve. Ak by chcel rodinu opustiť, spraví to uz dávno, ale tvoj milenec ti do očí povedal že si mu len pomohla vylepsit jeho manželstvo??? už sa konečne spamätaj. Ja úprimne ľutujem jeho manželku ale pre teba súcit nemám. Začala si si so ženatým mužom a navyše aj poriadnym debilom.

Strana
z4