icon

Dokážete po rozvode nájsť partnera s deťmi?

16. dec 2024

Ahojte… berie ma posledné dni čisté zúfalstvo… rozvedená, sama s deťmi…dôvody pre rozvod sú asi všetky, ktoré vás napadnú ( nuž podala som JA takže som vedela do čoho idem)… neverím, že si raz niekoho nájdem a zároveň nechcem byť sama, je mi ťažko, smutno, cítim sa nanič….😩 najradšej by som bola keby deti už mali 18+ aj keď by som ich nedala za nič …. som rada, že sú zdravé… no keď zaspia a do manželskej postele ľahám sama vždy sa pýtam prečo práve JA… podarilo sa Vám po rozvode nájsť niekoho, kto sa dokázal zmieriť s tým že máte deti? Neverím v to, pretože sama by som cudzie deti asi nevedela prijať…. 😢😭😫 pozvania na kávu boli, no toho času nieje takmer nič a mám pocit, že neverím, že raz niekomu po tom všetkom uverím…. ako sa Vám to podarilo?😔

ukgirls
16. dec 2024

zivotny ciel nieje mat muza ... neber to ako stred vesmiru ... zameraj sa na seba ... zacni robit veci,kt si vzdy chcela .. venuj sa detom a bud stastna .. mat muza nieje vzdy vyhra .. ja osm bola dlhe roky sama a nelutujem .. bolo to krasne obdobie pre mna a dceru ... teraz sice niekoho mam ale je to v zaciatkoch a nasla som ho tak ze som ho nehladala.. proste prisiel ...

autor
16. dec 2024

@ukgirls dakujem za krasny komentar🙏 tiez to tak citim, no sem tam pride chvilka ako dnes a revem dve hodiny v posteli, ze uz nechcem byt sama

anjelicek26
16. dec 2024

Nuz ked do toho ides tak, ze "ani ja by som nevedela prijat cudzie deti", tak ocakavat to potom od muza mozes ako (?) ... ja mam velmi vela kamaratok, co maju druheho manzela a dalsie deti, a su roky uz stastni v tej "laske na druhy pokus", takze nic nerealneho na tom nie je, len si treba otvorit mysel a nezavriet srdce...

nikaeli
16. dec 2024

Áno, podarilo. Sme spolu už vyše 10 rokov, máme spolu prváčika a mojej staršej dcére plne nahradil otca, ktorý o ňu nemá záujem. Nechaj to plynúť, čo má prísť príde. Nehľadala som. Ani on nie. Našlo si nás to samo 🤍

joannita
16. dec 2024

Pre mna po rozvode byt bez chlapa, je prave naopak, ako spasenie. Nezniesla by som pri sebe uz ziadneho, aj ked teda zaujemci su.
Venuj sa sebe a nemysli na nejaky dalsi vztah...

marianarem
16. dec 2024

Ja som to tu v poslednej dobe pisala uz viackrat, kedze tvoj problem ma vela zien. Po svete chodia vselijaki muzi a ja mam troch dobrych kamaratov, ktori si nasli zeny s detmi. Jeden cielene taku chcel, ma uz dve deti a chcel zenu, ktora vie, o com je mat deti. Nasiel si babu s 3 detmi a je po rokoch konecne stastny vo vztahu. Druhy je ucitel v ZUS, ma deti rad a nejako mu nevyslo mat svoje. Nehladal zenu s detmi, ale nemal s takou ani problem. Nasiel mamicku s dvomi dcerami a za vyse 20 rokov, co ho poznam, je toto prva zena, s ktorou je naozaj stastny. Dcerky si oblubil, uz vsetci spolu byvaju. Tretiemu sa rozpadol 10rocny vztah, v ktorom tiez nevysli deti, uz mal 40 a proste stretol babu s dcerou a nevadilo mu to. Dcera si ho oblubila, dokonca studuje odbor, ktoremu sa venuje aj on. Uz dlho vsetci spolu ziju.
No a nakoniec, aj kolegova dcera si nasla noveho muza aj s 3 malymi detmi. Do roka od rozchodu ho mala.
A toto je len taky maly vyber z ozaj blizkeho okolia. Neboj, sance vobec nie su male.

vanilkovazmrzka
17. dec 2024

Su ludia ktorym sa podarilo a su ludia ktorym sa nepodarilo 🤷‍♀️

ina2405
17. dec 2024

Nikdy mi nepripadalo ako hendikep, mať deti a byť rozvedená... Našli sme sa s mužom obaja cez spoločných známych a už 10 rokov nám je spolu dobre, ale nielen nám, aj deťom.
Nám druhý pokus vyšiel.

sense
17. dec 2024

Netreba sa na to upinat...čo sa má stať stane sa. Partnera som spoznala keď som to najmenej čakala a nevadilo mu ani dieťa.

kristinapetronela
17. dec 2024

Preboha buď rada že si sa ho zbavila . Možno finančné ťažšie ale asi to tak malo byť .netráp sa a ži život bez debila .nie každý musí mať rodinu kde je muž žena a deti .proste to nevyšlo. Netráp sa

grof_monte_christo
17. dec 2024

Tak záleží, co ty sama budeš akceptovat. Môj priateľ je vdovec a zostala mu postihnutá dcera, ktora je sice už v DSS, ale pravidelne si ju berie každý 2/3 víkend, sviatky. Momentálne ešte veľmi pomáha jeho mama, ale v budúcnosti to bude na nás. Poviem ti tak, radšej niekoho normalneho so záväzkami ako niekoho komplikovaneho bez nich.

aleza
17. dec 2024

Som rozvedena tri roky, sama s dvomi detmi. Mala som pokusy niekoho si najst ale je to katastrofa. Tak uz nehladam radsej. Naucila som sa fungovat sama, ma to aj svoje vyhody.

nin12345
17. dec 2024

Musis toto narocne obdobie preckat sama a naucit sa byt sama. Je to narocne ale ma to obrovske benefity. Naozaj teraz si este zranitelna a jednoducho sanca zamilovat sa do dalsieho dementa je prilis velka... neboj sa vsetko pride ked bude spravny cas

martinadomianova
18. dec 2024

Sú takí chlapi, čo príjmu aj dve maloleté deti. Napr môj otčim. Síce ako nevlastný otec nestál za nič a doteraz si myslím, že on mať deti vlastné/nevlastné nikdy mať nemal. Nie každý je stavaný na rolu rodiča.

earlgrey
18. dec 2024

Radšej ľahať do postele sama ako ľahať vedľa muža, ktorý je "blbec". Neboj, zvykneš si 😀 a potom si to začneš užívať. Ja som bez otca mojej dcéry skoro 5 rokov a už by som muža vedľa seba mať nechcela. Nevravím, že mi to nechýba, ale neviem si predstaviť do môjho stereotypu priviesť muža, ktorý mi môj kľud a pokoj naruší. Ale ja som zase úplne antiromantický typ ženy, ktorá nemá záujem o mojkanie, vyznávanie lásky a neviem čoho. Takže daj si čas, ak niekto má prísť, príde. Nesíl to 😉