Dokážu muži skutočne tak dobre predstierať city?
Asi si sem idem len po názor, ostatných.
Dávno nemám 18 rokov. Mám 40, vyše 3 mesiace som sa stretávala s jedným mužom vyše 40+ rokov. Nikdy som z jeho strany nevycitila neuprimnost. Bavili sme sa o mnohých temach, a dokonca aj dosť odkryl zo svojho súkromia, bola som aj u neho. Pár krát aj sex, úplne všetko super klapalo. Prekvapilo ma že dokázal o mnoho svojich súkromný veciach , jeho rodine mi úplne v pohode mi hovoriť , aj ja jemu. Človek , ktorému by na druhom človeku tak nezáležalo, by neodkryl toľko zo svojho súkromia som si naivne asi myslela. Moje city k nemu začali byť intenzívne, hoci som mu to priamo nepovedala. HM.. ani som nestihla. Úplne náhle prestal komunikovať, zo dňa na deň. Neodpisuje. Na četovacej platforme či sme si písali tam akoby už neaktivny , zrazu a náhle a to sme si 3 mesiace intenzívne písali aj sa stretávali. Dokážu chlapi tak dobre hrať , a predstierať, a toľko odkryť zo svojho súkromia , keby to nemysleli ozaj úprimne? Lebo toto moja táto skúsenosť je ozaj na dosku Oscara za najlepší herecký výkon. Iné ako čas a vyliečiť sa z fraktúru srdca mi neostáva. Ale vedia chlapi ozaj tak veľa odkryť zo súkromia keď to nemyslia vážne? Nad týmto rozmýšľam.
Tak s Tebou si pisal 3 mesiace, s inymi si taktiez mohol pisat tak isto, dlhsie, kratsie... Vyzera to tak, ze si proste vybral nejaku inu. Ano, mohol Ti povedat, ze to chcel ukoncil, ale asi to pre neho nebolo az take vazne ako pre Teba. Ten byt videli z vnutra asi viacere.
Ešte len doplním, čítam vyššie vaše komentáre, že ťahal to na dve strany....to takto potom sú chlapi úplne tak hlúpi? Veď viem kde býva, prvé čoho sa má chlap báť je, práve to že viem kde byva. že ja ako " tá druhá ". viem kde chlap býva že môžem ísť k nemu domov za jeho "oficialnou' preferovať, no nie? Chlapi takto hlúpi? To ozaj?
@mississ no hlavne sa nezacykli po tomto sklamani do vyrokov, chlapi su taki onaki, ako to mozu robit bla bla...
Skor sa z toho pouc, nabuduce, ked to s niekym pojde podozrivo lahko, tak sa hned nenamotavaj a bud v strehu. Ako pisu niektori v prispevkoch, asi je to taktika niektorych muzov, lebo vedia, ze takymito bajkami zajdu dalej.
@mississ kašli na neho..
Muž keď chce a záleží mu na žene tak dokáže aj svetom pohnúť aby s ňou bol.
A áno,dokážu predstierať city až tak ze stratíš akékoľvek pochybnosti..😔
@mississ
@mississ Áno dokážu niekto rád rozpráva a nemá problém ak si z niekým sadne povedať viac ale to vôbec nič neznamená, že tu ženu chce naozaj ja tiež dokážem povedať mnoho veci lebo som zhovorčivý ak žena mi sadne pritom vôbec nemyslím na vzťah. Ženy za všetkým vždy hľadajú viac. Podľa mňa vycítil že si sa namotala a ak on takéto nič nečakal a začal cúvať ak nechce viazať normálna vec by som to tiež tak urobil ak by som sa nechcel viazať. Som presvedčený čoraz viac že ženy nie sú stavané na nezáväzne vzťahy moc sú naprogramované väčšinou začať čosi cítiť 😁. Ak je ten muž k tomu povedal že nehľadá vzťah ale proste chce hranice ona nemá právo sa teraz hnevať. Nie je to jeho vina. Ale viem že môj kamarát čo spal s veľa ženami vravel že balík cssto ženy na to že akože ich chce spoznávať a že ženy na to berú ako hrom,.preto mal úspech. Naj je byť úprimný proste priamo keď chcem nezáväzne poviem žene a buď to vezme alebo nie. Ale často sa stáva aj napriek dohode, že žena poruší pravidlá a zaľúbi sa vlastná skúsenosť😁. Ženám proste neverím v tomto moc že dokážu mať reálne nezáväzný vzťah ako muž. Ale by sa to malo udržať v tej rovine musia byť pevné hranice ako netráviť veľa času spolu a nekontaktovať sa stále, inak to ide do kytek po chvíli. Záleží na čom sa dohodli ak nepovedal nikdy nič o vzťahu žeby chcel tak to neznamená nič. Ak áno tak to je iné a klamal. Ja nič nesľubuj čo neviem splniť😁
@cippi vidíš a ja mám presne opačnú skúsenosť. Že chlapi sa namotajú hneď, jak s nimi človek prehodí viac než tri vety.
@cippi vidíš a ja mám presne opačnú skúsenosť. Že chlapi sa namotajú hneď, jak s nimi človek prehodí viac než tri vety.
@kristiii Neviem ako ty ale ja opak aj moj kamos ten co spaval s tymi zenami ze mnohe sa chceli stahovat k nemu pomaly a neviem travit viac casu 🙂. Proste ja vzdy ked som chcel nezavazne som sa toho drzal bez ohladu na to aka je zena pekna alebo nie. Aj ked sa mi pacila drzal som si vzdy svoje hranice lebo som chcel by volny 🙂. Paradoxne zeny boli tie co ich casto porusili. A viem z diskusii aj zeny casto priznaaju ze nedokazu fungovat ao muzi a hrozi im vzdy riziko namotania sa vacsie ako muzovi a to hovoria zeny. Mozes byt vynimka ale 90 percent zien za zamiluje, je zname ze zenam sa uvolnuje hormon lasky a muzom az tak nie po sexe aj ked je nezavazny. A tento muz podla mna co pise autorka ani city nejake nespominal iba sa rozpravali hlbsie povedal jej viac ale to neznamena nic. Lebo nikde necitam ze jej povedal ze je zalubeny a chce vztah 🙂. Tohto by si mali byt zeny vedome vzdy, pokial muz nepovie striktne, ze chce nieco viac neznamena to nic. Hovoris o namotani le to neznamena ze chcu vztah, chlapom sa paci tolko zien ze az tj vzplanu ale neznamena ze sa chcu s tou zenou hned vztahy 🙂
@kristiii Neviem ako ty ale ja opak aj moj kamos ten co spaval s tymi zenami ze mnohe sa chceli stahovat k nemu pomaly a neviem travit viac casu 🙂. Proste ja vzdy ked som chcel nezavazne som sa toho drzal bez ohladu na to aka je zena pekna alebo nie. Aj ked sa mi pacila drzal som si vzdy svoje hranice lebo som chcel by volny 🙂. Paradoxne zeny boli tie co ich casto porusili. A viem z diskusii aj zeny casto priznaaju ze nedokazu fungovat ao muzi a hrozi im vzdy riziko namotania sa vacsie ako muzovi a to hovoria zeny. Mozes byt vynimka ale 90 percent zien za zamiluje, je zname ze zenam sa uvolnuje hormon lasky a muzom az tak nie po sexe aj ked je nezavazny. A tento muz podla mna co pise autorka ani city nejake nespominal iba sa rozpravali hlbsie povedal jej viac ale to neznamena nic. Lebo nikde necitam ze jej povedal ze je zalubeny a chce vztah 🙂. Tohto by si mali byt zeny vedome vzdy, pokial muz nepovie striktne, ze chce nieco viac neznamena to nic. Hovoris o namotani le to neznamena ze chcu vztah, chlapom sa paci tolko zien ze az tj vzplanu ale neznamena ze sa chcu s tou zenou hned vztahy 🙂
@cippi ja to zo svojich skúseností vidím inak, ale to je úplne v poriadku, každý máme tie svoje
Ghosting som nedávno zazila aj ja a nechápem. Nechapem možno aj preto lebo ja by som sa takto podlo nedokazala k nikomu zachovat
Ak je to 40-ročný stary mladenec je to mozno jeho životný štýl.Spozna, vyuzije, ghostne
Nie su rodinne založení , lebo uz by rodinu mali
Pre niečo bude v tomto veku po 40-tke slobodny
Vacsina z nich su čudaci, maju nejake ťažké chyby pre ktore ich zeny nechcú alebo im to vyhovuje a preto ostali sami
Co poznam starych mládencov obaja su cudaci a nechcú sa ani viazat
A čo keď sa mu vážne niečo stalo. Ako dlho je neaktívny?
A čo keď sa mu vážne niečo stalo. Ako dlho je neaktívny?
@gribka1 na 99 percent sa mu nic nestalo. Len jednoducho uz o autorku prispevku nema zaujem. V dnesnej dobe je to normalne, ze je on/ona vyghostovany, ked ma druha strana niekoho lepsieho.
@gribka1 na 99 percent sa mu nic nestalo. Len jednoducho uz o autorku prispevku nema zaujem. V dnesnej dobe je to normalne, ze je on/ona vyghostovany, ked ma druha strana niekoho lepsieho.
@muchotrafka298 No primitívne to je riadne.
@muchotrafka298 No primitívne to je riadne.
@gribka1 neskutocne, to mas pravdu. My sme sa bavili v praci, ze kolegov syn mal frajerku a ze taka bola ferova, ze ho zavolala von a osobne mu povedala, ze uz s nim byt nechce. Boli spolu par mesiacov. A mlade dievca, ze bolo natolko ferove. Lebo dnes sa ferovost nenosi.
@cippi a tie ženy vedeli,že to majú brať nezáväzne, či keď niekto s niekým trávi svoj voľný čas niekoľko mesiacov dobrovoľne na úkor svojho času,či keď niekto s niekým sexuje,majú to všetky brať nezáväzne? Tak ak si im to dopredu nepovedal, aspoň drvivá väčšina z nich by to ukončila hneď,ani by ti nestihli povedať ,,tak čau bambino"😏.
Ak je to 40-ročný stary mladenec je to mozno jeho životný štýl.Spozna, vyuzije, ghostne
Nie su rodinne založení , lebo uz by rodinu mali
Pre niečo bude v tomto veku po 40-tke slobodny
Vacsina z nich su čudaci, maju nejake ťažké chyby pre ktore ich zeny nechcú alebo im to vyhovuje a preto ostali sami
Co poznam starych mládencov obaja su cudaci a nechcú sa ani viazat
@anonym_4ec080 je rozvedený aký starý mládenec?Nemá 55 r.
@mississ dokážu...ale tu to môžu byť aj iné problémy psychika, kamarátka sa tak s jedným stretávala a potom zistila, že sa liečil na depresie.
@anonym_4ec080 je rozvedený aký starý mládenec?Nemá 55 r.
@mississ dokážu...ale tu to môžu byť aj iné problémy psychika, kamarátka sa tak s jedným stretávala a potom zistila, že sa liečil na depresie.
@anonym_215b8c Aha to som si nevšimla.Tak mozno nieje vôbec rozvedeny🙂
Ale tak ci tak o starych mládencoch to platí
@gribka1 neskutocne, to mas pravdu. My sme sa bavili v praci, ze kolegov syn mal frajerku a ze taka bola ferova, ze ho zavolala von a osobne mu povedala, ze uz s nim byt nechce. Boli spolu par mesiacov. A mlade dievca, ze bolo natolko ferove. Lebo dnes sa ferovost nenosi.
@muchotrafka298 Aspoň že tak, potom to je len o charaktere človeka. Len mi nejde do hlavy, že sa to až takto dá zahrať. Museli tam byť nejaké charakterové náznaky.
@muchotrafka298 Aspoň že tak, potom to je len o charaktere človeka. Len mi nejde do hlavy, že sa to až takto dá zahrať. Museli tam byť nejaké charakterové náznaky.
@gribka1 je to v dnesnej dobe uplne bezne, ze sa ide na rande s viacerymi, subezne kludne s 2-3 a nasledne nasleduje vyber, ze kto viac dotycnemu alebo dotycnej vyhovuje. V lepsom pripade dotycny/dotycna povie ferovo, v horsom nasleduje ghosting.
@gribka1 je to v dnesnej dobe uplne bezne, ze sa ide na rande s viacerymi, subezne kludne s 2-3 a nasledne nasleduje vyber, ze kto viac dotycnemu alebo dotycnej vyhovuje. V lepsom pripade dotycny/dotycna povie ferovo, v horsom nasleduje ghosting.
@muchotrafka298 Tak, ak to tak je, tak otestujem, posexujem s každým a potom sa jednoducho odpojím? Keď ho uvidím niekde, tak čo, tvárim sa, že dotyčného nepoznám? Lebo online si to viem predstaviť, ale reálne ...
@muchotrafka298 Tak, ak to tak je, tak otestujem, posexujem s každým a potom sa jednoducho odpojím? Keď ho uvidím niekde, tak čo, tvárim sa, že dotyčného nepoznám? Lebo online si to viem predstaviť, ale reálne ...
@gribka1 ja s tym skusenost priamo nemam, ale poznam vela takych pripadov vo svojom okoli. Je to presne tak. Je to na kazdom, ako sa zachova
@muchotrafka298 A nielen na riadne dnes sa sexuje aj s viacerými naraz len o sebe veľakrát nevedia 😁
@cippi a tie ženy vedeli,že to majú brať nezáväzne, či keď niekto s niekým trávi svoj voľný čas niekoľko mesiacov dobrovoľne na úkor svojho času,či keď niekto s niekým sexuje,majú to všetky brať nezáväzne? Tak ak si im to dopredu nepovedal, aspoň drvivá väčšina z nich by to ukončila hneď,ani by ti nestihli povedať ,,tak čau bambino"😏.
@zuzanita1609 Áno mali ak sa dohodli na nezavaznom ze sa nebudú viazať, to autorka nenapísala😁. Proste mám pocit že ženy ak chodia s chlapom častejšie von tak majú pocit že ako mali by sa dať dohromady alebo čo ale prečo? Tomuto nechápem. Chlapi chodia spolu von bez postranný u úmyslov aj kamošky a nik nič nerieši a muž a žena keď viac trávia spolu čas že vybehnú niekde tak ako majú sa dať dohromady, mám pocit že ženy za všetkým vidíš potencionálny vzťah pomaly 😁. Preto je odstup dôležitý a pevné hranice. Čo pravdepodobne autorka a jej nápadník alebo kto to je porušili s tym že nepovedali si čo čakajú. Muži silu takí že sa vôbec nemusia viazať často a venujú sa žene ale nemusia vôbec ponyslieť na nejaký vzťah tak to je ženy často už rozmýšľajú nad vzťahom l, kdežto mužovi to ani hlavou prebehnúť nemuselo ani raz. Zeny sú emočne a pocitové preto je u nij takmer isté a stačí im malo a padnú do toho pričom chlapík absolútne nemusí tušiť a ani mať v pláne sa viazat proste takto by sa správal ku každej žene s ktorou si sadne aj keby to bol niekto iný a nemusí mat pocit že budeme pár😁
@zuzanita1609 Áno mali ak sa dohodli na nezavaznom ze sa nebudú viazať, to autorka nenapísala😁. Proste mám pocit že ženy ak chodia s chlapom častejšie von tak majú pocit že ako mali by sa dať dohromady alebo čo ale prečo? Tomuto nechápem. Chlapi chodia spolu von bez postranný u úmyslov aj kamošky a nik nič nerieši a muž a žena keď viac trávia spolu čas že vybehnú niekde tak ako majú sa dať dohromady, mám pocit že ženy za všetkým vidíš potencionálny vzťah pomaly 😁. Preto je odstup dôležitý a pevné hranice. Čo pravdepodobne autorka a jej nápadník alebo kto to je porušili s tym že nepovedali si čo čakajú. Muži silu takí že sa vôbec nemusia viazať často a venujú sa žene ale nemusia vôbec ponyslieť na nejaký vzťah tak to je ženy často už rozmýšľajú nad vzťahom l, kdežto mužovi to ani hlavou prebehnúť nemuselo ani raz. Zeny sú emočne a pocitové preto je u nij takmer isté a stačí im malo a padnú do toho pričom chlapík absolútne nemusí tušiť a ani mať v pláne sa viazat proste takto by sa správal ku každej žene s ktorou si sadne aj keby to bol niekto iný a nemusí mat pocit že budeme pár😁
@cippi Tak ja mám skôr opačný problém, stále mužom prizvukujem, že vzťah nechcem, že chcem len kamarátstvo...jasné kľudne môže byť aj sex....ale bez nejakých zbytočných emócii a vyznaní...a stále, booože stále tí muži chcú vziať, po týždni lásku vyznávajú, otravujú, nestretneš sa s nimi, tak sa hnevajú, zduvajú...no katastrófa 🤣
@cippi a keď chodia chlapi spolu von, majú všetci postranné úmysly ako taký spoločný sex? 😁 Či chodíš von s "kamarátkami" aj bez neho? Potom samozrejme,že to nechápu a namotajú sa. Sex je zväčša a u väčšiny znak začínajúceho vzťahu. Teda ak sa nedohodli na opaku....
@cippi Tak ja mám skôr opačný problém, stále mužom prizvukujem, že vzťah nechcem, že chcem len kamarátstvo...jasné kľudne môže byť aj sex....ale bez nejakých zbytočných emócii a vyznaní...a stále, booože stále tí muži chcú vziať, po týždni lásku vyznávajú, otravujú, nestretneš sa s nimi, tak sa hnevajú, zduvajú...no katastrófa 🤣
@earlgrey No jasne. A my ti to tu teraz vsetci zereme. Femme fatale ze (a teraz googli)?
@cippi Presne tak, takych muzov je veľa, nechcu sa viazat, ale aj zien, aj tu jedna pise, chápem to.Len rozdiel je, ked to niekto hra na vztah aby dosiahol čo chce, čiže to klamstvo a vedome zavádzanie , týchto typov hlavne na Zoznamkach je množstvo. A zrejme tento typek je jeden z nich
@mississ Vy zeny ste tak emocionalne zalozene, ze ked to chlap pochpi ako fungujete tak sa s vami da jednoducho manipulovat. Potom je len otazka ci natrafis a vyberes si toho manipulatora bez charakteru alebo nie.
V tvojom veku je to o to horsie kedze charakterny kvalitny muz nebude pozerat po 40 tnicke. Alebo ma uz rodinu, ktoru si vie udrzat.
Si vo vekovej kategorii kde 95% chlapcov 40+ maju rozpadnute vztahy, takze tam je nejaky problem. Alebo su to taky spekulanti ze si uzit ale neviazat sa. Tiez vacsinou nemaju kvality aby zbalili mladsie, tak skusaju starsie kedze s vekom su naroky zvacsa nizsie.
Proste uz ti usiel vlak

cekni si ho na katastri :D