Do akého veku sa dá dieťa ovplyvniť proti iným?
Do akeho veku sa podla vas da huckat dieta proti inej osobe? Myslite, ze este aj 5-6 rocne dietatko sa da ovplyvnit matkou proti mne babke? Zalozila som tu uz dnes temu. Mam 3 rocne vnucatko a nevesta je velmi zla zena, ktora hucka moje vnucatko proti mne. Vnucatko ma kvoli tomu jej huckaniu nechce. Tak sa potrebujem utesit, ze uz dlho sa jej to huckanie darit nebude. Mam iba toto jedno vnucatko a velmi ma toto trapi.
dufam, ze nevesta si to precita a budes ignorovana. Zla nevesta nie je povinna ti to vnucatko ani len nosit, tak sa nepotentuj. .. keby bola taka zla, tak ani raz za mesiac nepridu.
Kup si psika, a stiskaj si ho kolko chces, elbo to ze ak male dieta niekoho nechce, tak nie je problem v matke nema nic s huckanim.
@galganka dovtedy bude pisat, kym je niekto nenapise, ze Ano, tvoja nevesta je mrcha. Tvoj syn by sa s nou mal rozviest a dieta dat vychovat tebe. Potom mu ty vyberies vhodnu nevestu, lebo on si vybral "vadny kus" (Len tak mimochodom by ma zaujmalo ako je mozne, ze chlap, ktoreho ona vychovala si nevyberie zenu podla maminych preferencii. Niekde sa v tej vychove stala chyba. A mozno si vyberal taku, co ani omylom nepripomina jeho helikopterovu mater)
@viestta ešte že sa zachránil a precitol 🙈
V takom veku je dieťa prirodzene, naozaj sa nedá nahuckat proti niekomu lebo nerozumie čo vlastne od neho mama chce. Chýba bude inde. Buď cíti negatívny postoj teba k jeho mamke alebo robíš veci, na ktoré nie je zvyknuté a nepáčia sa mu. Moja dcéra napríklad nemala rada keď manželovi rodina sa k nej maznavo prihovárala. My sme sa mojkali často, ale nikdy som nemenila hlas a nerozmaznavala sa. Mne to aj dcéra povedala a ja som sa snažila dcére vysvetliť, že to je jej prirodzený štýl a že takto prejavuje k nej náklonnosť. Na druhej strane dcéra vycitila nezhody. Treba úprimne popracovať na vzťahoch...deti to cítia.
Pri tejto téme by ma fakt zaujímal názor druhej strany...
Napisala som uz a napisem este raz aby si napriklad upiekla neveste kolac, netreba riesit do kedy sa da vnuca huckat, ale ako si medzi sebou vyriesit vztahy, ukaz neveste, ze aj napriek tomu, ze sa nieco stalo, mas ju rada, inak ta asi nepotesim, lebo vnuca sa da huckat stale.
Milá babička, kým máš k mamičke svojho vnúčatka taký postoj aký máš, tak by som sa skôr obávala, že ty si ten typ, ktorý hucká vnúčatko proti jeho vlastnej mamine. Zrejme preto ti nie je dopriate byť s ním osamote. Vnúčatko je v tomto veku silný emocionálny barometer, cíti, že je niečo zlé, aj bez toho, že by mu mamina vymývala mozog.
Sebakriticky si priznaj, že si zlyhala vo vytvorení si pekného vzťahu s rodinou svojho syna a aj vzťahu so svojim vnúčatkom. Neobviňuj zo svojho zlyhania manželku svojho syna. Iste, je to pohodlnejšie, ale nie je to pravda a ani ti to nepomôže, aby sa vaše vzťahy zlepšili.
Moja milá po dnešku už nemáš ani to jedno vnúča. Ty si tá ktorá bude huckat vnúča proti každému. V prvom rade sa daj liečiť z paranoje ale tie vzťahy už dobre nebudú. To dieťa vidí koľko nenávisti je v tebe.
@viestta joj presne napisane ...toto bolo aj u nas .ja som bola to vnuca a moja mama nenavidena nevesta. Nie preto,ze by bola zla..ale ze nebola udajne dost dobra🤣
huckat na niečo sa nechajú ľudia v akomkoľvek veku, pozrite, ako dopadli posledné voľby a koľko ľudí tu verí totálnym bludom a to sú dospelí s OP. Toto asi zbytočne riešiť. Normálne si porieste vzťahy medzi sebou.
@viestta že "helikoptérovú mater" 🤣🤣🤣 odpadla som
@kocurikpupcek no nie je helikopterova? Este aj zenu by mu najradsej vybrala. Taku co by jej vyhovovala
Ďieťatko začína rozpoznávať osoby približne vo veku 7 mesiacov - tu je odpoveď na tvoju otázku - bola si v tom čase nablízku a mala si s vnúčatkom taký vzťah, že keď ťa uvidelo usmialo sa na teba a s radosťou k tebe išlo na ruky ? Ak takýto vzťah nenastal tak to ani nemusí byť huckanie od nevesty, ale proste nedôvera od drobčeka
Tes sa zo života a nehladaj problémy.Moja dcéra neznášala objimanie od cudzích, lepenie sa, hladkanie, az sa bála takých ľudí a odsťahovala sa.Detto som to neznášala, keď spala či sa práve zobudila a vrhli sa na ňu ako supi.A to, že nevesta je zla ani sa iné nedalo čakať.Neziv v sebe pomstu a intrigy
Uz iba ako sa jednou vetou vyjadri autorka k neveste ma stavia na stranu nevesty.
Ja byt to vnuca, a vycitim, ze niekto nema rad moju mamu, tak ho nikdy mat rado nebudem, jedno by mi nolo ci je to babka alebo nie😂 a nikto by ma ani huckat nemusel. Takze bud budete mat a nevestou lepsi vztah alebo lepsi vztah s vnucatkom necakajte ani teraz a ani nikdy.
Ale take male dieta sa neda este huckat, to skor starsie. Takze treba sa snazit budovat si uz teraz vztah a snazit sa byt mila aj na nevestu. Lebo dieta same pride na to ze nemate rada jeho mamu a sam od seba vas nebude chciet. A objatia pridu ked bude vnucik chciet a ked sa mu budete venovat.
To skor asi vy sa spravate ako VNUCATKO . pozname babky jak male deti mrcite( a samy si to robite tu nevrazivost ) . Ja vam neverim ked som na tuto diskusiu narazila.
vy sa asi nudite. Ved strikujte, hackujte, vencite psika.
Taký zvláštny štýl písania...hucka v každej vete.... to sa vôbec dá pri trojročnom dieťati??🤣 Tam bude problém asi niekde inde ...

V prvom rade je to dieta nevesty a az potom tvoje vnuca...
Cim sa ta zena previnila? Ze nechce robit vsetko ako sa robilo v minulom storoci?