icon

Dokáže byť zamilovanosť len pretvárkou?

30. sep 2025

ahojte, potrebujem vediet vas nazor. zacala som sa stretavat s chlapom, velmi sme si rozumeli, stretávali sme sa smiali sme sa spolu pozeral na mna jak na svätý obrazok doniesol mi kyticu stale mi pisal ze je mu somnou uzasne. viem ze nikoho ineho nema, dokonca som par krat u neho prespala, mali sme sex, stale ma obimal bozkaval, pusy na celo no proste vsetko vyzeralo super. ma 30 rokov. a posledych par dni sa ozýval trosku menej, tak som sa opýtala, a ze nad nami rozmýšľal a ze ma ma velmi rad ale ze bude lepsie ked ostaneme asi kamaratmi. nechapem, to sa tak dokážu ludia pretvarovat ?

anonym_b4b187
30. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_b4b187 tak v podstate vrzol, len to nedokončil 😀

@anonym_autor no a to co je za vrznutie bez dokoncenia?🤣

autor
30. sep 2025
@anonym_b4b187

@anonym_autor no a to co je za vrznutie bez dokoncenia?🤣

@anonym_b4b187 no zle vrznutie 🤣

pikachu999
30. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak buď rada že to skončil 😂🥳

anonym_b4b187
30. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ach boze😂

anonym_89472f
30. sep 2025
@anonym_autor

cize nikdy sme ten sex akoby “nedokončili”

@anonym_autor cize on nemal orgazmus (nedokoncil sa)? ak je odpoved ano tak vies dovod

autor
30. sep 2025

ale nemyslim si zeby to bolo tym ze som ho nepriťahovala alebo co, stale uz ked sme sa bozkavali sa mu postavil. aj zaciatok sexu vsetko v poriadku, ale po chvili sa totalne zadychal a nemohol pokracovat proste ho to odrovnalo neviem co to moze byt za problem

zuzanita1609
30. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a teraz,keď už nechce s tebou ďalší kontakt,niečo viac,odmieta ťa ďalej,ideš o ňom s tým,že bolo zlé "vrznutie"? 😏🙄

autor
30. sep 2025
@anonym_89472f

@anonym_autor cize on nemal orgazmus (nedokoncil sa)? ak je odpoved ano tak vies dovod

@anonym_89472f ani jeden z nas nemal 😀 ako som napisala, on sa mi potom aj ospravedlňoval ale ja som ho mala rada brala som to tak ze na tom nejak spolocne popracujeme .. no neviem ci je toto dovod, na ten uz asi nepridem

acce
Odpoveď bola odstránená
autor
30. sep 2025
@zuzanita1609

@anonym_autor a teraz,keď už nechce s tebou ďalší kontakt,niečo viac,odmieta ťa ďalej,ideš o ňom s tým,že bolo zlé "vrznutie"? 😏🙄

@zuzanita1609 ja cely cas vravim ze mne na tom nezáležalo, len sa snazim prist na dovod preco to takto ukončil. ci to nemoze byt tym alebo co. mne to nevadilo a chcela som s nim pokrscovat

autor
30. sep 2025
@acce
Odpoveď bola zmazaná

@acce nie, nebola 🙂

anonym_89472f
30. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_89472f ani jeden z nas nemal 😀 ako som napisala, on sa mi potom aj ospravedlňoval ale ja som ho mala rada brala som to tak ze na tom nejak spolocne popracujeme .. no neviem ci je toto dovod, na ten uz asi nepridem

@anonym_autor to ze zena nedosiahne je pomerne bezne (na tommsa da pracovat) ale ak sa nie je schopny urobit chlap tak mu proste nevyhovujes velkost vlhkost atd to je jedno ste nekompatibilny preto to ukoncil

anonym_b4b187
30. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor asi mu je trapne, ze je taky zadychany neschopny vrzac. Tieto zadychane vrzy by musel este absolvovovat a uz sa mu nechce traposit, tak to vzdal.

anonym_eeb403
30. sep 2025

Ja som mala vzťah, kde ja som sa dokončila, ale chlap nie. Vyzerám dobre (iní vraveli :D ). ale celkovo on to až tak nepotreboval, tak možno preto mal problém sa dokončiť, neviem. Trvalo mu to dlho. Takže ak sme aj chceli pokračovať do jeho orgazmu, už ma to bolelo.

acce
Odpoveď bola odstránená
zuzanita1609
30. sep 2025
@anonym_autor

@zuzanita1609 ja cely cas vravim ze mne na tom nezáležalo, len sa snazim prist na dovod preco to takto ukončil. ci to nemoze byt tym alebo co. mne to nevadilo a chcela som s nim pokrscovat

@anonym_autor ale on už nechce, pretože dostal to čo on chcel. Tak ho "naháj plávať dál" a nabuduce sexuj až keď si budeš 100istá, že to chalanisko myslí s tebou vážne.

unicornlady
30. sep 2025

Ktovie, či pri iných priateľkách tento sexuálny problém tiež mal.

muchotrafka298
30. sep 2025

Ano dokazu sa ludia pretvarovat, niektori aj roky rokuce. U neho to mozno ani pretvarka nebola, proste bol s tebou a zistil, ze mu nieco nevyhovuje, stretol vhodnejsiu zenu a pod. Tam je milion moznosti. Proste Ta za partnerku nechce, tak to akceptuj a necakaj na to, ze sa priplazi po par dnoch/tyzdnoch/mesiacoch, ako uz nechce byt len kamarat.

autor
30. sep 2025
@acce
Odpoveď bola zmazaná

@acce ja viem ved ale preto som tu temu založila, cely cas pisem to iste, proste robil vsetko ako zamilovaný chlap. chcel sa stretavat kludne aj kazdy den, aj ked len na chvilu po praci, alebo na kavu, proste chcel. stale mi nieco doniesol, zaujímal sa bol pozorný pisal mi. Vravel ze to somnou mysli vazne a uprimne ze kumne nieco citi. Proste co viac som este mala chciet ? Vsetko bolo cely cas tak ako pisem, a teraz sme sa par dni nevideli a pride mi takato sprava. Napisal aj ze ma ma rad a som uzasna, ale ze bude lepsie ked ostaneme kamarati. Založila som to preto lebo tomu nerozumiem, keby vidim ze nic premna nerobi a ma ma len na sex tak mi je vsetko jasne, ale on sa chcel pravidelne stretavat aj ked ziadny sex nemal byt.

anonym_374ede
30. sep 2025
@anonym_autor

@acce ja viem ved ale preto som tu temu založila, cely cas pisem to iste, proste robil vsetko ako zamilovaný chlap. chcel sa stretavat kludne aj kazdy den, aj ked len na chvilu po praci, alebo na kavu, proste chcel. stale mi nieco doniesol, zaujímal sa bol pozorný pisal mi. Vravel ze to somnou mysli vazne a uprimne ze kumne nieco citi. Proste co viac som este mala chciet ? Vsetko bolo cely cas tak ako pisem, a teraz sme sa par dni nevideli a pride mi takato sprava. Napisal aj ze ma ma rad a som uzasna, ale ze bude lepsie ked ostaneme kamarati. Založila som to preto lebo tomu nerozumiem, keby vidim ze nic premna nerobi a ma ma len na sex tak mi je vsetko jasne, ale on sa chcel pravidelne stretavat aj ked ziadny sex nemal byt.

@anonym_autor Tak sa ho priamo spytaj, co je dovodom na to aby ste zostali len kamarati.

acce
Odpoveď bola odstránená
tanyan
30. sep 2025

Možno rieši aktuálne aj niečo iné a má pochybnosti, resp. nemá istotu. Daj mu trochu času a uvidíš či chce byť naozaj bez Teba alebo si vyrieši aktuálne veci a rozhodne sa pre život s Tebou.

anonym_f723ad
30. sep 2025
@anonym_autor

ale nemyslim si zeby to bolo tym ze som ho nepriťahovala alebo co, stale uz ked sme sa bozkavali sa mu postavil. aj zaciatok sexu vsetko v poriadku, ale po chvili sa totalne zadychal a nemohol pokracovat proste ho to odrovnalo neviem co to moze byt za problem

@anonym_autor teoreticky moze byt gay, len sa to boji si priznat a "chce s tym bojovat" (bozkavanie este dal, ale "fyzicky" kontakt uz nie)... alebo srdce alebo nieco podobne... toto nie je "normalne" (ak nema 70+)

muchotrafka298
30. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor comu prosim Ta nerozumies, ze Ta nechce? Dnes je bezne, ze ludia sa zoznamuju a stretavaju aj s viacerymi naraz a proste si vyberu toho, kto im viac vyhovuje. Predpokladam, ze ste sa stretavali par tyzdnov, nevyhovuje mu na tebe nieco a tym to konci. Na co sa tym zbytocne trapit. Nepoviem, keby ste sa stretavali roky a naraz taketo nieco spravi, to by som tvoje pocity chapala.

telefon00
30. sep 2025
@anonym_autor

@telefon00 to ma mrzi. mne cely ten cas co sme sa stretávali hovoril ze kumne nieco citi, ze to somnou mysli vazne a uprimne. fakt sa o mna snazil a vsetko ako pisem, teraz sme neboli par dni spolu a zrazu takato zmena. nepochopim, ked ked chcem niekoho len na sex tak nebudem mu trepat do hlavy nieco ine nie ? neviem no..

@anonym_autor mne dávala tak isto veľa znamení, že to so mnou myslí vážne. Víkendy spavala u mňa aj s jej dcérou. Zoznámila ma s jej najlepšími kamarátkami aj jej mamou, na fB si ma dala ze je so mnou vo vzťahu, každému vyhrávala aký som úžasný, fyzicky som ju priťahoval, boli sme dohodnutý ze o pol roka budeme spolu bývať a ze si to u mňa prerobi podľa seba, kazdu volmu chvilu smenspolu trávili, sem tam som ju odviezol z roboty domov, spolocne nákupy m, na dovolenku a aj z dovolenky som ju odviezol, navaril som jej a kopec iného...vsetko bolo super... ale ja som.jej za tie dva mesiace čo sme boli spolu povedal 2 x ľúbim ťa a dával to patrične najavo, pozornosť, pochopenie, bla bla... ale šla na dovolenku a po 15 dňoch keď sa vrátila, už to nebola ona...na druhý deň z návratu dovolenky to ukončila. Zlaka sa...a ze mi nedokáže dať to co jej dávam ja a nechce klamať samu seba a ani mňa bla bla...citujem. takže je koniec a ja to rešpektujem a nevrtam sa v tom, lubil som ju natoľko ze som ju teda bez problému pustil...

autor
30. sep 2025
@muchotrafka298

@anonym_autor comu prosim Ta nerozumies, ze Ta nechce? Dnes je bezne, ze ludia sa zoznamuju a stretavaju aj s viacerymi naraz a proste si vyberu toho, kto im viac vyhovuje. Predpokladam, ze ste sa stretavali par tyzdnov, nevyhovuje mu na tebe nieco a tym to konci. Na co sa tym zbytocne trapit. Nepoviem, keby ste sa stretavali roky a naraz taketo nieco spravi, to by som tvoje pocity chapala.

@muchotrafka298 nerozumiem tomu lebo neviem kedy by sa stíhal stretavat aj s niekym inym kedze sme spolu boli niekedy aj kazdy den, mimo toho bol v praci. nemal problem mi dat jeho mobil, ked som si nieco chcela pozriet, dal mi aj heslo, vsetko .. nemam pocit zeby tajil nejaku inu, u neho doma taktiež ziadny náznak nejakej inej zeny .. ja neviem, ved chapem ze uz zbytocne to riesit len som chcela pocut nazor nezainteresovaných ludi, ja viem ze v tom moze byt hocico, ale tak kazdeho to zamrzí si myslim ..

hopsas
30. sep 2025
@anonym_autor

@hopsas ked ja si nemyslim ze mu islo nejak akútne o sex, boli sme spolu vela krat a nikdy namna nejak netlačil ani nic, aj ten prvy krat co sme ho mali tak sme to zacali tak nejak spolocne a nie len on ..

@anonym_autor ale prosím ťa ..ja poznam jedného čo babu uháňal dva roky len aby ju dostal do postele. Keď sa mu to podarilo viac sa neozval a ona už svadbu plánovala.

anathol
30. sep 2025

A ste obaja bezdetný nie ?

autor
30. sep 2025
@anathol

A ste obaja bezdetný nie ?

@anathol ano

muchotrafka298
30. sep 2025
@anonym_autor

@muchotrafka298 nerozumiem tomu lebo neviem kedy by sa stíhal stretavat aj s niekym inym kedze sme spolu boli niekedy aj kazdy den, mimo toho bol v praci. nemal problem mi dat jeho mobil, ked som si nieco chcela pozriet, dal mi aj heslo, vsetko .. nemam pocit zeby tajil nejaku inu, u neho doma taktiež ziadny náznak nejakej inej zeny .. ja neviem, ved chapem ze uz zbytocne to riesit len som chcela pocut nazor nezainteresovaných ludi, ja viem ze v tom moze byt hocico, ale tak kazdeho to zamrzí si myslim ..

@anonym_autor ale prosim Ta....v dnesnej dobe, ked si mozes cez AirBnB prenajat akykolvek byt, dual SIM je uz standard, tak isto rozne aplikacie, miznuce spravy a pod. technicke vymozenosti, cize to, ze Ti dal mobil neznamena uplne ze nic a tiez ze nemal v byte stopy po inych zenach. Tak ked by toto robil, ze ich ma viac, tak si da sakra na tom zalezat, aby upratal. Ja nepisem o tom,ze on ma viac zien, lebo dotycneho nepoznam. Ale nebol by ani prvy, ani posledny. Boli ste spolu, snazil sa, potom sa prestal, chce byt kamarat. Tak toto je snas uplne jasne, ze s tebou dalej vztah ziadny neplanuje. Ked niekto povie, ze chce byt kamarat, tak to je taka milosrdna loz.
Ja mam kolegu, pohladny chlap v strednom veku a bezne mava cez vikend 4-5 rande s roznymi zenami. Ma ich "rozrobenych" viac a proste to takto toci, ze oni o sebe nevedia, nic im neslubuje, oni sa nemaju sancu stretnut a ta, ktora mu viacej vyhovuje, tu si vyberie. Robi to pravidelne.