Dokáže si chlap zvyknúť na iný typ ženy?
Dokáže si chlap zvyknúť na iný typ ženy, akú mal? Keď mal napr. dievčenský typ (maľovanie, umelé nechty, ženské oblečenie, šperky) a teraz má chlapčenský typ (čiže nič z menovaného). Dokáže si na to zvyknúť, alebo to vždy bude vyžadovať? Bude mu to chýbať? Môže preto aj vymeniť partnerku?
autorka: to, čo si opísala nie je chlap, ale rozmaznané decko....
@rozkvet1 tomuto som ja napriklad nikdy nerozumela.. tym typom.. pride mi to hrozne obmedzujuce.. ze sa mi mozu pacit bud len modrooki blondaci, alebo len tmavi 😀 .. moj 'typ' je skor asi o povahe, alebo vyzarovani, ale vzhlad? ja mam siroky zaber, som schopna najst zalubenie asi v hocicom 😀 .. fakt som si nevsimla za ten cas, co zijem, ze by som mala vyzorovo nejaky typ chlapa 😀
@reanda presne. Ani ja som v zivote nemala typ.
@marseillefan a preco? Ved ma nejaky typ teda - nemusi sa mu pacit vsetko co sa hybe. A tuto ktoru sa snazi trochu zmenit ma asi len docasne kym sa najde nieco lepsie. Nic ojedinele. Nevidim suvis s rozmaznanostou.
Autorka - tak bud ma chlap chce, taku, aka som, alebo ma nechce..
Take to pretvaranie, na neviem aky obraz, ktore bohvie kedy skonci, dobrotu vo vztahu nerobi..

a to sme my ako mali vediet, ako to bolo myslene, ked to tam nebolo napisane? tak nech dotycna necaka, ci si panko zvykne a ide o dum dal.. a on nech si hlada rovno onechtenu a namalovanu