icon

Dlhodobý vzťah so ženatým mužom

essteresster
27. mar 2025

Ahojte dievčatá. Píšem sem prvýkrát. Ani neviem prečo, možno len potrebujem počuť aka som hlúpa, možno vidieť že v tom nie som sama, možno len otvoriť oči.
Zamilovala som sa pred dvoma rokmi (po tom co sme boli pol roka kamaráti a dobijal ma) žiaľ do ženatého muža, ktorý mal nefungujuce manželstvo. Prvý rok bol krásny, stále bol so mnou , cítila som že niečo plánuje, a proste bolo to ako v rozprávke. Verila som mu, že sa rozvedie len stále mi tvrdil, že to nejde tak ľahko lebo majú s manželkou úspešnú firmu a malé dieťa.
Stále s nimi žil, chodili spolu na dovolenky, riešili s manželkou firmu a ja precitla a zistila že som vlastne len v úlohe milenky. Cítila som, že aj napriek tomu co mi hovorí, že činy sú iné a s manželkou sa nedozvedie. Miloval ma: to som vedela , cítila, videla ale peniaze miloval viac, stale mi opakoval žepride o syna a majetky ked sa rozvedie ...... takto sme ešte potiahli skoro rok. Ja som si sľúbila že druhé Vianoce už trpieť nebudem. No aj tak ma nejako dokázal zmanipulovať a sladkými rečami presvedčiť že sa to vyrieši a tak som trpela. On doma s rodinkou a ja doma sama. Po novom roku sme sa dohodli že už nebudeme nič riešiť a budeme si užívať dni kedy sa nám bude dať a na nič tlačiť nebudeme. Ale ja tak neviem žiť. Neviem žiť vedla muza ktorého milujem a jeho manželky. Nedokážem to, veľmi to boli.
A keď sme mali pred mesiacom úprimný rozhovor tak mi povedal, že vďaka mne sa im manželstvo zlepšilo. Lebo ja mu dávam všetko čo mu v ňom chýbalo. Nechce nič od manželky, domov chodí kľudný a tak sú obaja spokojný, len ja nie...nie som vzťahový poradca. Som úspešná zena (po 30ke) , ktorá sa žiaľ zamilovala do nesprávneho chlapa. Dievčatá, strašne trpím, neviem spávať, neviem sa od neho odlučiť, stále keď mi zavolá ja priletím a splním mu všetko čo chce, pritom keď od neho odchádzam strašne pocity mám. Čo mám robiť? Zažili ste už niektorá tak silnú nešťastnú lásku? Dá sa vôbec fungovať tak, že budem žiť vedla chlapa ktorého milujem a pozerať sa ako je s inou ? Dá sa neplakať a netrápiť sa ? Ja som bola v stále v zivote silná a nad vecou ale toto ma za tie 2 roky tak zlomilo že už nespoznavam samu seba.

Strana
z5
essteresster
autor
23. mar 2026
@enmery

@essteresster V prvom rade sa daj doporiadku. S týmto si to ťahala roky a ani 200 červených vlajok tebou nepohlo, silne pochybujem, že tvoj nový chlap bude ok, takéto ženy maju vzorec a a nedoriešene traumy ešte z detstva a preto si vždy vyberajú nefunkcne vzťahy a chlapov. Keby si bola taka silná a vyrovnaná, ani si s tým ženačom nezacnes a po prvom prusere ho kopnes do prdele. A to labilna nebolo myslené ako urážka. Asi som mala zvoliť iné slovo.

Veľa šťastia a drž sa.

@enmery Ďakujem za hodnotenie môjho nového chlapa 🤣
Pozri sa dávam si pozor aby som tie isté chyby neurobila, veľmi som sa zranila a popalila. Navštevujem terapeutku, dávam sa do kopy sama....jasné že to mnou pohlo a to je dobré.....lebo však za hlúposť sa trpí a inak by som sa nikdy nepoučila.

klaridka
24. mar 2026

Aj Ti to niečo pomohlo, keď si to povedala jeho manželke? Či si sa cítila až tak ohrdnuto, že si mala potrebu zvýšiť svoje ego týmto spôsobom? Pýtam sa čisto zo zaujímavosti, lebo teda, z Tvojej strany nebol tento počin viac ako určite z čistej lojálnosti voči tej žene.... však?

matkahelka
24. mar 2026

@essteresster tolka hrdost v tebe, ze si ten vztah ukoncila. aj na to si hrda, ze si o vasej afere musela hovorit jeho manzelke? chuderka, muselo to strasne boliet, byt 2 roky vzdy len ta druha v poradi. tym, ze si to povedala jeho manzelke si si chcela ulavit, ci vlastne pomstit sa- ze ked ho nemas ty, tak nech ho nema ani ona? ked si trpela ty, nech trpi aj ona? a na toto si hrda? tlieskame ti.

rachel36a
24. mar 2026
@essteresster

@anonym_db9ba7
No takto moja zlatá...keď už sa ideš do mňa navážať.
Ak narážaš na to že som sa do neho zaľúbila kvôli peniazom, mýliš sa. V živote som od neho nezobrala nič. Sama zarábam nadpriemerne a nepotrebujem almužnu od nikoho.
Ak tvrdíš, že manželka to nezistila ...myslíš sa zistila. Sama som jej to povedala a aj napriek tomu je s ním .....lebo peniaze 🤣. Nie ja som tá zlatokopka.
Vieš, viem že som robila zle a že má to ničilo ale pozbierala som v sebe kúsok hrdosti, vyšla s pravdou von a ukončila to nadobro. A poučila som sa z toho....
Možno som pre teba k..... Ale ja som naozaj úprimne hlúpo a naivné milovala.

@essteresster fu, mala som o tebe nízku mienku , že sa tahas so ženatým...ale po tomto si padla uplne na dno...uz ani topanky by som si o teba neobtrela....ohrdnuta milenka co sa chodí vyžalovať manželke...úplná spodina...fuj...

anonym_8cc10b
24. mar 2026

@essteresster tvoj rozchod s nim nebol dosledok uvedomenia si vlastnej sebahodnoty, ale uvedomenie si, ze si handra, kvoli ktorej manzelku a rodinu nikdy neopusti. Vobec ti neslo o to otvorit manzelke oci, ale ublizit jej za to, ze ona bola ta, ktoru si vybral. Dufaj, ze karma neexistuje, pretoze zeny ako ty, si nic dobre nezasluzia.

anonym_fffc70
24. mar 2026
@anonym_8cc10b

@essteresster tvoj rozchod s nim nebol dosledok uvedomenia si vlastnej sebahodnoty, ale uvedomenie si, ze si handra, kvoli ktorej manzelku a rodinu nikdy neopusti. Vobec ti neslo o to otvorit manzelke oci, ale ublizit jej za to, ze ona bola ta, ktoru si vybral. Dufaj, ze karma neexistuje, pretoze zeny ako ty, si nic dobre nezasluzia.

@anonym_8cc10b odsudit je lahke.. ale pochopit uz nie. Pozri.. priklad. Zena a muz. Obaja vo vztahu. Muz zenaty. Spoznali sa, zena sa rozisla s priatelom, muz sa rozviedol so zenou. A su spokojni.. nikdy nehovor nikdy. Nevies co sa moze v zivote stat.

anonym_8cc10b
24. mar 2026
@anonym_fffc70

@anonym_8cc10b odsudit je lahke.. ale pochopit uz nie. Pozri.. priklad. Zena a muz. Obaja vo vztahu. Muz zenaty. Spoznali sa, zena sa rozisla s priatelom, muz sa rozviedol so zenou. A su spokojni.. nikdy nehovor nikdy. Nevies co sa moze v zivote stat.

@anonym_fffc70 prosim ta, aky suvis ma tebou uvadzany priklad so situaciou autorky? Poukazujem na ubohost autorky, ako prvoplanovo a tvrdo potrebovala ublizit manzelke svojho milenca za to, ze si vybral ju a rodinu.

anonym_fffc70
24. mar 2026
@anonym_8cc10b

@anonym_fffc70 prosim ta, aky suvis ma tebou uvadzany priklad so situaciou autorky? Poukazujem na ubohost autorky, ako prvoplanovo a tvrdo potrebovala ublizit manzelke svojho milenca za to, ze si vybral ju a rodinu.

@anonym_8cc10b urazas uplne cudziu osobu co nepoznas. Je podla teba spravne nazyvat niekoho ubohou?
Vies sme tu na chvilku tak preco sa urazame, nadavame, osocujeme. Ty nezijes jej zivot. Nepoznas tych ludi.. tak preco urazas?

anonym_8cc10b
24. mar 2026
@anonym_fffc70

@anonym_8cc10b urazas uplne cudziu osobu co nepoznas. Je podla teba spravne nazyvat niekoho ubohou?
Vies sme tu na chvilku tak preco sa urazame, nadavame, osocujeme. Ty nezijes jej zivot. Nepoznas tych ludi.. tak preco urazas?

@anonym_fffc70 a ako sa da inak nazvat zena, ktora z pomsty, ze si ju chlap nevybral cielene a vedome ublizi inej zene?

slniecko66
Autor odpoveď zmazal
anonym_8cc10b
24. mar 2026
@slniecko66
Odpoveď bola zmazaná

@slniecko66 kazdeho nazvem, ako uznam za vhodne. Parafrazujem ta, tym, ze sme tu na chvilku, mame zit tak, aby sme inym ludom neublizovali a nezanechavali po sebe spust.

minaminana
24. mar 2026

ach ženy, keď je tu diskusia, či žene povedať, že ju muž podvádza, tak sa bijete do pŕs, že určite áno. Ako by ste to všetky chceli vedieť, keby ide o vás a hocijakom spôsobom sa dostať k tejto informácii, že máte na to právo sa zariadiť, keď by k tomu došlo a nechcete žiť v klamstve, ale keď to spraví autorka, že žene povie pravdu, tak ju tu castujete takými menami, že až...

klaridka
24. mar 2026
@minaminana

ach ženy, keď je tu diskusia, či žene povedať, že ju muž podvádza, tak sa bijete do pŕs, že určite áno. Ako by ste to všetky chceli vedieť, keby ide o vás a hocijakom spôsobom sa dostať k tejto informácii, že máte na to právo sa zariadiť, keď by k tomu došlo a nechcete žiť v klamstve, ale keď to spraví autorka, že žene povie pravdu, tak ju tu castujete takými menami, že až...

@minaminana Kamarádka určite áno.... ale na čo to má vravieť ohrdnutá milenka? Z " úcty " k jeho manželke????

minaminana
24. mar 2026
@klaridka

@minaminana Kamarádka určite áno.... ale na čo to má vravieť ohrdnutá milenka? Z " úcty " k jeho manželke????

@klaridka ty by si nechcela vedieť, že tvoj muž má dva roky milenku?

matkahelka
24. mar 2026
@minaminana

@minaminana dost podstatny rozdiel je v tom, kto a za akym ucelom to manzelke povie. tuto ohrdnuta milenka sa chcela len pomstit, ziadne nezistne a dobrosrdecne ciele nemala.

klaridka
24. mar 2026
@minaminana

@klaridka ty by si nechcela vedieť, že tvoj muž má dva roky milenku?

@minaminana Určite áno, ale nie od nejakej trúby, do ktorej keby si ten muž naďalej zasúva , tak ani nepípne...

minaminana
24. mar 2026
@klaridka

@minaminana Určite áno, ale nie od nejakej trúby, do ktorej keby si ten muž naďalej zasúva , tak ani nepípne...

@matkahelka
@klaridka mne by bolo asi sumafuk od koho, aspoň by som sa vedela zariadiť, keby túto informáciu mam...

anonym_db18ea
24. mar 2026

Ale, prosim Ta. Bud rada, ze uz vies na com si. Po tomto rozhovore si sa mala zariadit, ukonci s nim pomer, lebo to ine nie je, za par dni to preboli a najdi si lepsiu partiu, kde nebudes ta druha

essteresster
autor
24. mar 2026
@matkahelka

@essteresster tolka hrdost v tebe, ze si ten vztah ukoncila. aj na to si hrda, ze si o vasej afere musela hovorit jeho manzelke? chuderka, muselo to strasne boliet, byt 2 roky vzdy len ta druha v poradi. tym, ze si to povedala jeho manzelke si si chcela ulavit, ci vlastne pomstit sa- ze ked ho nemas ty, tak nech ho nema ani ona? ked si trpela ty, nech trpi aj ona? a na toto si hrda? tlieskame ti.

@matkahelka
Nebolo to preto že som si chcela uľaviť....nevieš čo bolo medzi tým . Dozvedela som sa že si chce dať rovnaké tetovanie ako má on a aj ja.
Nechcela som nech ho máme všetci traja. Prepáč ale keď on nebol schopný jej to povedať tak som to urobila ja. Ona poďakovala tetovanie si nedala , ja som si ho dala pretetovat za niečo iné......
To bol ten motív prečo som to urobila, kvôli mne ale aj jej...lebo on nechcel nič riešiť. A prišlo mi to férové.... A nepovedala som jej to ako ohrdnuta milenka aby sa cítila zle že som na ňu vyskočila alebo čo.

mk22
24. mar 2026
@minaminana

@matkahelka
@klaridka mne by bolo asi sumafuk od koho, aspoň by som sa vedela zariadiť, keby túto informáciu mam...

@minaminana presne tak,bolo by mi uplne jedno kto mi to povie. Hoci sj ohrdnuta milenka.
V tej chvíli by som riešila, to, co som sa dozvedela, s kym zijem, co robi..co budem robiť.. a nie, kto mi to povedal..absolútne nepodstatne..

essteresster
autor
24. mar 2026
@anonym_8cc10b

@anonym_8cc10b Nepotrebovala som jej tvrdo prvoplánovo ublížiť. Potrebovala som ju upozorniť na to nech nerobí tu chybu ako ja. Nech si s ním nedá rovnaké tetovanie ako mám ja. Lebo sa bude cítiť tak zle ako ja....prišli mi to fér aby to vedela...keďže on nemal odvahu jej to povedať

klaridka
24. mar 2026
@minaminana

@matkahelka

@minaminana Veď ja som nepísala za Teba, ale za mňa ❤ Ak by mi to mala prísť povedať len preto, že ju odsunul na druhú koľaj, nepotrebujem sa s ňou ani stretnúť- naopak, mohla by dopadnúť veľmi zle 😇

minaminana
24. mar 2026
@klaridka

@minaminana Veď ja som nepísala za Teba, ale za mňa ❤ Ak by mi to mala prísť povedať len preto, že ju odsunul na druhú koľaj, nepotrebujem sa s ňou ani stretnúť- naopak, mohla by dopadnúť veľmi zle 😇

@klaridka chápem, veď to je v poriadku, každý to má inak a je to úplne normálne 🙂...mne by bolo jedno od koho to viem, ja vidím problém v tom, že by som žila s niekým komu verím a on dva roky spáva s inou...radšej to vedieť od hocikoho a zariadiť sa, ako žiť v takomto klamstve...mne len prišli zbytočne tie útoky na autorku, ja by som jej na mieste tej ženy asi ešte poďakovala, že mi to povedala a nemusím strácať roky a takým chlapom🤣

minaminana
24. mar 2026
@mk22

@minaminana presne tak,bolo by mi uplne jedno kto mi to povie. Hoci sj ohrdnuta milenka.
V tej chvíli by som riešila, to, co som sa dozvedela, s kym zijem, co robi..co budem robiť.. a nie, kto mi to povedal..absolútne nepodstatne..

@mk22 presne tak 🙂

dadis
24. mar 2026
@anonym_8cc10b

@anonym_fffc70 a ako sa da inak nazvat zena, ktora z pomsty, ze si ju chlap nevybral cielene a vedome ublizi inej zene?

@anonym_8cc10b Cielene ublizit? Ty by si chcela zit radsej v sladkej nevedomosti?

Strana
z5