icon

Dokázali ste sa zamilovať do človeka, ktorý vám úplne nesadol?

jehocislo
11. jan 2025

Dokázali ste sa niekto zamilovať do človeka ktory vám úplne nesadol a s ktorým ste si nemali moc čo povedať? Dokázali ste sa nastaviť na jeho vlnu, úprimne sa snažili nájsť spoločné vášne a pochopiť jeho pohľad na svet bez odmietania, kritiky a hnevu, iba s láskou?

Strana
z3
ina2405
12. jan 2025

@jehocislo nemusím ho milovať, ja som rada, keď ho dokážem akceptovať bez toho, aby ma iritovali odlišnosti. Ak sa teda bavíme o ľuďoch všeobecne. Vo vzťahu som len s človekom, pri kom mi je prirodzene dobre a odlišnosti mi dopĺňajú to, čo nemám.

nynia
12. jan 2025

Kebyze si nemam co s niekym povedat tak ani v tom nepokracujem a absooutne vobec nerozmyslam o zamilovanosti. 🤣 A preco by som sa mala nastavit na JEHO vlnu? Ked uz ma to byt podla mna o kompromisoch z oboch stran 🤷🏻‍♀️

justxme
12. jan 2025

Ja som chcela napísať, že akékoľvek zaľúbenie sa pri takomto vzťahu po pár mesiacoch vytratí, ale potom som si uvedomila, že však ono tam z tvojej strany ani nie je. Takže je len otázka času, kedy si navzájom začnete liezť na nervy týmto rozličným vnímaním sveta - čo už si vlastne leziete na nervy už teraz, len z jeho strany je tam to zaľúbenie pomerne silné a ty klameš samú seba, že to časom bude lepšie.
Strata času taký vzťah.

tiika
12. jan 2025

@jehocislo “ v živote sa zrejme takéto situácie vrátia aby sme precítili to, čo cítil kvôli nám druhý človek a uvedomili si a pochopili že naše jednanie nebolo správne a posunuli sa.”

Ty by si chcela, aby s tebou ostával človek len z pocitu výčitiek, aby ti neublížil, pretože ti môže pomôcť v kariére, alebo nejako inak, avšak inak si mu nesadla, nerozumiete si, premaha sa vždy, keď je s tebou?
Mna už teraz napína, prepáč.

Takze áno, pokial ty toto dovolíš a tomuto človeku spravíš, je celkom možné, že sa ti to vráti. Alebo môžeš byt úprimná k sebe a k nemu a so všetkou úctou a rešpektom ku vašim pocitom sa rozhodnut, že spolu ako partneri nebudete.

Keďže si takato vnímavá a citlivá duša, neviem ako by si vnútorne trpela to, ak sa budeš premáhať a s dotyčným ešte zostanes, keďze momentálne uz jasne vidíš, že to nechceš.

diewcatqoo
12. jan 2025

Pockaj, pockaj, pockaj... poznate sa 68 dni (wtf, to vazne existuje niekto, kto pocita na dni, kolko sa s kym pozna?), z toho 6 dni ste boli rozideni, riesili ste pripadne tehotenstvo, mate medzi sebou nedorozumenia a on aj napriek tomu za ten cas vie, ze ty si jeho prava laska, chce s tebou zostarnut a mat deti? Odhliadnuc od toho, ze z tvojej strany su pochybnosti, ale pride ti toto, co som vyssie popisala, v poriadku?

Prepac, ale mas 31 rokov. Najvyssi cas zacat sa spravat dospelo. Ano, si snilek, fajn - vela ludi je melancholickejsej povahy. Ale ty mi prides ako zaseknuta v 15tich medzi polickami cervenej kniznice.

sante81
12. jan 2025

@jehocislo dala som tomu šancu a zbytočne sa rok apol trápila, nefungovalo to vôbec

jehocislo
autor
12. jan 2025

@sante81 wau, rok a pol? to je extrémne dlhý čas, si veľmi vytrvalý clovek

jehocislo
autor
12. jan 2025

@diewcatqoo S tým rozdielom že niekto sa môže s frajerom poznať pár mesiacov ale stretávajú sa len na pár hodín pár x do týždňa. My máme intenzívnejšie stretávanie, sme spolu takmer každý deň odkedy sa poznáme, všetko sme si o sebe hovorili povedali, vieme o svojich tajomstvách a bolestiach, ak nie sme spolu tak si píšeme(teda ja mu píšem on odpovedá väčšinou jednoslovne, zrejme nie je moc na písanie). A on zúfalo túži mať deti,p podľa mňa je frustrovaný z toho že v jeho okolí jeho rovesníci už majú deti a on sa cíti menejcenne. Každopádne ja nechcem mať ešte deti ale on mi povie veď v budúcnosti keď aj o pár rokov, lenže on o tých deťoch stále rozpráva. Ja nemám žiadne nutkanie mať dieťa, ja neviem zvládať sama seba ako by som vedela vychovať vyrovnaného silného človeka, pri deťoch nestačí mať materiálny dostatok, rodičia musia byť vyrovnaný a šťastný ľudia, musia držať spolu a mať spolocne názory na výchovu, musia mať vzájomný rešpekt. Aj, on si to predstavuje ľahko asi preto že je zamilovaný a zúfalý, možno zranený.

jehocislo
autor
12. jan 2025

@diewcatqoo A áno som zaseknutá v 15 aj tak rozmýšľam aj sa tak správam.

januska12323
12. jan 2025

Príliš všetko analyzuješ, prežívaš, premýšľaš. Nesadli ste si ako partneri tak to netreba znásilňovať a posunúť sa inde. Nič zlé sa nedeje, to je život.

domkakvet
12. jan 2025

@jehocislo tento vztah bude najlepsie ukoncit pre obe strany a 68 dni ta pozna a uz planuje svadbu, cele cudne.

jehocislo
autor
12. jan 2025

@domkakvet neplánuje svadbu, ale viackrát to spomenul že by sme sa zobrali alebo žeby ma požiadal, alebo keby spolu máme dieťa že hneď mám prsteň na ruke

nelka93
12. jan 2025

Nie

reanda
12. jan 2025

takze on by bol pre teba penazenka a ty pre neho maternica.. dokonaly vzrah 😀 .. vies, ze by si to s nim rozhodne nevydrzala dlho, ale napriek tomu nad tym nevahas hodiny spekulovat.. ked sa chces v zivote ozaj posunut, tak prestan riesit neplodne picoviny, ale venuj pozornost veciam, ktore ozaj stoja za to

adka176
12. jan 2025

68 dni je neskutočne málo...keď prežijete spolu ďalších 2x 365 dní tak potom si myslím, že aj ty aj on bude vedieť čo chce...dnes je on viac zamilovaný do teba ako ty do neho...keď ťa viac spozná, možno mu tiež padnú ružové okuliare a bude uvažovať inak ...chce to len čas

Ale inak verím tomu, že aj ak mi na prvý pohľad daný človek nesadol viem sa po čase zamilovať vďaka jeho činom, správaniu sa , vďaka tomu, že spoznám jeho osobnosť ale samozrejme nasilu sa nemôžeš do ničoho nútiť, lebo časom sa to potom vypomstí...

jehocislo
autor
12. jan 2025

@reanda neviem prečo ale tvoj komentár ako si nás zaradila na trochu rozosmial

michal_dr
12. jan 2025

@jehocislo

"..zamilovať do človeka ktory vám úplne nesadol"
...otazkou by bolo v čom nesadol. Každý človek je jedinečný, nikto nie je dokonalý a protiklady sa pritahujú. Skutocne je to individuálne...

Komunikacia je zakladom vztahu. Pokial si nemám čo so ženou povedať, nevedel by som v takom vztahu s nou fungovať 👎

"Dokázali ste sa nastaviť na jeho vlnu, úprimne sa snažili nájsť spoločné vášne a pochopiť jeho pohľad na svet bez odmietania, kritiky a hnevu, iba s láskou?"
...nastaviť sa? A jeje... 🙃 Nie je slušné odpovedať na otázku otázkou, ale výnimka... Vieš o čom je vzťah? 🙂 Vzťah nie je o tom, že musíš, ale chceš s niekym byť. Každý človek je jedinečná osobnosť a teraz mi povedz, preco by si sa mala niekomu prisposobovat, nastavovať sa na niekoho myslenie, snažiť sa nájsť... Toto mi zaznieva masochismom. Vztah je o tom byt sama sebou s niekym, s kym mi je prijemne a protajšku tiež.

Po tvojom doplnujucom prispevku...
Osobne nie, nedokázal 👎
Uplne celé na riť, treba zmeniť partnera... za takého s ktorym nemusis nič riešiť, nebudeš si klast otazky, budeš sa citit prijemne, konfortne 😉
2 mesiace vo vztahu a trápiš sa takýmito otázkami? OMG ☹️

Vztah, ktory opisuješ, prepáč, ale to nie je podla mňa vzťah... spravny partner sa zaujima, zalezi mu na tom druhom. Tu vidim materializmus, sebectvo, vnutorny negativizmus. Uplne cele zle. Môj názor...

Uketaj, nechaj ho žiť so všetkým, čo má a skus stretnut niekoho, pre koho "budeš žena", ktoru si bude vážiť, bude sa pýtať ako sa cítiš 😉

domkakvet
12. jan 2025

@jehocislo toto mi staci, za mna nie.

rorino
12. jan 2025

@tundra vegetarián,či milovník dažďa a ich preve opasky tiež môžu v pohode fungovať a žiť,veď už tu o Tom bolo pár tém.Mne autorka príde dosť zmätená,akoby sama nevedela,čo vlastne chce.A neviem,či napísala,jeho koníčky,do ktorých sa ona nadšene hrnie.A máš pravdu,68 dní je nič a to nepíšem o Tom,že čím ako puk,ako to má rozdelené,koľko dní čo trvá.

jehocislo
autor
12. jan 2025

@rorino jeho hranie hier na pc, rybárčenie, pozeranie seriálov

rorino
12. jan 2025

@jehocislo no ďakujem pekne🤦prečo vlastne nad ním rozmýšľaš?

jehocislo
autor
12. jan 2025

@rorino v posteli sme si veľmi sadli s nikým to tak neklapalo v tomto smere

maury
13. jan 2025

Autorka. Evidentne o to stojíš aj on, i keď nie ste ako sa hovorí duchovne spriaznení. Evidentne k sebe pociťujete istú náklonnosť a k sebe inklinujete. Protiklady sa priťahujú a u vás to platí dokonale. Klape vám to v sexuálnej oblasti, čo je z určitého smeru veľmi dobrý základ. Ak zoberieš do úvahy, že s tvojim životným štýlom, ktorý máš rada asi nebudete kompatibilní, môžete skúsiť ďalej hľadať niečo čo budete mať spoločné a bude vás spájať. Niečo snáď existuje 🙂 napr keď ho baví sledovanie seriálov, nejaký spoločný seriál, ktorý máte radi. Jeho baví rybárčenie - pôjdeš s ním, ty sa prejdeš dáš turistiku po okolí a potom spolu posedíte pri jazere a môžete dať piknik. Nájsť takú zlatú strednú cestu. Nikto neexistuje taký, s ktorým si sadneš na 100% úplne vo všetkom. Ja som videla rôzne typy vzťahov. A z veľkej časti sú vždy o kompromisoch. Možno vám to bude fungovať a možno nie.

jehocislo
autor
13. jan 2025

@maury Zaujímavý komentár, akoby som jeho slová čítala 😂

maury
13. jan 2025

@jehocislo prečítala som si jej argumenty, celú diskusiu a iné má nenapadlo 😅 Ona to evidentne skončiť nechce, inak by to tu neriešila. Ja by som takýto vzťah nedala, ale ľudia žijú rôzne. Môže to vyskúšať 😊

rorino
13. jan 2025

@jehocislo nuž ak ti len to chce back životu....

jehocislo
autor
13. jan 2025

@rorino nerozumiem, čo si chcela napísať?

reanda
13. jan 2025

@jehocislo nechces skusit radsej nejaku terapiu, miesto vztahu? menej skody by si narobila..

rorino
13. jan 2025

@rorino prepáč,preskočila klávesnica.Ty musíš vedieť,či ti k spoločnému životu stačí sex....

Strana
z3