Dokáže existovať priateľstvo medzi mužom a ženou?
Ahojte pani, oslovujem tuto neustale narastajucu cast muzskeho osadenstva modreho konika so ziadostou o muzsky pohlad na vec.
Som rozvedena, sportovkyna, charizmaticka, financne nezavisla a mam deti.
Mam rada muzsku spolocnost. Ale zas a dookola sa mi stava, ze ked najdem v muzovi kamarata, tak skor ci neskor zacnem citit, ze chce nieco viac. Minule som citala teoriu ze muzi maju radi slobodne mamicky, lebo tie im vzdy daju. Tak mozno je to tym. Neviem. Kazdopadne, taketo vztahy ukoncujem, lebo sa v tom necitim komfortne.
Po dlhom hladani som nasla jedneho dobreho kamosa, pri ktorom mozem byt uplne otvorena, mozme spat vedla seba a k nicomu nedochadza. Napriek tomu, sa uz parkrat stala situacia, kedy som zostala trosku na pochybach, ci naozaj za tym nie je nic viac.
Raz mi hovoril, ze mal so mnou eroticky sen.
Nedotykame sa navzajom ziadno, ani tam nie su ziadne sexualne narazky, ale zvykne mi okomentovat postavu (len pozitivne), vsimne si novy mejkap, obcas mi ocumuje zadok.
Teraz som od neho dostala vianocny darcek. Sportove nacinie k sportu ktoremu sa venujeme spolocne. Ja som mu nikdy nic nedala. Tak som necakala ze on teraz da nieco mne. Stretavame sa pri sporte alebo s detmi priemerne raz za tyzden (sme z ineho mesta).
Prosim. Pani. Vsak robim z komara somara a dokazete mat normalne taketo priatelstvo so zenou a nemusim za tym nic hladat. Nerada by som o tohto kamosa prisla.
Diky! 🙂
AUTORKA uprimne, keby si nebola zadana, myslim, ze on by tvoj typ bol. Pises o nom tak pekne, navyse to, ze sa vidite taki, aki ste (nenamalovana, spotena, v zlej nalade...) su prave atributy vyspeleho, vysnivaneho vztahu. Ale co uz, si zadana... On a jeho nechcenie ziadnej dalsej zeny je tiez len "marny boj" s tvojou zadanostou. Neviem poradit, co s tym.
@eeffka tak chyba hotela naozaj nebola planovana. Ja som povodne sla sama na tu sluzobku, tam som mala jednu double bed, a ked povedal ze by dosiel za mnou, tak som menila hotel prave kvoli tomu aby tam boli dve single postele.
A ano, varime spolu ked pride ku mne s detmi. Ked sa zdrzia cely den, tak tym detom treba navarit. Nevidim na tom nic cudne. Aj ked tu mam kamosku a chystame detom jedlo, tak je normalne ze si pomozeme, ze nebude sediet na zadku a divat sa ako ja skacem.
TV sme pozerali spolu sami dvaja uplne minimalne krat, nebolo to planovane, vyslo to vzdy tak nejako spontanne a vzdy sme sedeli kazdy na inom gauci.
S partnerom mame uplne vsetko odkomunikovane, aj s kamosom hned na zaciatku sme si ujasnili ze sme iba kamosi a on mi neustale opakuje ze on uz ziadnu frajerku nechce
@sima338 nepripadam si vychcana. Zalozila som diskusiu prave kvoli tomu, ze ma zaujimali nazory chlapov. Muzske priatelstva som uz ukoncila kvoli prilisnemu zaujmu, muzi sa okolo mna tocili vzdy, nepotrebujem si v tomto smere ziadno zdvihat sebavedomie. Skor som uz poucena, ze chlapi to casto vnimaju inak ako ja, takze si na to davam pozor aby som nikoho nezavadzala. Zakladom je komunikacia 🙂
@madeincssr Ty mas dobre postrehy, tiez posobis celkom skuseno a rozumne.
Ja som aj rozmyslala nad tym, ci by som s nim chcela byt, keby som nebola zadana. Ale vzdy mi vyslo, ze nie. Su urcite, zasadne veci, v ktorych by mne osobne ako partner nevyhovoval. Aj nasa rodicovska vychova je ina, to by sa tiez bilo.
Pisem o nom pekne, lebo ho mam uprimne rada. Rovnako pekne mozem pisat aj o hociktorej dobrej kamoske. V mojom veku uz viem ocenit kvality cloveka a je jedno ci je to muz alebo zena.
To, ze nechce ziadnu zenu mi povedal uplne na zaciatku ked ani nevedel ze mam partnera. To nie je poza, ale momentalne presvedcenie 🙂
Podla mna ma proste berie ako kamosku a ja robim z komara somara a zbytocne sa stresujem.
Ak nie je kresleny, moze mi napisat 😅 Rada sa s takym zoznamim🙂
@liliana8 Viem, že je to myslené ako vtip, ale mne by sa s takýmto zoznamovať nechcelo 😃. Kamarátov mám už teraz dosť, načo ďalšieho 🙂
@grof_monte_christo Dobrych ludi v zivote nikdy nie je dost 😉
@liliana8 To je síce pravda, ale tento sa s nezadanymi ani zoznamovať nechce.
@grof_monte_christo To iba preto, ze ma este nestretol😉🙂
@liliana8 Wau 😃. Nechces tu rovno vycapit svoje foto? 😁
@grof_monte_christo To nie je iba o fotke, ale snad aj o celej osobnosti😁
@liliana8 👍
@liliana8 uz som ho minule ukecala, ze ked pojdeme sportovat, ze vezmem aj dve kamosky. nema s tym problem, je spolocensky, len mi zdoraznil, ze sa nemam mu snazit dohadzovat frajerku
@liliana8 a jedinu preferenciu jeho co poznam na zeny, tak je, ze sa mu pacia velmi chude.
len davam update, ak to nahodou niekoho zaujima 😀
kamos tu bol v sobotu s deckami, urobil svieckovu, ja pizzu, pocuvali sme pri vareni hudbu a decka sa okolo nas motali. velka pohoda ako vzdy s nim. bez potreby sa nejako rozpravavat, ci nieco riesit.
absolutne ziadny naznak cohokolvek viac.
takze to uzatvaram s tym, ze naozaj aj on ma ma len ako kamosku a nechce nic viac a mozem sa spokojne kamosit aj nadalej bez vycitiek 🙂
Mne je to divné. Na mieste tvojho partnera by mi vadilo, že k tebe domov prišiel tvoj kamarát na celý deň, že ste spolu varili, počúvali hudbu a strávili deň spolu, ako jedna veľká šťastná rodina.
@anonym Tak to je ozaj rarita, ale funguje to len preto, že ťa spoznal už ako zadanu. Keby ste sa obaja spoznali ako nezadaní, bolo by ťažké to udržať.
tak to je skutočne jasný dôkaz, že ťa chce len ako kamošku... chlap by sa predsa nedokázal tak dlho hrať na kamaráta s jediným cieľom, dostať sa medzi tvoje nohy... také niečo sa predsa ešte nikdy nestalo.
@h2 ano, asi je to trosku nestandartne, ale partner s tym je uplne ok a s kamosom sa stretavam len vtedy, ked partner nema na mna cas, cize to nikdy nie je na ukor nas dvoch.
ja som v podstate zalozila tuto temu, lebo ma partner neustale podpichuje, ze som naivna, ked si myslim, ze kamos o mna nema zaujem. ale ja som presvedcena o tom, ze moze fungovat priatelstvo medzi muzom a zenou aj bez toho, aby medzi nimi bolo cokolvek viac - aj keby boli obaja nezadani.
@grof_monte_christo neviem. ja mam z neho ozaj pocit, ze on ziadnu partnerku nechce, ze mu je takto dobre a ze mu praveze vyhovuje, ze som zadana, ze to nemusi riesit 😀
Tak ak je tvoj partner presvedčený, že kamarát má o teba záujem, ako o ženu (čo si myslím aj ja), tak tým viac sa čudujem, že mu nevadí, že s ním tráviš toľko času. A ešte činnosťami, ktoré sa väčšinou robia s partnerom.
@marseillefan dakujem za nazor chlapa. presne toto mi hovori aj partner. ze ked sa on kamosil s nejakou zadanou a bol volny, tak to bolo bud tak, ze uz spolu nieco mali a vedeli, ze toto nie je cesta, alebo bol cakatel na vztah. mne sa proste nechce verit, ze to tak ozaj maju vsetci chlapi. ale asi budem musiet korigovat svoju mienku 😀
@h2 partner do mna rad takto podrypava, on kamosa pozna a vie, ze to je slusny chlap, co by na mna nic neskusal. a okrem toho ked mame "rodinny" den, tak to byva kvoli deckam, kedze si chalani spolu velmi rozumeju, volavaju spolu, hravaju online a nie je ina prilezitost, ako mozu byt spolu. aj tak je to len 2x mesacne.
a nebyva to cely den, len nejakych 4-5 hodin.
cize ono to mozno znie takto z prispevkov ze to je vela casu, ale v skutocnosti je to 2x mesacne sport - ale to je tak ze stretneme sa pred telocvicnou, odsportujeme a ideme kazdy domov. obcas si potom ideme este niekde spolu sadnut, ale to len vtedy, ked ma moj partner svoj program.
a potom 2x mesacne s detmi na 4-5 hodin a tiez len vtedy, ked ma moj partner svoj program.
Svet je pestry, ludia rozni a vsetko vidia/sudia svojimi ocami, zo svojho pohladu. Vas "pripad" je specificky v tom, ze napr. teraz ste robili program detom a tie su zabezpekou, aby ste sa k sebe chovali ako kamosi. A este je tu moznost, ze ho ako zena nepritahujes (v tom nie je ziadna kritika na tvoju osobu, tymto veciam niekedy nerozkazeme). A este je tu dalsia moznost, ze mu z nejakeho dovodu nemat vztah naozaj vyhovuje. Dalsia moznost samozrejme je, ze ako slusny chlap a vas rodinny priatel plne respektuje tvoju zadanost. Je vela moznych vysvetleni, tu na MK nemozeme poznat vsetky detaily.
@madeincssr dakujem za dalsi uvedomely nazor, Ty mi tak najviac pises z duse. myslim si aj to, ze ho ako zena nepritahujem (pacia sa mu zeny s utlou chlapcenskou postavou, ktoru som ja nikdy nemala a ani mat nebudem 😀 ) a ze naozaj nechce vztah, ale ze mu to vyhovuje takto so mnou, ze ked nema co, tak sa stretneme a je nam dobre, ale nie su v tom ziadne ocakavania ani zavazky, a ked o sebe nebudeme pocut dva mesiace, tak sa nic nedeje. mimo dohadovania si stretnuti sme v kontakte minimalne.
Ty mas take kamosky, ktore poznas dlho a su proste len na urovni kamosiek?
Odpoved by bola na dlhsie a nie na verejnom fore. V skratke - nie s takym intenzivnejsim (osobnym) stretavanim sa. Ale to je moja situacia, ludia su rozni (to nehovorim v zmysle "horsi ako to mam/vidim ja").
Nechce aby si mu niekoho dohadzovala lebo ma jasno v tom koho chce - teba.
@grof_monte_christo haha, ja som stihla precitat! noo, ked sa vyjadria chlapi, tak tiez zacinas pochybovat, vsak? 😀
mozno je to ozaj tak, ze vacsina chlapov sa proste vzdy diva na zenu ciastocne ako na sexualny objekt.
aj ked, ja za seba si neviem predstavit, ze sa kamosim so zadanym chlapom, po ktorom podvedome tuzim.

@sima338 ano. Ja ocenujem jeho kvality, ale to neznamena, ze by som s nim chcela vztah. Ako som pisala vyssie, mna pritahuje uplne iny typ muzov. On je pre mna niekde na urovni brata. A bolo by super keby aj on mna bral ako sestru. Ja napr neriesim ci ma vidi spotenu, neucesanu, nenamalovanu, v zlej nalade, atd. Nemam potrebu sa pred nim ziadno predvadzat a on predo mnou tiez nie