icon

Dokáže si chlap zvyknúť na iný typ ženy?

15. feb 2024

Dokáže si chlap zvyknúť na iný typ ženy, akú mal? Keď mal napr. dievčenský typ (maľovanie, umelé nechty, ženské oblečenie, šperky) a teraz má chlapčenský typ (čiže nič z menovaného). Dokáže si na to zvyknúť, alebo to vždy bude vyžadovať? Bude mu to chýbať? Môže preto aj vymeniť partnerku?

Strana
z2
reanda
16. feb 2024

a to sme my ako mali vediet, ako to bolo myslene, ked to tam nebolo napisane? tak nech dotycna necaka, ci si panko zvykne a ide o dum dal.. a on nech si hlada rovno onechtenu a namalovanu

marseillefan
16. feb 2024

autorka: to, čo si opísala nie je chlap, ale rozmaznané decko....

reanda
16. feb 2024

@rozkvet1 tomuto som ja napriklad nikdy nerozumela.. tym typom.. pride mi to hrozne obmedzujuce.. ze sa mi mozu pacit bud len modrooki blondaci, alebo len tmavi 😀 .. moj 'typ' je skor asi o povahe, alebo vyzarovani, ale vzhlad? ja mam siroky zaber, som schopna najst zalubenie asi v hocicom 😀 .. fakt som si nevsimla za ten cas, co zijem, ze by som mala vyzorovo nejaky typ chlapa 😀

pralinka25
16. feb 2024

@reanda presne. Ani ja som v zivote nemala typ.

pralinka25
16. feb 2024

@marseillefan a preco? Ved ma nejaky typ teda - nemusi sa mu pacit vsetko co sa hybe. A tuto ktoru sa snazi trochu zmenit ma asi len docasne kym sa najde nieco lepsie. Nic ojedinele. Nevidim suvis s rozmaznanostou.

beronsche
16. feb 2024

Autorka - tak bud ma chlap chce, taku, aka som, alebo ma nechce..
Take to pretvaranie, na neviem aky obraz, ktore bohvie kedy skonci, dobrotu vo vztahu nerobi..

Strana
z2