icon

Dokázali ste sa baviť s ex, keď vás podviedol?

10. okt 2024

Vedeli ste nájsť spoločnú reč s ex ak vás podvádzal počas vzťahu a stále je s tou osobou ?

egonsk
10. okt 2024

a aky je dovod udrziavat kontakt s ex?

minenkak
10. okt 2024

Sú tam deti,tak áno,čo iné ostáva, ak niesu deti tak načo

slavka1988
10. okt 2024

Po rokoch Ano skôr nie cítila som hnev.,ľútosť voči sebe a kopec pocitov sa bilo,ale po čase to vychladlo tak ako ale už by som ho za partnera nikdy nechcela

slavka1988
10. okt 2024

@egonsk napríklad keď sú v tom deti

egonsk
10. okt 2024

@slavka1988 no to ja chapem, ale autorka neuviedla, tak snad sa dockame odpovede - k tomu bola ta otazka.

cukroska
10. okt 2024

Ak sú tam deti tak áno.

vanilkovazmrzka
10. okt 2024

Ak by som uz k nemu nemala ziadne city, bola by som s tym vysporiadana a mala bud sama so sebou alebo s niekym novym naplnujuci vztah, tak ano. Ale nie ze by sme boli kamosi, ale asi by ma nerozhodilo keby sme na seba narazili a pokecali

Ale nebola som v takej situacii cize to je predpoklad, ktovie aka by bola realita a nechcem to moc v zivote skusat nazivo

katarinaba
11. okt 2024

V pohode fungujeme. Chcelo to cas, ale prebolelo a hodila som vsetko za hlavu. Dnes sme kamarati, pomahame si navzajom. On mi dokonca kupil tento rok nove auto a zaplatil mne a detom dovolenku vo Vietname. Naco sa hrat na zdutu princeznicku 🤷🏼‍♀️, robit si naprieky, hadat sa? Takto fungujeme uz 8 rokov.

katarinaba
11. okt 2024

Tento rok mi skoncil 2,5 rocny vztah - z jeho strany. Nie kvoli nevere, ale to je nepodstatne. A s nim som tiez v kontakte, obcas si napiseme, posleme zvukove spravy a kazdy den si zdielame vtipne videa na tiktoku. Ja nemam problem s nikym, co sa stalo je minulost, neprenasam si zlobu do noveho zivota. A nie su v tom deti. Ani spolocny majetok. Nic. Len dobre vztahy.

earlgrey
11. okt 2024

Jasné, máme spolu dieťa, vychádzame super, lepšie ako keď sme boli spolu 😁 pomáhame si navzájom ako vieme, vieme sa aj podporiť, ak to treba. Rozoberáme okrem dieťaťa aj iné životné situácie...k čomu je dobré chovať v sebe zlé emócie, nenávisť alebo bolesť? Zahodiť a ísť ďalej. Nikto nie je bez viny a každý robí chyby, aj tí, ktorí si to nepriznajú 😄

ssimusska
11. okt 2024

Keby boli v tom deti tak áno, ale nie len veci ohľadom nich a keď deti nemáte tak určite nie, zbytočné.

lanstouran
11. okt 2024

Ozivaťe sa ex aj keď ste ukončili vstah z vašej strany